Min fina älskling <3

dsc00251 (MMS)

Min fina älskling <3


Promenad i regn

Jag och William har precis kommit hem från en liten promenad. Vi gick till min gammel farmor och hälsade på :) Sen gick vi in på affären en snabbis, jag köpte hårfärg, ska göra slingor :) . Nu e vi hemma och William sover på altanen. Snart kommer mamma o pappa hem , ska åka med dom till Tierp o kolla på köksluckor, hehe. Ikväll vet jag inte vad som händer.

Gud så tråkigt att inte Sverige kom med i Eurovision då. Fast bryr mej intew så mkt, låten e inte skit bra men mycket bättre än jäkla Israels låt, och hon med håret. fy fy. aja dom får väl ha sin tävling i fred ;-)

Nu ska jag koka vatten åt lilleman. Bye bye


Idag har william sina converse. Inga kappa...

dsc00254 (MMS)

Idag har william sina converse. Inga kappahls skor här hahah:d


Hoppgunga

Idag ska vi köpa en hoppgunga till William. Det gillr han nog :) Han sitter i mitt knä nu o kikar vad jag gör, hehe.  Vid fyra tiden ska vi åka till jysk med mamma o sen hem till dom. Nu ska jag gå:) bye


26052010

Nu är vi ensamma igen, jag och William. Han ligger och sover för tillfället, eftersom han gick upp 6.30 med Hampus, själv sov jag till 8 :-D Skit skönt. Jag är så seg idag, ont i halsen och förkyld ont i huvudet m.m.
Idag kommer mamma o pappa hit. Kanske ska köra lite, om vi hinner då. Annars blir det bara lungt, kanske en promenad :)
Min lilla älskling e så duktig, han blir så stor, och stark, hehe. Han vill stå hela tiden, och försöker sätta sig upp hela tiden när han ligger. Igår satt han själv oxå :) Men såklart e han fortfarande lite ostadig. Åh jag längtar tills man kan ha sittvagnen, men vill inte ha den nu för det blir ju skitjobbigt för hans rygg, om han ska sitta hela tiden alltså. Så det får vänta ett tag till. Sen vill jag inte ha vgnen vi har nu heller, den e inte alls nå fin i sittvagn. Men ska ju köpa en ny snart :)

Igår skrev vi kontrakt på nya lägenheten. Så den här är nu uppsagd. Hon skrev att den e tillgänglig f.r.om. 1 juli men man kan ju hoppas att nån vill ha den tidigare :-D Får flytta till mamma o pappa sålänge då ju :-D kan ställa alla grejer i nya lägenheten, får ju nycklarna till den 1 juni.
Vi (läs jag) valde tapeter o sådär oxå. Blir nog jättebra. Hampus höll på dog så var tvungen att skynda mej, hehe. Tog svarta golv i hallen & köket, ska bli spännande o se hur det ser ut :) Det blir mest ljusa tapeter oxå. Förutom i Williams rum, där e det mörkgrått, och i vårt sovrum, där e det brunt.

Igår kom hann vi med mycket. Först var vi ju på Gavlegårdarna och sen gick jag o Hampus hem till Andersberg, fast först åt vi på Mcdonalds. Usch gillar inte det längre. Anyway efter det gick vi och hämtade William hos hans farmor, och gick hem. Jag och William gick o lag oss, var skiittrött. Vi sov i 3h :) Direkt när vi vakna åkte vi till Valbo, Hampus köpte byxor. Sen hem och umgicks med Mackan & Erika =) hehehe alltid lika kul med våra sjuka karlar. ;)

Nu håller jag på tvättar, som vanligt. Väntar på  Våra Bästa år ska börja. Ska vila lite först. Adjö


Kontrakt

Nu ska vi åka en sväng till Bomhus, sen till Gavlegårdarna och skriva kontrakt. Ska även välja tapeter o golv o allt =) Hampus låter mej bestämma haha ;-) Sen ska vi nog ta en promenad. Hampus ville äta MAX. få se hugr vi gör :)  Nu måste jag fixa mej iaf, ka iväg om 40 min. Tjing


 <3

Regn

Fan vad det regnar. Trodde det skulle bli sol idag oxå, men nä :-P Får vara nöjd med den sol man får. Hehe.

Igår sov Julia här med oss. Hon ville sova med William men han sover ju i sin egen säng, så hon sov i barnrummet =). Mackan o Erika kom hit ett tag oxå , Mackan passade William medans vi tjejer gick till Time o köpte lite godis . Jag ser framemot när Mackan och Erika får barn, så Willepill får en kompis :) Julia ville se New Moon igår kväll så vi kikade på den sen gick vi och lag oss kl 23.

Nu har jag precis lagt William, han är så himla söt när han sover med munnen öppen, haha. Han vart lite grinig här så kollade jag på klockan o såg att det var längesen han sov. Vad skönt det är med rutiner nu, han sover en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen :) Då vet man när man kan göra saker som laga mat, städa osv.

Nu ska jag hänga tvätt, sen kommer mamma o pappa. Ha en trevlig söndag kära du ;-)


Skillnad

Tidigare idag skulle jag gå till Ica Maxi, gick förbi Barnens Hus oxå. Kollade på en nappflaska, MAM, den kostade 89:- aldrig i livet att jag köper en nappflaska för 90 spänn. haha. Aja sen gick jag till Ica Maxi, ja då kostade samma flaska 49:- :) Vilken skillnad, 40:- lixom. Okej om det var några kr men 40 (!) Ersättningen t.ex. kostar 63:- på stan, 59:- på Konsum i andersberg, och 55,90 eller nå sånt på Ica Maxi. Lika med blöjor, på Willys e pampers o libero dyrare. Iaf i Skutskär, där kostade dom 108. Tror dom kostar typ 99 på Maxi.
Ica Maxi is the shit alltså ;) Hehe.

Annars så städar jag idag bara. Eller ja, har inte hunnit så mkt. Måste ju underhålla Willepill oxå =) Han ligger o sover just nu. Så jag tänte bara skriva lite o sen dammsuga. Tråk. C you




VÄRLDENS VACKRASTE BARN <3


Varmt

Det ser ut att vara varmt ute idag, ganska iaf. 15.9 står termometern på, och klockan är ju bara tjugo i 8 :) William somnade 21.30 igår och vaknade 6.30 , inte ok. Jag trodde jag skulle få sova till typ 10, för så brukar det vara, men icke. Men han somnar väl om ett tag.

Just nu ligger han i sitt babygym. Mamma och pappa hade ett sånt där gammal gym , som man typ ställer över barnet, och det är mycket roligare än det som jag köpte. Typiskt då, men det han har nu kan han ligga i i flera timmar :) Får sälja det andra.

Nu ska jag äta lite frukost. Lägger in lite nya bilder sen.


Dimma

Usch vilken dimma det är ute. Hade ju hoppats att det skulle va fint väder, precis som igår och i förrgår. Jaja får nöja mej med att det inte snöar. Haha
Är hos mamma o pappa, har vart här sen i söndags =) Men idag ska vi hem.
Imorgon ska vi träffa Sanna =) måste även förbi skolan och lämna in böcker, annars får jag paya hur mkt som helst och det tänker jag inte göra för nå gamla böcker.

Lillhjärtat ligger och sover i mammas o pappas säng. Han vaknade till för ett tag sen så jag gick dit, och då skratta han o grejade , sen rätt som det var så somnade han om. Hehe, sötnosen :) Men nu vaknar han nog snart.

Tänkte bara skriva lite o nu har jag gjort det så nu ska jag vänta på att Sjunde Himlen börjar :-) Förresten på tisdag ska vi skriva kontrakt =) gud så kul :-D Heeejpa

Svar till anonym : Ja det står Frida på ena armen, och HAA på andra :-P


Åh och jag som inte tog me mej vagnen hit ...

dsc00242 (MMS)

Åh och jag som inte tog me mej vagnen hit igår !! Typiskt.


Regn

Vaknade imorse av att det smattrade mt rutan. Ah roligt tänkte jag. Hade hoppats på sol som igår :) menmen :-P Klockan 7 gick vi upp idag. Låg i sängen ett tag och pratade lite :) Sen badade jag &  Willepill, mysigt mysigt :-D Nu ligger han o sover.

Idag ska vi nog åka till Skutskär. Då kan jag övningsköra lite. Skulle inte sitta fel med ett körkort, men det kommer ju knappast på posten som man kunde önska så lär väl anstränga mig lite grann då ;-)  Ska sola på pappas jobb oxå. Behövs verkligen , så blek som jag e :-P

Nu skaj ag gå o get dressed. Så vi höres =) bye

Stan

Idag har jag och Willepill promenerat till stan. Köpte ett par byxor och en body som inte fanns i storlek igår. Tjusigt  :) Han fick även ett par skor. Hehe kan inte låta bli att köpa.
Det var skit skönt att promenera lite. Men när vi skulle hem så regnade det såklart och vid Konsum började William skrika för han var hungrig. Han sov hela tiden vi var på stan, typ 4 h hehe =) sömntuta.
Nu ligger han och pratar på soffan brevid mig och jag ska snart börja med maten . Blir nog kyckling och gnocchi idag tror jag . Jo de får bli så :) 
Skriver sen ,  byye




Valbo

Idag åkte jag och prinsen till valbo med mamma & pappa. Handlade en massa nya kläder till William. Så nu har han sjukt mkt 68 kläder. Lite onödigt mycket till och med. Menmen kul o variera =) Han är fortfarande hängig och idag hade han massa utslag på magen. Undra vad det kan vara. Har smörjt han jättemycket så vi får se om det blir nå  bättre.

Nu ligger lillen och sover och jag tittar på Unga mödrar. Tänkte gå och köpa ägg sen när han vaknar så jag kan baka muffins. Sen ska jag tittta på film när han har somnat för natten :-)
Nu ska jag fortsätta titta lite.

Svar till anonym: Det står "HAA" = Hampus Andriainen Ahlstedt.

Älskar mina killar <3

Jobb

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Det var faktist jätteskönt att jobba lite. Sakna såklart min plutt men han hade det bra här med morfar (min pappa) , han fick bada o greja :) När jag kom hem låg han o sussa så sött i sin säng v

Idag har vi haft besök.
Hampus kompis Yasin kom och hälsade på. Han hade med sig massa grejer till oss plus en present till William :-) Jättesnällt. Efter det kom pappa och hämtade mig så skjutsa han mig till jobbet.

Just nu sitter jag och kikar på Efterlyst. Måste säga att det är så hemskt det som hänt i Härnösand. Fyfan. Hur kan man mörda 2 barn och deras pappa ? Sjuka fan.

Imorgon kanske Angelica och CO skulle hälsa på :) På fredag ska jag ner på stan och handla nya kläder till William medChalle :-)
Nu ska jag bada. Hej

Feber

Mitt lill hjärta fick feber av 3 månaders sprutan. Så igår när jag skulle lägga han var han jätteorolig och så. Han fick en alvedon så somnade han skönt sen. Fast har fortfarande feber. :/ Just nu ligger han och sover.

Jag har precis gjort mig klar. Pappa kommer och hämtar oss om 30 minuter, han ska skjutsa hem oss, och sen kommer han tillbaka för han ska ha William när jag jobbar ikväll.

Mer än så har jag inte att berätta så de får bli allt ;-) Tjingeling


Tröttis

William somnade när jag hämtade honom. Vi hade vart hos Pia och ätit, så gick jag till Konsum och handlade lite och William var kvar hos henne. När jag hämtade honom så somna han på vägen hem (60 m ) haha så nu sover han ute på balkongen :-P

Nu sitter jag och kikar på 2 ½ män. Jag väntar på att Hollywood fruarna börjar :) Då ska jag äta lite godis och melon som jag köpte, smaskigt :-D
Det är nån jäkla unge här utanför som blåser i visselpipa, han har gjort det nu i 15 min i sträck. Tur att inte W  vaknar iaf.


Worki work :)

Fick tag på PFV tillslut, och nu står jag på listan igen. Det roliga är att 1 ½ h efter jag satte upp mej på listan igen så ringer dom och frågar om jag kunde jobba på onsdag 17-20 så det ska jag :-) Trevligt trevligt.

Jag har precis lagt William nu , han var lite trött :-P så nu ska jag plocka lite här. Kanske får besök sen, vem vet. C YOOU

Älskar min haampus )<3

3 månader

Ja idag är min plutt 3 månader. Tiden går så snabbt hehe :) Jätteroligt att se han utvecklas! Längtar tills han kan gå :) Han är inne i en ingen storleks period oxå. Skrev ju att han han bytte storlek till 68 nyss, men alla 68 e förstora, förutom en tshirt men den kan han ju inte ha hela tiden. 62 e lixom lite för korta och 68 way to långa så de e lite knepigt, men han får ha 68 bodys och 62 byxor hihi :)

Just nu ligger han o sover. Vi har badat tillsammans, jättelänge. Skitskönt var det och han låg och pratade med shampoo flaskorna, men som vanligt svara dom inte ;-) hehe. Sen gick vi upp och jag traska runt med honom här inne så somnade han i min famn, helt trött lillhjärtat :-P

Jag försöker få tag på PFV, men som vanligt e det typ omöjligt. Antar att dom har lunch nu men ett nummer e inte "utknappat" så trackar dom på det, haha. Vill jobba. Så trött på det här fattigmanslivet HAHA, skulle va skönt o få lite mer money:-D Hoppas man får jobba lite nu i maj, få blir det mkt pengar i juni, får ju skatteåtebäring. Då kan man köpa lite nya grejer till lägenheten.

Nu ska jag lägga mig o kika på tv innan prinsen vaknar :) tjingeling


Ja och medans jag skrev det här så vaknade han och ville ha mat, nu sitter han i sin babysitter och pratar lite =)
Just ja , glöm inte att rösta på den sötaste bebisen i världen <3 RÖSTA HÄR




Söndag

Förut när man gick i skolan hatade man alltid söndagarna. Nu tycker jag faktist att det e rätt skönt med söndag. Vet inte varför.. Ny vecka dagen efter kanske, hehe.

Lilla sötnosen ligger och sover. Som han hargjort sen 9 imorse. Han vaknade för en halvtimme sen och ville ha mat, sen somnade han om :-P Så nu har jag lite tråkigt hehe. Ska snart gå och ta fram kläder åt honom. Just ja, har bytt storlek nu, till 68 =) Han e så lång lillhjärtat så bodysarna blir förkorta, men byxorna kan han ha än iaf. Sist jag mätte honom så var han 64cm lång, så skulle väl tro att han e typ 66 nu typ. Ska till bvc på tisdag o kolla  :) Så idag får det bli adidaskläderna på honom. haha :)

Sitter och kikar på Help i´ma teen mum. Fyfan vilka mongon, speciellt en tjej, Zoe. Slänger med hennes lilla unge som om hon var en docka. Stackars barn säger jag bara. BLÄ för sånna puckon.


Dear John

Äntligen har man plats i förrådet igen !:) hehe skit skönt. Som tur e så fårvi ett eget förråd när vi flyttar, alltså ett rum med en egen dörr, så slipper man dela. Skita skönt ;)
Håller på tänker lite hur vi ska ha i nya lägenheten, blir nog märk gråttt i Williams rum =) Så skönt att ha ett eget rum till honom. Förstår inte hur vi skulle fått plats annars, hehe.
I höst ska jag plantera jordgubbar oxå så dom kommer till nästa sommar, då ska jag plantera massa annat. Ska även köpa sandlåda och en pool till Willepill =) Sen ska vi måla staketet och Hampus pappa e ju snickare så han ska bygga in altan åt oss :-D Kommer bli så skönt. Den här lägenheten e helt perfekt, sol hela dagen + kvällen... Känns jättebra att bo i en lägenhet där man kan bo ett tag! Senare i framtiden vill vi bo i typ radhus, men inte förns om några år.
Imorgon eller på måndag ska jag ringa och boka tid hos frisören, e så jävla less på risbusken man har till hår. Ska färga klippa och slinga . Dyrt men nödvändigt ;-) Trött på att se ut som en vinbärsbuske i håret, hehe. Färgen e inte så bra heller, typ olika färger, 5 cm utväxt ( som kanppt syns men ändå ) och ja alltmänt tråkig bara. Jag tröttnar snabbt.
Nu har Dear John laddar klart så nu ska jag kika på den, ska göra en macka först =) Min bebis har nyss somnat han . Tänk att han blir 3 månader på måndag. Shit va snabbt det går. Han blir så stor, vill bara stå hela tiden =)  Våran prins <3 Ska hämta hem gåstolen oxå , är väl dags för den snart, :-D gud så kul .
Nej nu blir det movetime. So long då



Lördag

Vi har precis kommit hem ifrån Skutskär. Åkte dit igår. Min älskling har vart hängig idag.. Hoppas han inte blir sjuk. Stackarn.. Nu ligger han och sover <3
Åkte förbi Media Markt och köpte en hårfön inann vi åkte hit, tog en sväng in på Ikea oxå. Nu ska vi inte göra nått speciellt, Hampus pappa kanske skulle komma förbi. Tänkte kanske gå ner på crusingen o kika lite men jag struntar i det, William är ju så hängig o sådär, vill inte släpa ut honom då.
Imorgon ska vi till Hampus syster för hon fyller år :) Och på tisdag ska vi till Skutskär igen, för då fyller mormor år, men först på dagen ska vi till BVC och då är det dags för 3månaders sprutan. Usch, hoppas det går bra.
Annars  vet jag inte vad som händer och fötter, det visar sig ;)
 bYe


Fakta

Nu blev det många inlägg här men men :)

Graviditeten;

Vilka var dina favoritkläder?
Leggings, mjukisbyxor
Vad var din/dina favoriträtter? Det jag gillade innan
Vad var din/dina favoritdryck? Inget spec, cola/vatten/juice
Vad tyckte du inte om? Godis och sånt i början, annars inget spec
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nej
Vad var du mest sugen på? Mandariner ! Och sen lussekatter hehe
Hade du halsbränna? Hela jävla tiden. Usch
Hade du foglossning? Väldigt mycket, kunde knappt röra mig ibland.
Hade du sammandragningar? Ja jättemycket under hela dygnen
Mådde du illa? Ingenting förutom 3 ggr
Vilken sovställning var bäst? På sidan med kudden under magen
När var din BF-dag? 6 februari
Gick du över tiden? + 4
Hur mycket gick du upp i vikt? 19 typ
Hade du mycket vätska i kroppen? Som fan, såg ut som fötterna/händerna/vaderna ALLT skulle spricka när som helst.
Hur var ditt psyke? Lika som alltid
Gnällde/klagade du? Haha ja såklart
Vad trodde du det var för kön? Flicka
Visste du vad det var för kön? Ja vi trodde det, men nej.
Hur låg ditt SF-mått? Olika ?
Var du rädd för något? Att nått skulle vara fel med bebisen, annars inget.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Snabb och enkel, precis som den blev 
Hur ser du på graviditeten idag? Det gick skitsnabbt och rätt enkel förutom halsbrännan& foglossningen. Skulle lätt göra om det igen

Förlossningen;

När började din förlossning?
9 februari kl 18/19
Hur började den? Värkar
När åkte du/ni in till förlossningen? 9 februari kl 21
Varför? För jag skulle föda barn?
Vem/vilka åkte du in med? Mamma, Hampus & Pia
Fick du/ni åka hem igen? Nej
Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Gävle sjukhus.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 3-4 cm tror jag
Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Mitt barn kom ut ? haha
Vilken/vilka var med under förlossningen? Hampus
Tog du nåt smärtstillande? Epidural som inte fungerade
Grät du? Nej
Vad tyckte du var jobbigast? Att jag inte fick trycka när krystvärkarna kom
Var du rädd för något? Ja, att spricka.
Hur lång tid tog det? Typ 20 min
Hur ser du på förlossningen idag? Helt perfekt, skulle göra om det 1000 gånger om :) Världens bästa upplevelse!

Barnet;

Vad blev det för kön?
Pojke
Hur mycket vägde barnet? 4160 g
Hur lång var barnet? 54 cm
Vad var huvudomfången? 36 cm
Hur mådde barnet? Pigg , frisk och välskapt  :) <3




Haha

Kolla vilken skön tant :-D


Kartellen



Undra om man ska gå o lägga sig . Är skit trött , somnade ett tag när jag lag William .. Han somnadei våran säng, typiskt :-P Men han får sova med mig inatt <3
Imorgon kommer Yasin på besök, sen kanske vi ska till Skutskär =)

älskar min Hampus, min älskade sen 2006 <3

Haappy

Idag gick jag och William ner på stan vid 13 tiden. Mötte Sanna vid biblioteket så gick vi runt och kikade lite:-) Hittade bara ett par mjukisbyxor på Stadium. Vi åt lunch på nian oxå. Sen traska vi omkring lite bara, kul och träffa henne, det var så längesen ! Måste ses oftare =)
Sen gick vi hemmåt runt 15 tiden ungefär.
Just ja i juli / augusti ska vi flytta igen :-P Ska bo kvar på samma gata som nu men det är på marken =) Skit skönt med grästmatta o allt!! Är skit glad:-D
Nu ska jag lägga William , bye

Wanted

Nu e mamma här , hon ska passa William medans jag e o äter. Är sjukt hungrig nu .
Har vart o gått med Erika lite grann, hämtat ut ett par skor till William , gått till Maxi och Barnens Hus =) Köpte 6 dreggellappar. Såg en skit snygg vagn som jag vill ha :) Nu måste jag skynda mej lite. Tjing



Onsdag

Igår var vi bara hemma. När William hade lagt sig kollade vi på Ugly Betty och Desperate , sen kika vi på film men Hampus somnade, roligt. hehe .
Nu sitter jag och tittar på Våra bästa år, sen ska jag titta på Andra avenyn och duscha, ska gå ut med Erika en sväng sen =) .
Ikväll ska jag äta på Helt Enkelt med klassen :-) Annars händer det ingenting annat idag. nu ska jag fortsätta glo =) bye bye



Mina killar :) i love you <3

02 maj

Äntligen e jag klar med allting tills imorron :) Mamma och pappa har vart här, dom lämnade min present, nattduksbord som jag valt ut =) väldigt bra. dom lämnade oxå lite andra saker som jag ska ha imorgon, och så hjälpte dom mej passa William och baka bullar / tårtor o sådär. Vr även en sväng till Willys :)
Jag har gjort rent utemöblerna o grejat oxå. Så dom e hyffsat rena :) Nu ska jag lägga mig i ett bad och sen måla naglarna. :)
Imorgon ska jag möta Hampus på stan, ska äta o kika lite :)
Idag e det min sista dag som 18, still young ;-) Ja nu ska jag lägga mej i baadet, så jag tänkte ni kunde få nått roligt o kika på , ENJOY !



Älskar Hampus & William, männen i mitt liv ;-) <3

Dessa rubriker

Ja jag vet aldrig vad jag ska skriva som rubrik. Hehe.
Jag har precis städat, har dammsugit, dammtorkat och torkat golven =) Nu är det rent och luktar gott ;) Det var så jäkla mkt grus i hallen och Williams rum. Det blir av vagnen. Tråkigt.
Imorgon ska vi inte göra nått speciellt. Ska gå o handla till maten och tårtorna som jag ska göra på kvällen när sötnosen har somnat :)
Har bakat en massa idag hos mamma & pappa så nu har man det klart iaf , skönt =)
Nu tänker jag gå o lägga mig kan jag säga, e skit trött. Skriver imorron :) Godnatt

RSS 2.0