Godnatt

Har precis kollat på Avatar. Den var mysig, haha :-D Prinsen sover fortfarande.. Undra när han vaknar o vill ha mat, säkert vid 00 eftersom han har sovit sen 17, hehe. Imorgon ska jag till skolan o hälsa på, sen ska vi hem till mamma o pappa igen. Ska grilla=)
Svettas skit mkt gör jag , ser nu att det e 12.7 grader ute. Inte illa pinkat ;-)

Nu säger jag godnatt

Sleepyhead

Ja min lilla sötnos somnade vid 5 och sover fortfarande .. Hmmm känns som om någon kommer vara vaken länge ikväll , men det är bara roligt :-D han e så glad när han vaknar, så roligt o leka med honom :-D han är jätteduktig.
Snart kommer Pia hem från kryssningen, då ska jag traska o hämta mitt godis, om lilleman har vaknat då såklart :-) Ska städa lite nu oxå, jag fyller ju år på måndag jag lär ju börja städa. haha.

C youu

Isabella: Tack så jättemycket, kul att du följer den :-D !


 Min lilla badpojke, haha :-D <3

Kiss kiss

Idag lag jag William på skötbordet, skulle byta blöja, tvätta och klä på honom för dagen. Ja så tänkte jag att han kan ju få lufta lite medans jag tvättade honom runt halsen. Så kissade han lite bara, så tvättade jag om honom igen, sen fortsatte jag o fixa lite, så hör ja hur det sprutar på väggen, då kissar han som fan på väggen och det bara rinner ner, han kissar oxå på sin "krokodilspegel" HAHA så allt blev jätteblött. Kul ;) Så går det när man ska lufta små bebis pojkar. haha.

Ja annars har vi inte gjort nått här. 
 Jag håller på tvättar min 3dje maskin tvätt idag, och William sover=) Har nyss ätit. Kycklingfilé och pommes frites. gott gott.
Sen har vi vart på Ica maxi och handlat lite.

Nu ska jag titta lite påtv =) Hejdå


Förlossningsberättelse

Tisdagen den 9 februari fyllde Hampus kompis Mackan år.

Vi tänkte att det skulle vara roligt om bebisen skulle komma den dagen, jag hade ju trots allt gått 3 dagar över tiden. Men sen tänkte jag att "nä det skulle vara bättre om h*n kommer imorgon, den 10onde) för jag tyckte att bebisen skulle få en egen dag och 10 02 10 lät coolt, hehe.

Natten till den 9onde gick jag upp vid 5 tiden för att kissa

Då såg jag att slemproppen börjat lossna, och jag blödde lite, så jag ringde pappa, för att informera, sen Pia och sen förlossningen. BM sa att jag skulle komma in vid 7-8 tiden för dom byter personal kl 7. Jag gick o gjorde frukost och klockan 9 ca så åkte jag Pia och Julia till förlossningen. Fick sitta i ett sånt där rum med CTG kurva, Julia var otålig och sa "se till att få ut Felice" som bebisen hette då, hehe. Inga värkar registrerades och vi åkte hem igen.

På eftermiddagen efter jobbet skulle mamma komma och lämna något

Då hade jag börjat känna lite värkar, men det visste jag inte då. Trodde det var förvärkar, men sa ändå till mamma att jag kände av dom, för dom var inte riktigt av samma "karaktär" som de andra förvärkarna varit. Men eftersom det brukar ta lång tid för förstföderskor och sådär så tänkte vi inte så mycket på det, klockan var då 18 ungefär. Mamma åkte hemåt, och jag satt mig vid datorn, då hade jag lite ondare, och det blev värre allt eftersom minuterna gick. Konstigt tänkte jag efttersom jag ställt in mig på värkar 2 dygn typ haha. Efter ca 30 min ringde mamma igen och sa att hon var på City gross och undrade om hon skulle handla nått till mig, eftersom om jag hade ont kanske jag inte skulle orka gå o handla dagen efter t.ex. Kommer ihåg iaf att jag bad henne köpa Piggelin som jag förövrigt åt upp den sista av nyss haha. När mamma kom tillbaka hade jag ännu ondare, och nu var det rätt jobbigt. Pratade med Erika på msn, Hampus & Pia i telefon och mamma brevid mig. Tillslut sa jag att mamma kunde åka hem för jag tänkte försöka sova utifall det var dags senare på morgonen / dagen efter. Mamma åkte och jag fortsatte prata med Erika på msn.

Efter mycket om och men bestämde jag mig för att traska ner till dom och äta tårta, Mackan fyllde ju år.

Dom erbjöd sig att komma till mig istället eftersom jag hade ont, men jag hade bara mammas ord i skallen, att det skulle ta lång tid, med många timmar bestående utav värkar. Nää fyfan tänkte jag, bäst o skynda på, så jag drog på mej uggsen och den för små vinterjackan och traskade iväg, det var mycket snö så det var jobbigt som fan. Fick stanna och vila lite då och då trots att det bara är 1 hus emellan oss, haha. När jag kom fram åt jag tårta mellan värkarna och Mackan och Erika satt o kolla på mej med medlindande, hehe, samtidigt som Erika klockade värkarna. Vi skrev upp ca 7 värkar och då var det max 2,5 minuter emellan, så jag tänkte att det var lika bra att ringde förlossningen, sagt och gjort. Dom sa att jag skulle komma.

Jag ringde mamma och berättade att det var 1-2 min mellan värkarna, och hon var förvånad.

Jag sa att jag hade ringt förlossningen och att vi skulle åka in, så hon åkte från Skutskär och vi bestämde att vi skulle mötas utanför min port. Mackan & Erika hjälpte mig tillbaka, vi gick upp och hämtade mina BB väskor och sen åkte jag & mamma iväg, klockan var då 21.

När vi kom fram fick jag sitta med CTG kurva 30 min

Sen kom en BM och sa att jag hade starka fina jämna värkar och jag traskade vidare till ett förlossningsrum, jag hade jävligt ont då, men kom ihåg att jag tänkte att det här är knappast det ondaste jag kommer att ha i livet. Jag bytte om till den snygga klänningen (HAHA) och gamling trosor, sen lag jag mig på britsen och sa att jag var hungrig, jag hade inte ätit nått den dagen, förutom tårtan haha. Min BM gick och hämtade mackor och nyponsoppa, drack kanske 2 klunkar av soppan. Sen kom Hampus & Pia, och då skulle dom sätta nålen i handen på mig, men som endel vet såg mina händer och fötter ut som nån hade blåst upp dom så dom fick inte tag på på nån ven HAHA så dom satte den i armen istället. Mamma och Pia åkte hemåt och jag pustade på och Hampus var fkatist jätteduktig och hjäpte mig. Kommer ihåg att han frågade BM om hur länge det var kvar o så, dom skrattade o sa att vi kunde få va kvar till nästa kväll. Fan heller tänkte jag. Och tji fick dom.

Ja nu äre lite suddigt men värkarna kom tätare och tätare.

Jag sa att jag ville ha EDA, så dom ringde narkosläkaren, ja då är karln upptagen så jag får vänta. Kul tänkte jag. Dom försökte få mej att testa lustgas men jag ville inte ha sån, och inget annat heller. Låg där o fokuserade på en lampa när värkarna kom, samtidigt som Hampus stod där " andas, andas ".

Just ja, glömde säga att när jag kom in till fl på morgonen var jag öppen 2,5 cm och när jag kom in på kvällen var den ca 4. Nu när dom kollade igen var det kanske 7. Tillslut kom narkos och då kollade dom igen, jag var då öppen 9 cm så det var egentligen ingen idé med EDAN men dom satte den iaf. Märkte ingen skillnad alls, kanske för att den ska underlätta värkarbetet, men det hade jag redan fixat utan någon bedövning.

Tillslut började det trycka neråt och jag sa att jag ville krysta men då sa hon nej och jag blev arg, tjatade flera ggr men hon sa nej fortf.

Det var väldigt jobbigt när jag inte fick krysta, höll på hulka o greja. Fy hur jag lät, men jag kunde inte hjälpa det, haha. Stackars Hampus som var tvungen att höra det :-P Efter ett tag e hela livmodertappen utplånad och då säger hon "nu kan du krysta, ta i allt du kan." Eehh.. jaha, hur ska jag göra nu då tänkte jag, sen sa jag att jag inte vågade, var skiträdd för att hela jag skulle spricka, kändes ju som det när det tröck neråt. Men sen tryckte jag och i början kändes det värdelöst, som om ionget hände. Men sen kände jag huvudet och tjoffs så var HAN ute, det var värsta häftigt när han kom ut, och jag såg en pung och skrek till Hampus att det var en pung här, det var en pojke! Jag kom ihåg att jag tänkte att allt var nollställt, vi hade ju köpt tjej grejer, o nu var det nollställt, inget namn, ingenting. Men sen kändes det som att jag visste att det var han som legat där inne, min lilla prins.

BM lag honom på min mage och Hampus klippte navelsträngen

Sen blev Hampus blev i ansiktet och barnmorskan sa åt honom att sätta sig i fåtöljen och vila, han var helt blek stackarn. Sen sa jag till han "Hampus det är nu du ska ta kort" haha, så han tog lite bilder och så.

Sen vägde dom bebisen och mätte o så, och fixade mig. Sen skulle jag gå på toa, så jag ställde mig upp och fyfan, har aldrig kännt sån äcklig känsla. Kändes som om dom tagit ut mina tarmar och allting och bara rört om, som om jag inte kunde andas eller nånting. Hampus fick hålla i mig när jag höll på svimma. Sen körde dom oss till BB och jag såg ut som ett spöke i ansiktet. Helt likblek.

På morgonen var det barnläkarrond och jag var tvungen att gå till rummet där man skulle vara

Det var skitjbobigt, kunde knappt gå, fick typ luta mej på plastlådan där bebisen låg, hehe.

2 dagar senare, alltså på fredagen fick vi åka hem.

När jag tänker tillbaka på förlossningen så saknar jag den jättemycket, skulle mer än gärna föda om honom, även om det gjorde ont. Det var verkligen det bästa jag gjort i hela mitt liv, och jag ser fram emot nästa (även om det dröjer tills dess).

Jag är jätteglad att det gick så bra och snabbt. Så att man kan tänka tillbaka med glädje och inte må dåligt för att det var jobbigt eller en jobbig upplevelse.

Allt som allt tog förlossningen 7h från första värken, och jag kunde inte vart mer nöjd med den!

Jag är oxå glad att min älskade Hampus var så duktig och hjälpte mig fast han säkert var livrädd själv och tyckte det var läskigt. <3

v Onsdagen den 10 februari 2010 fick vi världens finaste prins, William Ahlstedt Norén. Han var 54 cm lång och vägde 4160g. Han är den finaste bebisen i hela världen v


 


Fixat

Hej, nu har jag mamma & pappa fixat och donat här hemma. Mest med Williams rum:)  Det blev jättebra.
Annars idag har jag & William fikat med mormor, sen har vi bara vart hemma. Har inte hänt nå mer idag, o nu tänkte jag kika lite på tvn :) Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Vi får se :) Hejs svejs

Husmor

Japp, husmor e i farten. hahah. Håller på bakar, eller tog precis ut den sista plåten. Jag har gjort pollymuffins och min favorit kakor , nougat havreflarn :) väldigt gott ;)
William ligger uppe i min säng och sover  :) jag ska passa på att ringa till H&M och försäkrinskassan nu när jag har tid . Tänkte bara uppdatera lite. Heejs

Skit härligt:d ska sätta mej o sola lite n...

dsc00187 (MMS)

Skit härligt:d ska sätta mej o sola lite nu! Oj nu gick den upp till 18.9 sweet:d no time for dumburken ! Bye


Jäkla H&M

Jaa jag skrev ju tidigare att jag hämtade ut ett paket från H&M
Gissa vad det var däri då? Okej , ett linne och en body jag hade beställt, men sen vart det skorna och en annan body som jag hade skickat tebax. Så det fick jag tebax igen nu ?? ja jäkla h&m. nu lär jag skicka tillbaka än en gång.

Efter att vi vart hos Erika gick jag & William hem till Pia. Han somnade i vagnen och sov i 1½timme. Efter det gick jag med Erika till Ica Maxi och handlade lite mat o så. Sen hem bara. Nu ska jag kika på nått på tvn sen sova, e skit trött. Heeejpa

Är påväg från konsum nu, har hämtat ett pa...

Är påväg från konsum nu, har hämtat ett paket från H&M, visar sen vad det är, för jag vet inte själv, hehe. Nu ska vi gå till Erika


Varmt

Idag är det varmt ute, redan 14 grader på balkongen :)
William vaknade klockan 4 inatt, åt och somnade om till 8. Då låg vi o pratade i sängen ett tag och sen gick vi upp och jag duschade o så. Sen blev han trött kl 9 och då somnade han direkt när jag la ner han i sängen, och sover än :) Skönt

Idag fyller Erika år, grattis !
Ska gå dit senare, vid 13 tiden tänkte jag :) Rätt bra o komma tidigt för då finns allt fika kvar :-D haha

Förresten, jag behöver verkligen en ny design. Och ingen gratis , har ni nå tips på nån som e duktig på att göra ?:)

Glöm inte att rösta på William 1 gång om dagen :) http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=29435

Nu ska jag lägga mej brevid prinsen ett tag :) Tjingeling

 En sån här fin jacka har William fått av sin mormor, fast det är utan luva=)


Tävling

Rösta på min älsklingsbebis här ! KLICKA OCH RÖSTA Gör det en gång varje dag så e ni jättesnälla :) 

Nu ligger min sötnos och sover, i sin egen säng , den ni ;-) haha. Var på tiden :-D Jag ska äta lite mat jag, var ju ner på stan och åt med mamma o pappa, vi åt på Cin nånting´, italienska resturangen på södertorget , fick skit liite mat, men det var meningen att man skulle äta förrätt o grejer men det gjorde inte vi. Så ringde mamma för ett tag sen o hon sa att dom skulle äta igen haha :-D 
Köpte lite grejer till William oxå , kan visa :) jättefina kläder. Kan ju inte låta bli :-P Köpte även en tröja till Hampus :) Nu ska jag värma lite pasta med fläskfilé och champinjoner som jag gjorde igår :) väldigt gott . 
Adjökens 

  Och ett par mörkgröna byxor från H&M men dom fanns de ingen bild på .. 

Glöm inte att rösta snälla :) puss hej 

Lördag

Hejhej, William ligger o sover så då passar jag på att skriva lite:) Klockan 14.05 ska jag ta bussen till stan o möta mamma o pappa, ska äta på Mezopotamya (stavning?) tror jag:) Ska lämna älsklingen hos Pia. Tänkte att vi skulle hinna ta en promenad först, men det verkar inte som om han vill vakna :-P Vi får väl se.
Ikväll ska jag kika på Little miss sunshine :) Och imorgon blir det kalas :-D
Nu ska jag fixa i ordning mig ! Hejs svejs


Friday Night

Hej  "vackra du" haha skämta. :D Kul sak som en annan skriver ;P
Ja just nu sitter jag här o äter popcorn, precis som igår :-P Tittar lite på talang men de var innga bra o roliga med idag =/ förr förra gången så var den där trollkarlen Reginald åh han var så duktig hahah:D
Idag har Angelica o Jessica vart här o hälsat på en stund, fick söta kläder till William =)
Inatt drömde jag världens äckligaste dröm, jag lovar att det är det läskigaste jag någonsin drömt :-P Det stod en vampyr i min grannes fönster och stirrade upp på mej, jag stod uppe i mitt kök, och jag visste att han skulle döda mej, och sen går jag till ytterdörren och då står han där och stirrar in i titthålet, sen säger han " nu är det dags " å fyfan jag vaknade kl 5 och våga inte somna om :-P himla läskigt. Det var säkert för jag nyss har läst ut Twilight Saga böckerna .. igen hehe. Jaa jag ve att det är tonnårs böcker men hey jag e bara 18 än haha. Nä men jag älskar fan dom. Men nu måste jag sluta läsa / titta på dom .. Fast nä jag ska nog kika på new moon nu, ;-)
Imorgon ska jag äta med mamma o pappa kanske, beror på vilken tid det är :)
Förresten, hon Helena Salo va rätt bra, på talang alltså =) ja nu blire film ;) hejpa

 Fläsk-jag på förlossningen 9februari kl8-9, William e född 01 =)

 Prinsen nyfödd :) 10 feb kl 4-5 :) <3<3<3
Bästa dagen i mitt liv <3

Haha rolig grej


Haha skit rolig kille :-D

Nu ska jag krypa ner med min prins :) och ja , han sover forfarande med mig, (a) <3

jahaja

Mahalo , kul att vintern e tebax ;) hehe. nää fy har bara vart hemma idag, vägra gå ut, usch .. plus att lillhjärtat har hdft feber oxå, så vi har bara vart hemma och baka kladdkaka och lyssnat på johhny cash , haha han gillar verkligen musik =) Just nu sover han och jag sitter här o äter popcorn :) kikar lite på merlin oxå.
Imorgon ska vi åka o hälsa på min klass om W e frisk och vi får komma för Gunilla. Det ver man ju aldrig, hehe. Charlie skulle hämta oss isf :)
På lördag ska vi till baby och söndag fyller Erika år, då ska vi dit och äta tåårta , jajjemensan, sist jag åt tårta där satt jag med 2 minuters mellanrum mellan värkarna :-P haha. På måndag ska vi oxå på kalas, hos Pias jobbarkompis :) Sen på nästa måndag då fyller jag år :-D 19 år..Det går väl an men stannar gärna på 20 sen ;-) haha. nä nu ska jag beställa lite förstoringar på sötnosen :) 
 so long


 Lilla killen i soffan , haha :-D

 bullkinderna =)

 Lik sin pappa ;)
Världens finaste , älskar dig över allt annat mitt kära lilla barn <3

tråk

jaa jag vet att jag e tråkig o inte uppdaterar, men känns inte som om jag hinner, och när jag har tid då äre massa annat  ivägen =) så är det.
har precis kikat klart på desperate housewives och ska fortsätta diska sen ska jag nog gå o lägga mig, e rätt trött. William ligger o sover sen 19.30 =) skönt .. han sover mkt bättre nu när han får ersättning, så det är skönt.
Idag har vi först gått till ica maxi och barnens hus, skulle köpa sånna där dreggel haklappar till honom, men det var slut =/ sen gick vi ner på stan Williams faster :) Mackan och  Erika har oxå vart här o hälsat på , dom hade bullar med sig :D mm haha.
Imorgon ska vi gå utmed erika, sen till bvc, undra hur mkt han gått upp nudå.. hm :P på em kommer mamma, hon har köpt en mat stol åt william , fast han ska få den av sin farmor hehe. En tripptrapp stol, lika bra o ha en sån så slipper man köpa en "bebisstol" och sen en större. Så är det , och nu måste jag diska lite grann, jag ör så dålig på att diska . behöver en diskmaskin . kanske ska önska mej en, fyller ju faktist år om 2 veckor;) haha skulle inte tro att jag får nån . dagen efter min födelsedag ska jag hampus & william åka till hampus farmor och hälsa på, det ska bli roligt :) och dagen efter det ska jag äta med klassen :) roligt roligt . mamma ska ha William då.. hmm blir nog inte borta alltför länge om jag känner mig själv. Tur att det e på kvällen så han sover hehe.
Nu har jag verkigen inte tid nå mer ;) jag ska updatera med massa bilder snart !! pysshej

Hittade blåsippor igår på promenaden:)

dsc00171 (MMS)

Hittade blåsippor igår på promenaden:)


Happy

Jaa det blir jag när vädret e såhär!:) underbart. Idag har det vart en bra dag, vi sov till 11 , gud va skönt det var att sova ut! Lagomt pigg sen. Ja sen tog vi en promenix med Erika, köpte ersättning... Vill absolut inte börja med det, men om det inte blir bättre måste jag. Men ska försöka så länge som möjligt. Bröstmjölk e ju 100 ggr bättre. Aja nog om det. Efte promenaden gick vi hem och jag lagade kasslergatäng, skit gott. Challe och hennes syster kom förbi, trevligt:) Ja sen hardet inte hänt så mkt mer. William somnade på soffan klockan 18 och sover här fortfarande.. Ska bära in han snart.
Imorgon blir det valbo, ska köpa grejer till hans rum och nyta ytterkläder, för varmt med overallen han har nu! Kul och köpa nytt :D haha.
Jag är så jäkla godis sugen oxå .. har inget gott hemma alls. Lika bra det, men lär ju ändå inte va skitsnygg tills badsäsongen.. Har ju "morrhår" på magen som min lillebror säger om bristningarna. haha knasboll. Tur att min älskade hampus tycker om mig ändå ;)
Nu ska jag gå o dricka nånting sen bära in lillhjärtat till sängen :) God kväll


 Världens vackraste ängel <3

soligt

Idag har det vart soligt o fint :) hoppas det fortsätter så!
Med oss är alltind bra, lilleman växer så det knakar, han är nu 60cm lång :) Det går så fort ! Kul o se alla framsteg.
Idag har mamma och pappa vart här och satt upp en lampa i köket, sen fikade vi o så :) Har även tvättat.. nä nu ljög jag. PIA har tvättat åt mej, jag bar bara ner tvätten, heehe:P
Imorgon kommer Charlie på besök :) det ska bli trevligt för det var väldigt längesen ! Så då ska vi sitta o skvallra lite ;) hahah . mjaa..
På tisdag så ska jag åka till Ikea med mamma o handla lite till Williams rum =) ska utplåna de sista rosa .. (trodde ju att han var en tjej i magen, enligt UL då, för er som itne visste ,haha) Väldigt komiskt det där, självklart säger dom aldrig till 100% ett visst kön, men hon sa verkligen att det finns ingenting som tyder på en pojke, då ser det helt annorlunda ut. Okej tänkte jag och vad gjorde jag ? Gick på stan o handla massa rosa, självklart. Aa tillslut hade jag 2 garderober med ROOSA bara. Jag älskar rosa, så det tyckte jag att min "dotter" skulle vara klädd i jämt typ, hehe. Kan ju lova att det blev en chock när jag hade tryckt ut honom och såg en pung ! hahah men det var roligt, jag skrek till Hampus om och om igen, "Hampus det är en pung här, en puung" hahah, han vart lite förvånad han , och svimfärdig ;) Och jag är glad att det var just min prins som låg där inne, för han är det vackraste, underbaraste och mest älskvärda barnet som finns <3
Jag kan ju tillägga att jag inte tänker kolla nått kön på nästa barn iaf :-P
Sen tänkte jag bara berätta en äcklig sak, tycker jag iallafall ..
Jag tycker att fåglar är äckliga, och speciellt småfåglar usch. Ja iallafall så traska jag omkring i lägenheten med en lite ledsen kille, när jag hörde värsta dunsen mot rutan, och det såg ut som typ en tennisboll kom flygande. Det första jag tänkte va såklart att nån kasta nått på rutan hehe , men så såg jag massa fjädrar som flög omkring, blä o neranför ligger det en liten död fågel på min balkong. Usch, Hampus mama fick komma o ta bort den.
Så igår så hör jag en till duns, ja då äre en till jäkel som har flygit in i rutan. Jäkla fåglar o verka tro att dom kan flyga rätt in här :-P

Ja det var väl allt för den hjär gången, nu ska jag sova med prinsen =) see you

Vår

Hoppsan nu var det ett tag jag skrev igen, hehe.
Har iaf vart hos mamma o pappa i typ en vecka haha så nu är dom nog less på mej ;) nerå.
Har umgåtts med min moster och små kusiner som vart här på besök från Österrike, ätit påskbord hos mormor, och hos Hampus mamma, tagit det lungt och vart in till stan o kika lite o sånt bara.
Har egentligen inte så mkt tid att skriva nu heller, måste plocka lite här innnan jag ska sova ! William sover sen 19.30 typ. Har lagt böcker under huvudänden på spjälsängen så jag hoppas han kan sova bra inatt. Han är skit snorig fortfarande så han har sovit jättedåligt på nätterna, vaknat mkt osv. Stackars hjärtat <3
Imorgon ska vi till BVC och väga och mäta som vanlgit, få se hur mkt han har gått upp =)
Har även tagit endel bilder på honom som jag tänkte framkalla oxå. Hmm just ja kom på att på söndag är våran älskade lilla son TVÅ månader , Shit känns verklgien skit konstigt, vart det så längesen jag låg och tryckte på förlossningen haha ! Gud jag saknar verkligen magen ibland, och jag saknar verkligen förlossningen. Den var underbar, fastän det gjorde ont, såklart . Men allting gick så jäkla smidigt och sådär så jag fasar inte för nästa, när nu det blir, utan tvärtom, jag ser framemot det jättemycket . Men det lär inte hända på några år.
Ja nu ska jag gå o fixa lite som sagt , får väl se när jag skriver igen =) Förresren hoppas att vädret blir lika skönt imorron som idag :) 10 grader idag vilket betyder vår, och vem fyller år på våren om inte jag:) hehe.
See you folks.

 


VÄRLDENS VACKRASTE BARN <3

Glad påsk !

dsc00158 (MMS)

Glad påsk !


RSS 2.0