Lördag kväll

Heejsan.
Jag har inte skrivit på länge, ja vet. men jag har haft annat för mig och har inte riktigt orkat skriva haha :-) Igår åkte jag till mamma och pappa och sov kvar där till idag :-) vi käka mat o titta lite på film o sånt mysigt :D det e så skönt o sova där hehe. Men nu blir jag ju av med mitt rum, min lillebror ska ta över det, så dom ställer in min säng o så i hans gamla rum, för den ska minsann stå kvar när jag och bebbson kommer hem o sover haha :D        
Idag har jag inte gjort någonting alls, jag tog tjugo över tre bussen till stan o när jag kom till andersberg så käkade jag middag o sen dess har jag inte gjort ett skit . Riktigt tråkigt ! men man ska ju ha tråkig ibland ;-) Nu tänkte jag kika på nån film o äta lite godis ( ovanligt haha ) för imorgon e det städdag !! Förresten ska GG börja med våran nya lägenhet redan på måndag så det e niice :) måste börja packa grejer nu oxå, det är ju 30 dagar kvar tills jag ska lämna nycklarna .. :)  Nu blir det film ! Byye

 Sötnosen äter plastpåse =)



 Pappa Hampus:D <3  Jag och min älsklingi grekland :D <3 Älskar dig!

Trött

Hej. Är heelt slut alltså . För var jag ju hos BM, och allting såg bra ut :) förutom mit blodgrejs så jag ska äta nå andra järntabletter men det var ju inte hela världen . hehe :) mitt sf mått var 24, inte för jag vet vad det betyder men ändå ? .. låg mitt i kurvan iaf hehe . ja sen åkte vi o bada, och det var jätteskönt , men vi blev trötta snabbt haha ! sen gick vi till stan och åt mat och sådär , handla lite :) jag köpte mössan o vantarna bland annat, fast i grått och inte i rosa. Sen köpte jag ett par skor, lite smink, en tröja och lite annat kraffs =) roligt roligt . Efter det handlade vi och sen var klockan 19 och då åt jag igen o sen kika jag på Ugly Betty och DH :) Det var min dag det !
Imorgon ska jag baka bullar & tekakor ! Och på eftermiddagen blirdet Ikeea med mamma :-) Härligt :D  Men nu är jag soo tierd så nu ska jag sova ! Bye =)

 Älskar mitt hjärta <3

Tjingeling

Tudeluu
Vad har ni för er ? Jag sitter o tittar på grannfejden, haha så jävla roligt :-P Jag har nyss vart nere hos Hampus
mamma och vart med barnen haha , Ellen hade en lös tand så hon slet ut den, allt för en 10a haha ;-) så numer har hon inga framtänder ! hahah ser väldigt roligt ut :)
Imorgon e det dax för besök hos BM , ska väl göra dom där basic sakerna, mäta magen, lyssna hjärtljud osv :) mysigt :D så roligt o höra på hjärtljuden, för hon börjar alltid sparka så det bara sprakar ut högtalarna, haha:D
Efter det blir det bad, och sen stan för att äta och på kvällen e det storhandling som står på listan! Imorgon kväll e jag förmodligen helt slut kan jag tänka mig :-P haha lär ju somna kl 20 senast .. hihi.
Jag har tagit lite bilder idag som jag tänkte lägga in ! är ju lite dålig med det (a) .. hoppas ni blir nöjda nu iaf haha . Sen blir det sängen !! Ganska trött efter det här jobb dygnet. Att bero på jobb, imorgon e det plånbokens födelsedag:D tjoho ! kan inte låta bli att köpa nått imorgon på stan kan ja tänka mej :D Hej med er !

 En tandlös trollunge :-)  Vad menar du ??? hahah
Julia :)  Vecka 25 !   25 igen :)
 Kanonkulan och Jullson :D  26e  veckan :)


IKEA

Jag måste åka o handla lite grejer till lägenheten så jag har suttit o kikat runt lite på Ikea efter endel saker :)
Här e några som jag ska köpa;

Vi ska ha en såndär byrå i barnrummet o en i vårat sovrum :-)

 

Sen tänkte jag köpa lite sovkuddar till hampus. jag har ju mina som jag tagit hemmifrån mamma&pappa så jag köper nya till honom  :-), ska även köpa lite prydnadskuddar och lite tavlor och hyllor små förvaringsgrejer till barnrummet. :) kul kul :D sen hittar jag säkert en massa annat jox som jag köper oxå haha! =) pengar e till för att göra av med ;)

 En jul dörrmatta måste jag ha haha o lite julstjärnor

Nej nu ska jag byta possition, nämligen tvn haha " bye


Stuffs

Lite grejer jag tänkte kika på imorgon :-)


Haha lite väl mycket rosa kanske, men that´s me ;)


Suunday

Heelloo , sitter på jobbet igen :-) har precis ätit broccolipaj till middag och nu äter jag chokladpudding o dricker julmust :-D himla gott ;)
Jobbar till 16 imorgon, och efter det ska jag bara hem o sova för jag e antagligen skit trött då haha .
Skönt med lov nu : ) behövs verkligen ! .. På tisdag blir det bad på fjärran .. haha skönt för min stackars rygg iaf :) nej nu blir det television, goodbye :)

Jobbar

Hej!
Jag sitter på jobbet, dom ringde imorse o fråga om jag kunde jobba idag, 16-16 och på Söndag 16-16 och det kunde jag såklart. Det var vääldigt välbehövligt :-) När man ska jobba dygn sådär e det skönt me mjukiskläder tycker jag iaf, så ja ja tog en mjukis dress på mig, och när jag kommer hit så säger personalen; ja men va roligt att du fick jobba dygn, nu får du ju vara med på inflyttningsfesten imorgon!. Jaha och där står jag, slafsiga kläder o osminkad !? Nä fy så jag ringde kära svärmor så hon kom och lämnade kläder som tur var:) haha!

Det var faktist riktigt mysigt o jobba idag, jag o en som bor här har bakat kladdkaka och kika på film o grejer, och bara suttit o pratat o så. Väldigt roligt eftersom vi det inte e sån stor ålderskillnad mellan oss!:) Så det är roligt. Imorgon e det ju fest här då som sagt.. så det blir trevligt, det kommer ju finnas saker att göra hela tiden:)!

Jag skrev ju kontrakt idag oxå, o min handläggare var så snäll för egentligen e det 3 månaders uppsägning på den nuvarande lägenheten, men hon ändrade det så jag betalar sista hyran nu när lönen kommer, sen jag e finsihed :) slipper dom 2 andra hyrorna så NO DUBBELHYROR!:-) Utmärkt. Så 1 december flyttar vi in i 3an istället :) Ska åka och köpa bebis säng snart oxå så vi ska ställa i ordning allt, längtar verkligen efter att göra våran tjejs rum :-) Det ska bli skitkul :D

Nä nu måste jag sova, måste ju gå upp kl 7 imorgon :| .. Blä, undra hur det går ? Jag som har sånna problem just nu att ens gå upp på toa på morgonen :S .. BTW så byter vi vecka till 26 på söndag ju , shit vad tiden går snabbt!:) bääbis växer så det knakar, och sparkar ordentligt ! en riktig krigare ;)
Nu säger jag GODNATT !

HAMPUS <3


Hungrig

Ja ni, Ellen ringde o väckte mej o frågade om jag viusste vad hon gjorde,.. nej sa jag ? då sa hon bara ; hejdå , o la ifrån sig telefonen ? hmm haha:P ja sen kunde jag inte somna om , och just då när jag höll på slumra till, ja, då kände jag att jag va skit hungrig så det var lika bra att gå upp så jag e vaaken :-)
10:30 ska jag åka till GG och skriva kontrakt :-) trevligt trevligt .
Men ja måste fortsätta äta nu haha :D hörs då .

Mat

Har precis gjort mat & ätit. Jag gjorde indisk kyckling med massa goda grejer till :D Skit gott vart det, :)
Nu ska jag springa ner till Leila ta bussen till BM och vaccinera mej . Hörs senare :-)
Hampus <3


Käärlek

Nu är det så att jag vill skriva hur mycket jag älskar min hampus ! Han e verkligen min äälskling och jag skulle aldrig byta bort han mot någonting i världen :) Jag e skitglad att jag har honom, för han lyser upp mina dagar :) my sunshine .
Vi har haft endel tråkiga stunder men det överväger
absolut inte det bra. Och EN sak som är bra, är att vi klarar allting :-) Vi har satts på prov, och än är det inte över men det blir bara bättre o bättre !:) Jag & mitt hjärta ska bli gamla o dö tillsammans :) ha ha.
På onsdag den 21a har vi vart tillsammans i 3 år, dom Bässsta 3 åren i mitt liv :-) fyllda av fart o fläkt, och såklart Looove :)
Hampus e det bästa jag vet och min bästa vän, vi vet allt om varandra o känner varandra utan & innan :) Önskar bara att vi kunde spendera mer tid tillsammans, men var sak har sin tid. Och det är inte långt kvar tills tiden e kommen ;-) Men som sagt så kan vi vänta hela livet om det behövs, för det Är värt att vänta på .. Älskade älskling
Älskar dig min prins, du sitter på mitt hjärtas tron - och där sitter du kvar föralltid :-) <3



Veckan:
Måndag- ledig
Tisdag- SOS alarm kl 12, Vaccination på BMM
Onsdag- Våran 3årsdag, Obduktion, och sen var det något mer
Torsdag- Föräldragrupp BM
Fredag- Skriva kontakt och välja tapeter
Lördag- Titta på bumbibjörnarna som jag har skrivit i min kalender på mobilen HAHA
Söndag- Nothiing

Next week:
Ja då väntar massa trevligt för då e det loov :)
Bl.a. ska jag åka o bada med Hampus systerbarn :-) sweeet. fan va skönt.
Och jag ska till BM, och jag ska göra lite annat =) men de kan jag skriva sen hehe .

Nu:
Nu ska jag titta på Twilight . Det var nåra veckor sen jag såg den nu så jag tycker nog att det e dags. Haha nej men jag älskar den och jag har inga andra bra filmer så, simpel choice !

Förresten prästen så e våran beebis 25 veckor nu :-) eller 24+1 men orka räkna så ;-)
Hon blir stooor där inne och det känns vill jag lova :-) myysigt !
Vi hörs laater gott folk :-)
Adjö


Helg

Juuhuu ! Igår var jag hos mamma & pappa , fick smaskig mat ;-) sen tittade vi på film , män som hata kvinnor, den var bra. :)  Efter det gick såklart 40 åriga jag o lag mej ( haha! ) somnar väl typ senast 23.30 hehe :) ändå sov jag ända till 10.30 imorse ? Lika bra det tycker jag, man får ju aldrig sova annars :-P
Ja och lite senare åkte jag med Moder Jord till valbo :-) Skulle köpa nya skor, såklart så hitta jag skit schyssta oxå:D hehe dom e så jag ;) Köpte även en tröja och ett par leggings :-)
Efter valbo skjutsa mamma hem mej, och ja nu sitter jag här o trökar . Himla tråkigt .. Har så ont i magen ! Lika bra o packa det jag ska ha med mig imorgon och gå o lägga mig sen :-) hehe !
Jaa.. Nej jag ska väl titta på film jag. Men vi hörs ;-)


Trött

Ja ja orkar verkligen inte blogga nu haha :9 har ändå inge kul o skriva =)
1 december byter vi lägenhet till en 3a här :) får den helt nyrenoverad, från golv till tak :-) de gillar vi ! ;-)
Imorgon e det helg fyfan vad skönt ! Jag kan lova att jag är så trött nu förtiden att jag borde gå i dvala :-) hehe , har sovit 2h mitt på dagen idag .. det var skönt, men blev inge piggare :-P
Imorgon efter skolan åker jag hem till mamma&pappa o äter o grejar så sover jag nog kvar där :-) orka åka hem på kvällen, nä :). På lördag ska vi kansek åka till Lager 157, får se hur det blir.
Nu ska jag äta nått gott ( ha ha ) o kolla på film. Jag får väl ta lite bilder nåndag o lägga in haha :D So long !


Hampus Andriainen Ahlstedt


Jag älskar min Hampus & bebis mest i hela världen :) mina två hjärtan !

♥ 

 


Vecka 24

Vecka 24: 11 okt - 17 okt 2009

 

Vecka 24

Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Herregud, bara 117 dagar kvar ;-) det går ju väldigt snabbt måste jag säga !! snart e mini me här haha :D  attbropå pregnancy så fick jag en sammandragning nu hihi :P


Fruktsallad

Hej, jag sitter o käkar fruktsallad och tittar på Hollywood fruar hehe :)
Idag har jag vart i skolan då, sen var det nog inte mer än så! haha :) så tråkigt väder idag.
Och imorgon får vi veta 100 % om vi får lägenheten! Men om vi får det så får vi iaf rust på hela lägenheten o målat o allt vad det innebär :D Sweet :) jäklar om hon/han som ligger före tackar ja :@ haha  ! aja vi får se , annars äre bara o keep on lookin ..
Jag lägger ut en bild på vagnen, sen har jag annat för mig ;) hejpa!

Äntligen händer det saker :D de va på tiden :) <3



091011

Hejsan ! Har inte haft tid att updt något hehe , . Idag har vi köpt en vagn ! En Teutonia Prestige :) Gillar den mer o mer :-) sen köpte vi en bilbarnstol oxå :-) jag lägger ut bilder imorgon , jag ska sova nu! haha:) godnatt !

Sammandragningar

Godkväll kära läsare.
Jag orkade inte gå till nån affär idag, så det blev varma mackor istället :-) men lika bra gick väl det.
Jahapp, sen har jag kikat på Ivanhoe, hehe :) orkade inte kolla klart så jag ska kolla på resten imorron ;-)
Imorgon efter skolan ska jag åka med mamma till Rusta och Owe Jansson och det ska bli himla trevligt för det var längesen ! Gillar o gå på såna där billiga affärer :D Finns så mycket roliga grejer o köpa :D shampoo, duschkrämer, balsam, body lotions, godis, ljuslyktor och en massa annat !:) Efter det ska vi titta på lägenheten !
Jag har kommit på att jag har sammandragningar, hehe . Lite efter sådär då men jag kan väl inte veta allt :D
En himla konstig känsla , lite obehagligt tycker jag iallafall! Magen blir som en boll haha :)
Nej nu ska jag gå och dricka nånting, sen borsta tänderna och gå o lägga mej ;-) har vart jätte trött ända sen 19.30 tiden men då kan man ju inte gå o lägga sig . Så nu tänkte jag lägga mig i sängen o titta på tv, har sovmorgon imorron oxå ! SKÖNT ! passar mej utmärkt då jag har fått för mej nån fix idé att jag absolut inte kommer upp ur sängen på morgonen ? Är som ett riktigt kolli på morgonen ! Och det påminner mej om att jag måste ta mina järntabletter så nu ska jag kila !
Hejdå och ha en fortsatt trevlig helg ! ;)

Hampus  <3


Hungrig ..

Jaa jag e skit hungrig men jag orkar seriöst inte göra mat .. då måste jag gå o handla . usch har absolut inte lust med det. jag vill flytta hem igen hahah nej då :) jag får vackert gå ner till affären o handla .. funderar på göra grekisk sallad . det e ju smarrigt :-) men jag borde egenligen göra nått jag har hemma , jag har snålbudget den här månaden :D haha lika bra det :-)
nä ja får väl ta o gå iväg då . imorron kanske vi ska kika på lägenheten :-) kuljul :D bye



Haha

Vi har satt upp oss på en 3a här på regnbågen nu :) får se hurdet går .
förresten jag e fan grym på baka alltså, kakan blev skiit god :D
nu ska jag tittap å tv ;) pushej


Baking

Heello :)
Det gick jättebra hos BM, lyssnade på hjärtljuden, spelade in oxå men jag tror jag har förstört filen så kan ej ladda upp den ? :S hmm, fan ja e kass på sånt hehe :-P
Fick se en "docka" som var lika stor som min bebis e nu, o den vägde lika mycket o grejer .. skit coolt :D värsta tung var den ! hehe :) Vi bestämde nya tider , fram till december iallafall :) Just ja , på torsdag ska jag på föräldragrupp.. om nån mer ska dit som läser så lämna gärna en kommentar :D
Efter BM åkte jag hem, sen följde jag med Pia och uträttade några ärenden , sen åkte jag hem igen :-) har bara lega på soffan o tittat på tv hehe ..
Just nu håller jag på bakar chokladkaka till Desperate Housewives ikväll ! :D Städar lite emellan oxå ;-)
Imorgon måste jag ringa fkassan o kolla lite grejer, hm hoppas på lite saker, skulle va väldigt skönt om jag får som jag vill haha :-D Vi får se ;-)
Nu ska jag fortsätta! Kanske skriver senare ;-) goodbye

 
Sån bakar jag nu :)


Bebis :)


Hampus :)


trött

herregud jag är så jävla trött idag .. orkar inte ens gå upp ur soffan :S helt sjukt . aja ja måste gå upp o klä på mej nu ädnå för ska ta bussen till bm om en halv timme .. ååh jobbigt .. men roligt o lyssna på hjärtljud iaf :)
efter det ska jag hem o lägga mej på soffan iaf ! hejdå

Vecka 23

 
Uträkning utgår från dagens datum: Mån 5 okt 2009.
Din graviditet startade Sön 3 maj 2009. (Min födelsedag haha )
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 17 maj 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 156 av 280. (55,7%).
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 1 full dag (v22+1).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester trimestern
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 feb 2010
Du har 124 dagar kvar till beräknad förlossning.

  VS. 
Vecka 10 (?)                    Vecka 23

God morgon .

Sitter o äter frukost , haha vid datorn.. no life , yeess :) nerå . ush såg att det va skitkallt ute, så det får bli uggsen idag hehe ;D efter skolan ska jag åka med mamma&pappa o handla lite .. Skriver sen ! hej

091004

Sitter o tittar på tv bara, och lyssnar på musik samtidit hehe :) min bebis rör sig o sparkar skit mycket när jag har musik på :-) yees ..
ska åka o hämta rickard vid tågstationen kl 21 , och ja tills desss ska ja väl fortsätta titta på tv hehe, !
Tänkte bara skriva nånting hehe :) idag e det vecka 23 ! ska fixa bilder sen :) pusshejs

Betongbarn - Kartellen
H a m p u s


Soffbord

Okej, nu har jag tittat på andra avenyn, så jag började kika på ikea efter soffbord .. men jag kom på att jag redan hittat ett haha !:) skit fint e det . Vi har ett skitfint som jag älskar, men kan tyvärr inte ha det pgr av soffan .. så har hittat ett runt, faaktist jättefint :) ska åka till Ikea med mamma snart o köpa det så jag har det gjort iallafall .. :-) 

 Det här har vi redan, jag verkligen älskar det bordet! nu står det i mammas & pappas vardagsrum, så det gör ju någon nytta iallafall ;) hehe.

 Här e våran soffa, som ni ser så skulle det inte vara skitfint o klämma in det där bordet där :-P

Så vi ska köpa det här istället ! Gillar det jättemycket faktist :-) inte nå dyrt heller :-)

Hmm jaa , ikea kan man sitta länge o kika på! Hittade en fin spjälsäng oxå, för 898:- och det e inte mycket tycker jag ! helt perfekt :-) Nu väntar jag bara på en lägenhet så man kan börja bestämma färger o så .. ska ju tapetsera om oxå . haha riktigt roligt,  gillar sånna här projekt :D
Har ju hittat endel fina tapeter men dom va rätt så dyra så lär nog kika på några andra .. får se vad jag hittar . Det enda jag har bestämt e att vi ska ha vita möbler i bebisens rum iallafall :-)

Namn
Jag tänkte att om ni har nå fina flicknamn så kan ni gärna få lämna en kommentar ! :-)
Min kära Hampus vill ha ett namn och det är Felice , men jag gillar Alice .. så vi kanske gör en variant , typ
Alice Felice . Fast med Felice som tilltalsnamn ! Men jag vet inte .. det är så svårt. Och visst det finns hur mycket fina namn som helst men hon ska ju ha det hela livet lixom ! Och vi tänker inte bestämma oss för något än iaf, eftersom när hon kommer ut kanske hon ser ut som någon helt annan !:-) därför ska vi vara öppna för förslag haha. Så har ni inget att göra, leta namn o skriv i kommentarer ! :D

Nu är det iallafall läggdags, hehe. Är riktigt trött nu .. men någon e skit pigg o sparkar o har sig ! :) Verkar inte vilja sova ;-) Jag byter ju vecka till vecka 23 imorgon ! Läste att bebisarna börjar ha "sov och vaken rutiner nu " hehe roligt !:D Nä nu säger vi godnatt :)

    Far & Dotter ;)

Lördag kvääll

Men heejsan haha . Fyfan ja här sitter jag på en lördag kväll, helt utmattad haha .. så jobbigt o jobba sånna där knas tider . ska snart gå o lägga mej! tänkte kika på andra avenyn först .. :)
har iaf vart på ÖB o köpt massa godis , ja tror jag köpte nästan 1 ½ kg haha , de va extrapris u know ;) o chips o grejer .. herregud ja lär väl rulla fram snart ,,, nerå ligger på max +4,5kg så det e ju lunch :-)  nöjd med det faktist ! ja trodde ja skulle gå upp upp upp hur snabbt som helst men icke :-) men man ska väl inte ropa hej som man brukar säga, har ju iaf typ 17-18 v kvar, jaja nog pratat om det =)
har även  vart nere hos pia o ätit pizza, hemma gjord. så jävla gott alltsså, ja åt fan halva pizzan vi gjorde haha nä men nästan iallafall !:P  lika bra det, man vet aldrig när man får mat n'sta gång ;-)
neru nu måste jag avsluta här för att kika på AA så jag kan sova sen :-P jamen vi hörs då !:)


Love
Hampus
&
Bebis


Vaken

Heloo .. Sitter på jobbet, lagomt trött ! hade vart skönt o va hemma .. men imon ska jag minsann bara lata mig :)
Slutar ju 05 imorgon .. pluss att det e vaken jour , men man får stå ut :-P får kika på tvn hela natten .. sen när jag kommer hem imon 5.30 ska jag sooova =) haha ! sen kommer julia & ellen till pia o ska vara där så ja ska hänga där hela dagen med kidsen :-) roligt roligt .
oops kl e 20 , måste ge medication , c yaa !


Rosa Bandet

Mathilda HS ville ha magbilder från sidan så jag tog 2 st, bara för henne , hahah ;-)
Har köpt ett jättefint armband oxå från rosa bandet ;) en god gärning :D







 Och avslutar med en gammal bild på my lööööve :) söta lilla hjärta :)

Brrr

Hej ! Guud så kallt det e ute idag alltså ! Om det är såhär kallt imorgon ska jag nog ta mina Uggs o en tjockjacka haha :-D Ska jobba imorron, 15-05 .. jobbigt men det går bra :)
Idag har jag vart på stan med Mimmi och Carro var med ett tag hon oxå, jag köpte en balsamspray,mascara, 3 par skit mjuka trosor, en tjocktröja och en vinterjacka :) en jättefin grå från Stadium, billig var den oxå :-) Köpte ju en peak förra året men good luck chuck att jag kan ha den i vinter då hehe , får knappt igen den nu , så jag köpte en ny istället. :) alltid bra med 2 st. :-)
Herregud jag får så himla ont i bäckenet o i ryggen av foglossningen när jag går .. jobbigt som fan . men det e det värst ;-) ska lägga mig i ett bad ikväll :)  mamma & pappa skulle kika förbi lite senare, dom skulle till valbo först .. :)  alltid trevligt =) nu tänkte jag att jag skulle göra lite skolarbeten men jag kom på att jag e klar med allt jag kan göra hemma , !!! hahah såå skönt !!! ;-) så istället för att plugga ska jag tända lite ljus så det blir varmt här inne ! e ju svin kallt här . just ja, har inte kolla på andra avenyn än heller så jag ska nog göra det med =)
Höörs då , hejs svjes:)


 

RSS 2.0