2009

Tjing tjing ! Jag tänkte bara titta in och skriva årets sista inlägg :-) Jag är hemma hos mamma & pappa med min moster, vi har ätit och grejat och kikar på hockey just nu =) skönt med en lugn nyår ! Lär väl bli så nu ett par år framöver =) men det gör mej ingenting hehe.
Imorgon jobbar jag 14-20 , sen lördag till söndag 16-16 :-) Jag uppdaterar väl nån gång snart =)
Gott nytt år på er !:)

2010 blir mitt, hampus & våran dotters år :) <3 love you


Mätt

Har precis vart hos Pia och ätit :) stek blev det, och chokladpudding :D  gott gott .
Nu vet jag inte vad jag ska göra, Erika kanske skulle komma över?=)
Imorgon ska jag till BM klockan 13, sen har jag inte en aning vad jag ska hitta på .. Rätt skönt ändå måste jag säga :-) På tisdag blir det iaf Stockholm =)
Nu ska jag gå och diska lite , blä jag hatar verkligen att diska. Men det e sånt som man m¨åste göra ;-)
Puss hej


i looove you












26e december

December närmar sig sitt slut och ett nytt år väntar :-) Ett år där jag blir mamma och hampus pappa (?!) känns fortfarande jätte ovant .. jag tänker mej mammor som typ min egen mamma hehe , inte jag ? jag har ju alltid varit barn :-P Men det ska bli roooligt och mysigt och förmodligen det bästa vi gjort :) Jag & Hampus kan vi ;-) hehe.
Jag kanske ska skeriva lite om min jul så jag gör listor, enklast så :)

Dagen före julafton: Då åkte jag ner på stan för att köpa en julklapp åt mormor, sen hämtade mamma upp mig och vi åkte hem. På kvällen åt vi skinkmackor , skulle tro att jag åt ett halv brödpaket ensam =) haha ! Just ja, mamma sa när vi satt där vid bordet att iår hade de inte köpt nå bingolotter för Johannes tycker det är såå tråkigt, men jag hade minsann köpt min egen jag, så jag satt där och spelade, och när det inte var bingo knäppte jag över till Ankan hahah :D För övrigt vann jag 2 sverige lotter ;-)

Julafton: Jag traska ner och åt julfrukost och sen låg jag o dega på soffan ända fram tills jag var tvungen att gå och duscha och göra mej i ordning. Sen kom min moster & kusin och vi skulle titta på Kalle, men ist blev det den andra ankan, fast vi zappa lite så mestadels kika vi på gamla vanliga hederliga Kalle =) hehe.
Later on blev det mat och sen julklappar och jag är väldigt nöjd över mina & hampus julklappar =) Vi fick bl.a. en stavmixer, ett våffeljärn som man gör 2 våfflor i , grejer till hemmet, och jag fick 2 parfymer, morgonrock, pyjamasbyxor, choklad, pengar, en amnings BH och en massa massa annat =) har inte öppnat alla paket från Malin, Stellan & Hugo än heller för dom e hos Karin, men jag vet ju vad det är men vi ska hämta dom idag =).
Julafton blev lyckad o alla blev nöjda och glada =)

Juldagen: Jag gick upp klockan SJU för jag skulle åka iväg o jobba , pappa skjutsade mej så det var skönt o slippa åka buss =) Medans jag jobbade åkte mamma & pappa o köpte en tv till oss, sen åkte de hem till mej och satt upp den o så :D e skit nöjd, det blev jättebra :-)  Så efter jobbet åkte jag hem o titta lite på den, haha.
Sen kom Hampus pappa till Pia och hälsade på, det var ett tag sen ! Sen skjutsade vi han till tågstationen och jag gick hem o lag mej, var helt slut :P

Idag: Hampus väckte mej tidigt som fan som vanligt så jag kunde inte somna om, hehe .. men det gör inget =)
Jag ska åka med Pia och lämna tillbaka en julklapp och köpa en Sodastream =) sen kanske jag åker till mamma & pappa ! Vi får se hur jag gör :)

På tisdag ska jag mamma min moster och kanske mormor åka till min kära kusin Malin i Stockholm tror jag :) Vi ska sova där oxå :) det blir kul :D

På söndag går jag in i vecka 35 :D Nu är det inte så långt kvaar=) <3
Men nu kurrar masgen så jag ska gå o äta frukost =) Ha de så bra :)

Tröttis

Tudelu !
Är hemmos mamma& pappa :) Har käkat julskinka o grejer , myycket gott =) sen har jag även spelat bingolotto, jag vann 2 sverigelotter ;-) hihi så nu ska jag hämta dom sen o så tänkte jag vinna lite caash ;)
Himla mycket julklappar har jag under granen oxå =) nicenice , ser fram emot att öppna dom :-D hihi .
Nu är jag så tröttttt så jag tänker faktiskt gå o lägga mig ! Imorgon ska jag baka lite Rocky Road, mamma hade gjort sånna redan fast detr e ju nötter i , och det tål inte jag så ja ska byta ut det mot mandel ist =) .
Hoppas alla har en trevlig kväll för det har jag :) men det e 1 person som fattas ! <3
Godnatt & God Jul

Tjugoandra december

Tjing ! Det gick jättebra igår i Linköping :-) skit trevligt vardet =)<3 .
Idag har jag vart på julavslutningen i skolan, sen blev det stan med pia julia & ellen , handlade sista julklapparna och käkade mat på Bienvenidos =) . Efter det åkte vi hem och tog det lungt , sen nu på kvällskvisten åkte jag & pia till Ikea bara sådär ändå :-) Jag köpte en mjukis elefant till min beebis =) skit mysig, har kollat på den 100 ggr men jag tyckte den va så dyr förut , men nu var den minsann nersatt ;-) haha ! älskar mjukisdjur.
Imorgon ska jag hem till mamma & pappa , gud så skönt =) ska vara där tills juldagen, för då ska mamma skjutsa mej till jobbet kl 8 :). Nästa jul så lär jag ju vara på 2 ställen, hos Hampus syster och hos mina päron :D för jag vill iallafall vara med båda sidorna på julafton, o inte bara en :) . Så så blir det next year ! Kan ju vara en fördel om jag har fixat mitt körkort tills dess då .. :-P men seg som man är så lär väl inte det hända, men jag ska försöka iallafall!
Nu ska jag gå och smörja in mej o sättap å mej pyjamas och dricka te :) ska titta på en film oxå , mysigt :-D
Jag skriver imorgon från skutan ;-) God Jul  !

godmorgon =)

Här e man uppe med tuppen minsann :-) sitter o äter frukost nu , ska snart börja göra mej klar .. idag blir det en lång daag =) <3
Jag har verkligen sett fram emot idag , så det ska bli skönt o komma iväg :9 men nu lär jag sätta fart,mamma kommer om mindre än en timme! Tjing !


Min prins e så fiiin =)


Chokladfudgetårta

http://www.tasteline.com/Recept/Chokladfudgetarta

Nån som vill baka o komma hem till mej =) ?

Jobbar

Jag kom in på datorn trotts allt ;-) hehe .. det va en lugn kväll igår , kom väldigt sent i säng dock så nu e jag skiiiiittrött! Inte helt oförståeligt.
Finns inget att göra just nu , och de känns som ja har kollat igenom hela internet så jag tänkte väl kika lite på tv, och vänta att klockan ska gå så jag kan äta lunch snart, e lagomt hungrig :-D hehe.
Kvasrt i fyra hämtar Pia mej här. Skönt vill jag lova, att slippa sitta på bussen ! Igår när jag skulle ta 12an hit så var det smockat fullt så man fick stå i gången o kunde knappt hålla i mej heller så jag gled omkring där :-P
Nu ringer Malin så jag ska tala med henne =) Ikväll ska jag sova klockan sju ! tåget går imon halv sju ... dööh .. Hörs sen ! pysss


30 minuter

Jaa om 30 min går min buss som jag ska ta. Jobb idag igen, rätt skönt ändå, slipper sitta hemma ensam :-D 
Sitter och äter kycklinggryta med ris som jag gjorde i förrgår, så slipper jag ta med mej mat till jobbet, blir så jäkla tungt :-P
Hinner nog inte uppdatera nå mer förns imon kväll kanske , jag kommer ju inte ihåg mitt lösen till Ankaret och det e helg så IT service e ej öppet ! Men jag tror ni klarar er ;-) hahah .
Nu ska jag äta upp här, o packar ner det sista =)
Adjööss

 Lilla söötnosen =)

 Kaggen :P

 Avslutar med en tjusig bild på mej själv haha :D

Älskar min hampus , mer än nått annat <3


Christmas gifts

Tjoflöjt :) Efter skolan knata jag ner på stan, köpte julklappar till mina kusiner och till Pia :-) Hoppas dom blir nöjda hehe ;) Sen gick jag till tågstationen och hämta tågbiljetter och sen köpte jag munkar haha :D Efter det kom Pia och hämtade mej o  vi åkte till Ica Maxi för hon & Karin skulle handla, jag köpte bara en massa te jag. Tror jag köpte 7 olika sorter (a) haha , kul ju :-D Så nu sitter jag och dricker teee=) Tänkte lägga mej och bada snart. Jag väntar på att Pia ska komma hem igen, för vi ska äta pizza sen .. smaskigt , har fan itne ätit nån mat alls idag nu när jag tänker efter .. bara 2 munkar . Inte bra inte bra , stackars Felice hehe :P
Imorgon e det jobb igen , 16-16 :) så jag lär få bra lön i Januari =) och i februari får jag lön + fp, nicenicenice =) men ska spara så mkt som jag kan , till sämre dagar menar jag :P 
Nu : baad . Tar nya bilder sen =) tjohej !

Skola .

Hejsan , sitter i skolan. Kom hit typ 8.30 , fast vi börjar inte förns 10.10 , hehe .. har jobbat o jag slutade 8 så tänkte det var lika bra att åka hit. Ser nu att vi bara har 1 lektion idag , sen e vi ledig. Drygt o åka hit o sitta vänta 1 ½ timme för en lektion bara .. jaja nu e det så =) Skit trött e jag oxå, man somnar så sent på jobbet jämt ! Är huvudet dumt får kroppen lida ;-)
Idag efter skolan ska jag till stan och uträtta lite ärenden hade jag tänkt =) Lika bra & få det gjort nångång hehe.. e lite seg med saker jag måste göra, t.ex. lämna in papper osv. Men sånt som de inte alls e bråttom med, sånt gör jag istället för det viktiga. haha. Nu orkar jag inte skriva mera, ska sitta o glo runt på intärnätt tills vi börjar=) Förresten så e det här min sista skoldag på 1år&2mån =) sweeet. Och på måndag blire Linköping med Hampus =)) det ska bli rooligt :):) <3

Hejs svejsss


Snooow

Godmorgon =) Kuuul att det har snöat hela natten :D Eller det var faktist uppehåll vid 4a tiden, det vet jag för då var jag vaken hihi ;-) men det e niiiiiiiice =) inte så jätte kul o pulsa till bussen kanske men vafan jag får gå en kvart tidigare :-D haha ! Jahaja idag äre skola som står på schemat, plus BM vid 11 tiden :) sen Forsbacka kl 13, sen ska jag och Söörlie ställa upp i en intervju, så fick man ansiktsbehandling och make up kurs så det ska bli treevligt :-D Sen måste jag verkligen hem o städa, för imorron kommer moder jord till mig =) Och då kan man ju inte ha alltför stökigt he he :-P Jag ska även försöka hinna ner på stan efter skolan innan hon kommer ! Så nu har jag en fråga till min kära kusin Malin som jag vet är en trogen läsare ;-) Vad önskar du dig i julklapp???? Och vet du nått som Martin vill ha ?? :D haha
Nä nu lär jag sätta fart, see you later :)

H
a
m
p
u
s
<3


Färdig

Sådär ja, nu e jag klar med julgranen =) blev tjusigt, lite mycket grejer kanske men what the heck :-D
Nu sitter jag & äter förmodligen det dummaste jag kan äta, blodapelsing :-P får ju sån jäkla halsbränna men det är så jävla gott , skulle kunna äta allihopa på engång =).
Nu e jag skit trött så jag ska snart gå o lägga mej, tänkte kika klart på filmen på 4an jag har kollat på under tiden jag har fixat med granen :-)
Jag har faktist städat och bakat idag oxå, vilken hemmafru må jag säga ;-) Jag gjorde kärleksmums från Leilas bok "A piece of cake", älskar den boken , skit mkt goda recept :-D Den rekomenderar jag verkligen till alla som gillar att baka!
Nä nu ska jag titta klart =) Idag har jag faktist updaterat mkt, och jag lägger ut bilder nu så då kan ni ju vara så trevliga o kommentera lite oxå ?? har inte en aning om vilka som läser, hehe :) Puss hej

         

God Jul :-)

Snö

Gud vad trevligt med snö :D hihi =) mysigt . Nu ska jag baka & städa tänkte jag! sen kommer pappa och då ska vi åka o handla och greja lite :) Skrvier sen =)

Arrrrg

Hm , jag har satt upp granen, men när jag ska fixa med ljusen så funkar själv inte den där rusta skiten . Jag köpte dom för nån dag sen , o nu när jag tog upp dom så va de skit trassligt o de funka inte o de fattades en lampa. Så imorgon ska jag åka till rusta lämna tebax skiten . så jaa granen får vara naken sålänge haha :P
men sur blev jag . nu börjar idol igen så hasta la vista !!

Mätt & belåten

Tjingeling :D Kom precis hem, har vart hos Hampus brorsa & hans tjej och ätit mat och sånt :) så nu e jag så jävla mätt så ja knappt kan sitta haha :-D
Nu ska jag börja fixa min julgran , jag lägger in bild när den e klar :D:D Ska fixa lite annat på internättt oxå =)
Tittar såklart på idol oxå , haha måstej u se vem som vinner, jag tror på Erik iaf men vi får se :)
Hörs om nån timme :D Byyyye

Hampus min söta lilla häst=)

Julbord

Shellooo =) Idag har jag vart hos tandläkaren för er som e intresserade =)  haha. Sen åkte jag till stan och handlade lite julklappar :-) Har även vart på julbord idag, gott gott och jag vill ju lova att jag e så mätt så jag knappt kan röra mej:) hihi.
Imorgon lärman gå upp tidigt, jag ska minsann gå på lucian på skolan, och den börjar 8. Fyfan vad jobbigt , men men , en dag kan man ju offra sig ;-) sen e det ju helg och det ska bli jävligt skönt, jag är helt slut nu förtiden, orkar ingenting !! Måste bli bättre med järntabletterna ..  Jag ska bli bättre och ta bilder o lägga in oxå , så den här stackars bloggen blir roligare :-P
Jag måste gå till toan nu och skölja bort ansiktsmasken jag har på mej, heelt stel i ansiktet. Känner mej som de flesta ser ut i typ Hollywood, botox face med andra ord ;-)
Jag återkommer en annan dag, t.ex. imorgon möjligtvis =) Puss & hej

Förresten Anonym: Soffan e köpt på möbeloutlet i Valbo =)

Emma H: Tack så mycket=) Hon e beräknad till 6 februari =)

Hampus & Bebis , ni lyser starkast för mig <3


Stressad

Ush va stressad jag är, har skit mycket o göra, massa skolarbeten och annat trök .. inte skit roligt , men ska sätta mej imorgon när jag e hos mamma & pappa o göra klart endel iallafall . Skulle även ha gjort lite på PA imorron men jag har så jäkla mycket o göra, ska till banken oxå. Måste ner på stan och köpa en julklapp imorron efter skolan oxå, sen ska jag åka o köpa en telefon, för vi har skaffat hemtelefon =) sen ska jag hem och göra lite arbeten. 
Idag har jag vart hemma för jag var inge pigg alls imorse, kändes jättekonstigt i kroppen, kunde inte ligga i sängen eller nått så jag gick o lag mej på soffan kl 7 imorse. Sen hade jag såklart bokat tvättstugan så det var bara att traska dit o tvätta. Men skönt o få det gjort iallafall . Sen kom mamma, hon hade bytt spegeln =) Får se när pappa har tid o sätta upp den :- )
Nu måste jag sova. Lär väl vara held död imorgon oxå , e hängig i kroppen och ush jag orkar inte gå i skolan nå mer. Aldrig vart såhär skoltrött nån gång vill jag lova, FYFAN ! hejs svejs.


  tjockismagen =) hon ligger vääldigt långt ner min bebis, vilket e skitskönt :D hela dagen idag har det tryckt som fan ner mot framstjärten hahah och det är väl inte så skönt men känns som hon ska ploppa ut ibland :S helt skumt haha =)







 till mina älskade :) hampus & bebis <3

Sunday

Hejsan ! Igår åkte jag hem till mamma&pappa , mamma hade bakat lussekatter :-D Så jag kom ju absolut lägligt ! Det e så skönt o sova hemma hos dom :) Jobbigt bara att jag vaknade 2 inatt av massa halsbränna. Gick upp o tog tabletter, hjälpte inte. Drack samarin, hjälpte inte. Så jag fick nog när klockan vart 3 och gick ner o satt mej o sov i soffan haha :) Så jävla skön soffa o sova i må jag säga :)
Idag har jag & mammsen bakat pepparkakor :-D åt väl mer deg än jag gjorde kakor antar jag haha ! Nä men det blev jättebra så nu har jag rätt mkt kakor hemma =) har precis äta några , och ätit en lussebulle =)
Idag har vi vart till Ikea och köpt 2 bokhyllor, sen åt vi där oxå, smaskigt :D Sen åkte vi hit o satt upp de, blev skitbra! e jättenöjd =) Jag köpte ju en spegel igår förresten, så när vi ska sätta upp den idag, ja då äre fel färg !? irriterad . Så mamma ska åka o byta imorron !
Nu tänkte jag titta på en film och äta after eight :D De e niice . Imorron e det tvättstuga som står på schemat, "kul" , nä , men nödvändigt :D Ska tvätta lite bebis sängkläder :) mysigt.
Det kommer bilder sen oxå , men jag vet ej vart kameran är just nu hehe :) men snart så .
Hejs svejs :)

62 dagar kvar till fl :) kuuljul =)

älskar hampus :)

Torsdag :)

Tjingeling . Idag e det torsdag, vilket innebär att det e helg imorgon :D hehe.
Idag har iallafall mamma & pappa var här och satt upp lite hyllor och en spegel o så :) Det börjar bli klart nu men det fattas lite grejer ändå som vi ska åka och köpa imorgon :-) Det blir roligt :D
Har inte direkt tid att sitta här , måste plugga lite till psykologi provet imorgon .. ush ush. Men det är iallafall tur att vi har gjort allt det här i 2an så det borde ju sitta kvar :-) Vi får se :D Sen på kvällen ska Ellen vara här hos mig, hon ska sova här oxå ju , roligt =) På lördag blir det Ikea igen, ska köpa madrass, täcke & kudde o lakan o lite grejer till spjälsängen :)  Vi har förövrigt ställt in sängen i vårat sovrum nu så nu fattas bara en feliiice =) men än e det 2 månader kvar ! Men hon kan ju få komma typ i mitten på januari ?? Det tycker jag :)
21a ska jag vara med hjärtat i Linköping :):):) det blir roligt ! Min söthäst =)
Nä nu blir det leesa skolbok. haha hejdå

Tröttt

Gud va trött jag är alltså . usch. !! funderade starkt på att vara hemma, men jag ska gå ändå, lika bra. Vi har föreläsning klockan 10 :-) Efter det är det sexupplysning i Ljusgården, hahahah . Roligt värre:D
Jag måste fortsätta ätam in frukost nu , lägger in bilder senarer idag ,e nästan klar med lägenheten =)
mamma & pappa va här o hjälpte mej igår :) hihi undra va jag ska göra om dom inte kom o hjälpa mej ? :) Skulle aldrig bli klar !!
Vi hörs :)

RSS 2.0