Godmorgon

Fyfan vad jag är trött!!! jag kunde inte somna igår, sen blev jag väckt kl 3 och sen kl 5 o sen var de bara att gå upp kl 7 :/ .. menmen!!  Ska åka o handla lite senare, bra de så tiden går lite snabbare.. :P nu har jag inte så mkt mer att skriva för tillfället, haha :) pusshej

 

Love Hampus


Shopping

Godkväll :)

Sitter och häckar på jobbet, ska alldelens strax ge sista medicinen o sen blir det sängen!:) fan va skönt, är så jäkla trött .. fast ska nog äta nånting innan, för jag börjar bli hungrig :) haha .

Idag innan jobbet åkte jag ner med Hampus mamma på stan, hans systerdotter fyller 10 på måndag (?) så vi köpte en skinn jacka åt henne :) jättefin var den. Då passade jag på att köpa ett par jeans ! mami brallor såklart hehe ;) men dom va skit snygga faktist, inte så där fula tant - mamma - kläder . nejdu här var de stuprör o slitningar o grejer :) lägger upp en bild på ett par jeans som liknar dom lite grann fast det e vanliga jeans :)

Förövrigt ska jag gå o tvätta ansiktet o sen dela medicin o sen gå o lägga mej så vi hörs kanske imorron ? Om det nu e nån som läser haha , isf kan ni ju skriva nått så jag vet ? statistiken funkar nämligen inte :S aja gör som ni vill :-P hejhej.

Mina e lite ljusare o så men annars ganska lika :)



 En sån dress ska jag beställa snart oxå :) mysigt o skönt !:)

Hampus Ahlstedt - Du e min kung o jag älskar dej så mycket så det finns inte ! BIG LOVE


Bebisen

Graviditetsvecka  18

Vid det här laget är du förmodligen lika piss som före graviditeten och det kan hända att sexlusten ökar.
Livmodern når drygt till mitt emellan blygdbenet och naveln. Om du har fött barn tidigare kan du känna fosterrörelser. Att känna barnet röra sig i magen är en fantastisk händelse. Snart kommer du att märka att barnet rör sig beroende på vad du ätit, eller beroende på hur du mår.

Nu syns nog i de flesta fall den putande magen. När graviditeten är känd kan det hända att människor i din närhet vill känna på magen.

Under både graviditeten och förlossningen har du nytta av att ha starka muskler ibäckenbotten och magen. Exempel på bra träning är simning. promenader, vattengympa och kanske yoga. Det senare underlättar avslappningen och ökar kroppsmedvetenheten.


Många förstagångsföräldrar passar på att resa under graviditeten. Om du är frisk finns det inget som hindrar dig från att resa.

Kanske får ni vid det rutinmässiga ultraljudet besked om att det är tvillingar - det kan vara omvälvande. De flesta blivande föräldrar förutsätter att de väntar ett barn. De flesta ser dock positivt på saken när man väl smält beskedet och tänkt sig in i situationen.

I Sverige föds åtta till nio tvillingar per 1 000 förlossningar av mammor som blivit gravida utan hormonbehandling eller provrörsbefruktning (IVF).

Så många som en fjärdedel av alla provrörsbefruktningar leder till tvillinggraviditet och tvillingförlossning.



I vecka 18 är kroppslängden omkring 17 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 220 g.

Barnets utveckling Teckning: GP/ Lars Grennert

Barnet tränar nu mycket, viftar med armar och ben och kan slå kullerbyttor. Det tränar också andningsmusklerna genom att utföra andningsrörelser och "andas" ut och in fostervatten.

Man vet att unga foster har en stor del så kallad djupsömn, liten del drömsömn (snabb ögonrörelse-sömn) samt liten del vakenhet. Dessa proportioner ändrar sig med graviditetslängd, fostrets mognad och tillväxt: äldre foster är vakna längre och sover ytligare.


Tänk att den kan göra kullerbyttor, ganska coolt :D We love you <3


090829

Helloo hello . Här sitter jag i min sköna soffa o glor på tv :) självklart finns det inget att titta på så tänkte updt lite granna, hehe:) Augusti går mot slutet o snart e det september o vipps så var det höst o snart vinter igen :) mysigt.

Häromdagen var jag ju i valbo med mamma, vi åkte först till Media markt o skulle kika på tv. Så klart så var dom billiga slut men vi gick till Expert där dom hade samma tv till samma pris xD haha , men såg att det var plasma, dum som man är kolladr jag inte det innan (!) o jag vill inte ha nån plasma, så nu e jag på jakt efter en lcd istället, har hittat en fin så vi ska nog åka o köpa den i veckan :) jaja nog om det.
Vi åkte vidare till Ikea där jag först åt mat ( haha var utsvulten som vanligt) :) medans mamma tittade på, haha.
Sen började vi plocka på oss massa grejer, jag köpte så himla mycket sakeratt jag knappt kommer i håg vad det var för nått, men en massa grejer till lägenheten o sådär, nya tallrikar bestick glas husgeråd o soptunnor o en våg o miljoner andra grejer :) det var niiiice .
Efter Ikea åkte vi vidare till Citygross för att kika på lite grejer, där köpte jag 2 orkidéer till köket och två fiina lila krukor till dom :) o lite mat frukt o grejer.
Inte var vi klar där heller, så vi åkte till Ica Maxi nästan endast för att jag skulle köpa sweet chili sås från Icas märke som min lillebror måste ha till nästan all mat! Jag skulle ju bjuda han på mat dagen efter (alltså igår). Köpte även lite annat, som mat o sånt nödvändigt ;)
Sen tillslut åkte vi hem till mej o min kära mor hjälpte mig att bära upp allting samt att packa upp o diska lite o sånt :) Fast hon hann inte så långt för hon hade köpt en gps till pappa o han ringde o tjata att hon skulle komma hem hela tiden, haha :D

Igår efter skolan åkte jag hem o städa upp lite, tog fram maten jag skulle göra osv o väntade på att Johannes skulle komma. När han kom så började jag med maten, som bestod av kycklingfilé pommes o nån gräddfilssås, sallad o stekta kantareller :D Skit gott =) Sen kom mamma o pappa o hämtade Johannes o jag gick ner till Pia o pratade med hjärtat :) sen gick jag vidare till Erika o såklart skulle dom gå till IcaMaxi så jag följde med :) bra med lite motion, haha . Sen kollade vi på film o sen gick jag hem o sov :)

Idag (nu snart ) ska jag åka ner på stan för att köpa present till Julia sen blir det jobb 16-16 , och imorron kommer mamma igen o hjälper mej med lite saker :)

Just ja , nu e vi i v. 18 :) ska ta nya bilder oxå nör jag får tid :) förresten så rör sej bebis hela tiden nästan ! just nu oxå faktist :) <3 mysigt

Nu måste jag verkligen sätta fart om jag ska hinna nånting idag .. Updt senare i guess :) hejs svejs


Skolan

Tja, just nu sitter jag kvar i skolan med challe, fast vi har egentligen slutat för typ en timme sen :) vi tänkte jobba lite på vårat PA men hamna här istället :)
Halv fyra ska jag åka med mamma till valbo o handla liten grejer, bland annat en tv, massa saker till lägenheten, möjligtvis ett skötbord o lite annat smått o gått =) men nu kommer jag inte på nå mer o skriva så aadjö :)

090825

Tjingeling . Idag har jag vart i skolan, rätt skönt faktsit måste jag säga ;D roligt o träffa alla igen ju såklart : )
Idag gick vi till typ halv två, men jag o charlie hade tid hos mats en timme senare så vi fick vackert vänta :) men det gick bra iaf, ser ut som vi kan byta bort idrotten mot religon b om det funkar :) hoppas det.

Nu ska jag bara byta om o så för att sen åka hem till Malin och äta tacos hehe :) skit gott ska det bli, hungrig som man är;) höll på dö idag på lunchen när jag aldrig fick nån mat (!!!!) skulle köpa nån grekisk sallad från mc donalds (haha) men så efter att ha stått i kön i typ 10 min så e den slut o vi åker ner på stan där den oxå var slut ! så hann knappt äta nått. Roligt inlägg om mat va :) kan tänka mej att det blir mycket sånt här framöver, men som sagt, jag tvingar ingen o läsa ;)

Imorgon ska jag åka till mamma o pappa direkt efter skolan :-) ska byta bank o greja lite o hälsa på o passa på att ta med lite grejer tebax hit :)

Nu ska jag klä på mej o traska iväg snart ! c uuuuu


Älskar min Hampus o vår bebis mest :) <3 förresten snart ska jag åka till H o soova där o greja :D myys <3

   My Monkeyman :D

Abort

Kolla : http://www.youtube.com/watch?v=kgiTrQkH9Jg   Äckligt .

tjaa

Hej , nu sitter jag på jobbet igen. jobbar till kl 8 imrron bitti, så då blir de att åka direkt tilll skolan .. nerå det ska jag inte, charleeene får hämta mej så får vi se haha :D men idag äre ingen rolig dag för jag sakanr min älskade prins så mycket:(<3 men de e tur att vi ses snart hun :D
o bebisen spratlar omkring, igår när jag va hos erika så kolla vi på film då kunde hon känna när h*n sparka :D haha värsta coolt ;D det är en livlig en jag har i magen :) min o hampus älskade beeebis <3

hihi


Du är på dag 113 av 280. (40,4%).
Du är i vecka 17.
Du har gått 16 fulla veckor och 0 fulla dagar (v16+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 feb 2010
Du har 167 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 17

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.

Fostret: Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.


heeeej

ush va regnigt det är. eller ush , det e ganska mysigt ;D kan sitta hemma o dega  o titta på tv o ääta:)  mycket bra :)
just nu e jag som sagt på jobbet. den adnra personalen e o handlar med en kund så jag bad henne köpa lite grejer till mej så när dom kmr tebax ska jag äta lunch. är så jävla hungrig !! inte så konstigt kanske eftersom personalen här hade haft besök o då hade dom bjudit på mina skorpor (?) whats up med det ??? jaha tänkte jag imorse när jag såg att min frukost var borta . tydligen skulle dom köpa tebax men dom hade visst glömt bort det ? hm jaja .
irriterande kan man säga (!!!)

Sen kl fyra ska jag hem . ska förbi stan först o köpa busskort o sånt bara, och ostkrokar, e så jävla sugen på det =)
haha vilket mat inlägg det blev :) aja  nu säger jag tack o hej =)

Saknar

Sitter o kikar på familjeliv.se o läser lite. om MISSFALL. dumt kanske för ush va hemskt ! fyfan .. hoppas våran kan snurra lite nu så man kan va lungn :P det e en skit häftig känsla när den rör sig asså, jag känner inga sparkar än men jag känner när den rör sig , haha känns som en fisk som simmar eller nått :) sweeet:) ska bli så skööönt o kolla på RUL:et så man kan få veta kön o ja titta lite :) har ju settt h*n många ggr men alltid lika kul :D vårat lilla hjärta :D <3

nu ska jag bädda sängen o sen ge medoocin sen sova =) godnatt godnatt

Saknar min älskade älskade hampus ! Mitt andra hjärta:) Älskar dig över allt annat !

Jobbar

Heello .
Sitter på jobbet o äter kexchoklad haha :D jobbar 16-16 :-) Inte så jätte roligt men bra med pengar iaf :-)
Man kunde inte se nått kön på UL för bebisen låg lite konstigt :P men men, får vänta tills 14 september :)
Efter det åkte jag o Erika ner på stan, hon skulle köpa 2 lampor, sen fick jag en jääättefin sparkdräkt av henne oxå :) tack o tack :D haha känns inte som man behöver köpa så mycket kläder själv, har redan fått jätte mycket :)
häromdagen fick jag elva bodysar o ett par tofflor o en mössa av Challe :D så himla snällt :D hon e rolig hon =)

Sitter o funderar namn oxå .. svårt det där. om ni har nå förslag så får ni gärna skriva en kommentar :D
Om det blir en kille så lär den ju heta ulf i andra namn iaf eftersom både min pappa, min lillebror o hampus o hans pappa heter det i andra namn & hs pappa tilltalsnamn :) så det kommer man ju inte undan :)

Är skit trött oxå , så ska ge sista medicinen kl 22 sen gå o lägga mej tror jag. Lika bra det eftersom jag ska vara kvar här till fyra imorron. Kan bli jobbigt om man e vaken för länge ;)

På måndag börjar skolan oxå . tycker fan det e skönt, få lite rutiner o så :) Haha det där får man väl äta upp sen när den väl börjar kan jag tänka mej :P Ska på möte nån gång oxå o lägga upp det här året så jag fortfarande kan ta studenten, jag Vägrar gå om. aaldrig.

Det e redan fredag idag o imorron byter vi vecka till 17 ! wiho :) Går fan skit snabbt nu, värre va de tidigare. typ mellan 6 och 11 då gick de så himla segt alltså . fy.  :)

Nä nu skaj ag hitta på nått annat ! See u lter:)


UL

Hejsan svejsan , sitter hemma hos erkan o dricker te :) Idag har jag bara vart hemma pysslat lite, sen när erika slutade jobbet traskade jag hit :)
Imorgon ska jag på UL kl  10 , så följer erkan med och kikar :-) förhoppningsvis så kan man se könet på bebisen :) men jag funderar på om jag inte ska berätta för någon vad det är för kön, bara för hampus o familjen typ ;-) hi hi .  
Ska ju på RUL i september oxå så det blir många UL för mej :D haha rooligt . Kul o se hur den h*n växer :-)
Funderar på gudmor/far oxå ?? hmm..

aja nu ska jag vara lite social, updt kanske om könet imorron ;-)



Du är på dag 110 av 280. (39,3%).
Du är i vecka 16.
Du har gått 15 fulla veckor och 4 fulla dagar (v15+4).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 5 feb 2010
Du har 170 dagar kvar till beräknad förlossning.


18 augusti

Hej. ush jag e inte sp hemma på de här me o skriva blogg o bilder o massa tjafs , hade nyss skrivit ett inlägg men nu har jag inte tid nå mer så jag skriver en annan dag :D haha hej hej




  Love you min prins :)


Igår

Jaa vilken kväll alltså .. Homer hahaha ;;P nu : köpa maat =)

Godmorgon

Vaknade precis, jag skulle gå på toa inatt , så hör jag nått som surrar precis brevid mej så äre en skit stor skalbagge :S uuush så jag öppnade fönstret o stängde dörren o nu när jag gick in verka den va borta som tur är, ush hatar kryp o sånt. intressant väl ;-)

Ska snart gå o ta telefon sen dusch o fixa o så o sen ska jag hjälpa till o duka så det blir inte lungt här inte. :-)

Kanske hörs sen, byebye

Ååh

Jaaa jag hade nyss skrivit ett SKIT långt inlägg , så försvann det !! aja what´s to do ?

Aa i vilket fall har erika tjatat att jag ska skaffa en blogg så jag gör väl det då !: ) kan ju va kul o gå tebax o läsa sen,  spec om graviditeten :)

Sitter i våran lägenhet o tittar på tv / datan haha . ska väl sova snart, e så himla trött nu jämt !

Jag har sovit hos mamma & pappa 2 nätter nu , faktist jätte skönt o sova i sin gamla sköna säng kan jag lova =) den ska jag verkligen  ta me mej till 3an ;) haha . Igår så var jag & mamma i Stockholm o handlade lite o åt mat o sånt, det va jätte roligt  ! Synd attt man gör de så sällan, brukar inte komma längre än Max uppsala :P köpte en massa fina saker oxå =) Idag vakna jag upp i skutan, så käkade vi o så sen körde vi in lite saker till mej, :) ganska rörigt här i lilla 1an men de e mysigt me alla ljus o soffan o så :-)

Imorron e det kräftskiva här, ska bli roligt :) mackan o erkan kommer oxå såklart :D så de blir niice :)

O jag saknar mitt hjärta alldelens för mycket ! min äälskling , så långt borta :( men ingeting kan förstöra för oss ! Tänk att de oktober har vi vart tillsammans i 3 år!:) Tiden går snabbt :) Älskar han mer o mer hela tiden, han e verkligen min andra halva :) Älskar dig hampus !

Tiden går så himla snabbt alltså, e redan i v 16 (lördag), okej då, v 15+0 men då e de v. 16 :)
Lägger väl upp lite bilder då & då :-)

Nu tänkte jag lägga mej o kika lite på tv, sen ska jag sova en god natts sömn ;-) godnatt allihopa.

Lägger upp nån bild först :)




Idag v14+6

Idag v. 15 (14+6)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0