Graviditet

Du är på dag 274 av 280. (97,9%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 0 fulla dagar (v39+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 feb 2010
Du har 6 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vecka 40

Kroppen:
Förlossningstidpunkten är nådd och värkarna kan nu förväntas att börja. Det är vanligt att man som förstagångsföderska går över 40 veckor, man anses inte vara överburen förrän efter vecka 42. Skulle det dröja längre övervakas fostret noga och man blir ofta igångsatt. Exakt vad som gör att förlossningen startar vet man inte. Det är troligen barnet som sätter i gång den. Många funderar över om det är möjligt att sätta i gång förlossningen själv genom att springa i trappor eller äta speciell mat. Det finns dock inget sätt att själv tvinga i gång förlossningen, utan barnet kommer när det är klart. Förlossningen sätts bara i gång på sjukhuset om det finns någon medicinsk anledning, till exempel att du har högt blodtryck. Trycket från barnets huvud mot livmoderhalsen kan påskynda förlossningsstarten. Trycket gör att det utsöndras oxytocin, ett hormon som signalerar till livmodern att den ska dra ihop sig. När livmodern drar ihop sig allt oftare och starkare, trycks barnets huvud ännu mer ner mot livmoderhalsen. Den ger efter så småningom och börjar öppna sig.
Det kan hända att trycket blir så stort att fosterhinnan riskerar att spricka, vilket gör att fostervatten börjar rinna ut. Kontakta då alltid förlossningsavdelningen för vidare information och omhändertagande. Om man mår bra och inte fått värkar än kan man få åka hem igen.

Barnet: Fostervatten byts ut var tredje timma och produceras på nytt ända tills barnet är fött. Om det däremot finns mekonium i vattnet kan det vara en signal om att barnet är stressat eller inte mår bra och då får man stanna kvar för att kunna övervaka barnet.
Barnet är redo att möta omvärlden, 92 procent av alla barn föds mellan vecka 38-42.

Här går det undan :)

Idag ska jag bada bubbelpool på pappas jobb , endel säger att det kan sätta igång värkarna. Jag hoppppas=) och det gör ni med ;) nu ska jag äääääääta ! heejpa


HAHA

Älskar 2 1/2 men, så jävla bra , speciellet det här avsnittet :


Tråk

Jag kan inte sova som vanligt .. så nu ska jag hitta på nått att göra , kanske ladda hem en film o kika på , haha, ja vi få se:) adjökens

Bak

Igrå fick jag för mig att baka en massa, gjorde först tekakor, sen chokladsnitt, mandelskorpor, hallongrottor & brownies :) Jag måste ju ha nått att bjuda på när folk kommer och skas titta på bebisen=)  Just nu har jag även en bulldeg på jäsning, ska först göra vanliga bullar, sen tänkte jag göra sånna med vaniljkräm i :) Sen kommer mamma & pappa och ska koppla in tvättmaskinen.
Har vart med Pia en snabbis o handlat lite oxå, gick in på Barnens Hus där hon köpte spjälskydd åt oss:) tack för det :-D
Nu har degen jäst klart om 5 min så måste gå o förbereda lite =) Ha en trevlig dag=) bye

Trött

Helt trött o slut i kroppen , det e väl nån infektion antar jag.. svullen i halsen oxå.
Tidigare idag följde jag med Pia och hämtade Hampus halsband , dåligt dyrt det är med guld , hualigen. Men så länge han bli nöjd så haha =). Efter det åkte vi till lidl o konsum o handlade lite, jag köpte piggelin och halstabletter :) Förövrigt har jag lagat mat, fläskfilé stroganoff, skit gott var det:) När jag höll på gjorde maten så fick jag sånna förvärkar så jag var tvungen att lägga mej på golvet, haha , tråkigt att dom tog slut sen :P men men så kan det va. Nu tänkte jag titta lite på tv bara ... Laater

blää

usch vakna kl 8 helt svullen i halsen =/ jag vill ha halstabletter o glass men orka gå till affären i det här snövädret. hell no. så jag får klara mej ändå ;) men det går nog hehe. Nu ska jag ringa fkassan med min roliga röst :-D see u

Tisdag

Heelo. Idag har jag vart på stan med Sanna, vi åt lunch och tittade på lite bebiskläder:) Fick en jättesöt och cool drakdräkt till bebis :) skit häftig e den haha :-D Det var trevligt, det var ju inte igår precis !
Efter det åkte jag hem för Johannes skulle komma, men han kom inte (haha), men mamma kom och vi åkte till Ö&B och köpte lite bebisgrejer, tvättlappar o sånt, sen åkte vi till IKEA, jag hittade 2 byråer jag ska köpa till barnrummet, blir nog skitfint :) Köpte lite annat smått oxå.
Sen gick vi in på Köpis och tittade, mamma köpte en jättefin tröja + byxor tillFelice:) Ja sen åkte vi hemmåt.
Imorgon ska jag inte göra någonting. Sara kanske skulle komma förbi :) men annars ska jag dega bara haha, känner mej lite sjuk , eller som att jag börjar bli ... Det hoppas jag verkligen inte ! Skulle väl va pricken över iet det om man fick feber o grejer, så börjar värkarna . Kan bli jobbigt ;)
Jag e helt slut så jag ska gå & lägga mej i sängen o titta påtv tänkte jag . Vi hörs nån annan dag :)

                                                            
Älskar min hampus mest i världen :) <3  


Sunday

Tjing !
Jag e hos mamma & pappa , skönt sörni :) Vi har vart hos mormor idag o käkat, det var trevligt. Sen har jag & mamma gått på promenad till affären och handlat lite ingridienser, så nu står det tekakor på jäsning:) ska strax stoppa in dom i ugnen! Annars har jag inte gjort nånting idag :) Imorron ska jag väl inte göra många knop heller antar jag, ska åka hem vid 16-17 tiden.
Nu måste jag fortsätta:) Hörs bye


Lördag

Idag ska jag åka till mamma&pappa , ska bada o sånt först :) Innan jag badar ska jag dega på soffan först haha , o nu har jag inget annat att skriva såjag återkommer när jag har det=)
Idag e det prick 2 veckor kvar :) byebye 

Beräknat förlossningsdatum: 2010-02-06

Barnet blev till omkring: 2009-05-16

Du är i vecka: 39

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 38 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 14

Älskar hampus <3


22/1

<3<3<3

Graviditet

Du är på dag 264 av 280. (94,3%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 4 fulla dagar (v37+4).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 feb 2010
Du har 16 dagar kvar till beräknad förlossning


Cleeean

Idag har jag städat:) var lagomt jobbigt ska ni  veta ... bra ont i ryggen ! Borde hyra en städerska.  ha ha.
Jahapp , har precis tittat klart på en film , o nu ska jag gå & lägga mej, e ruskigt trött eftersom jag inte sover nått på nätterna typ.  Det är verkligen ett helvete o sova ... inte skönt hur man än ligger, blää ska bli skönt o slippa snart :-D
Imorgon ska jag & min älskling till bm, vi ska minsann göra ett UL:) kul kul ! Hoppas man kan få bekräftat att det e en tjej... Man vet ju aldrig, på förra ULet så sa hon att det absolut inte såg ut som en pojk men va fan skulle inte bli förvånad omdet kommer ut en ! haha just my luck =)
Nä nu ska jag lägga mej för att se om john blund vill komma på visit:)hoppas det.
Godnatt :)


torsdag

Jävla skit phone house . fick en lånetelefon som säkert e äldre än vad jag är ! Får se hur länge det tar o få tebax min , jag tippar på minst 1 månad . 
Och nu ska jag städa , kul väl ? nä men det blir tjusigt sen :-D  måste skynda mej nu . baaj

Mätt:)

Shit va mätt jag e, har ätit smörgåstårta + vanlig tårta , skit gott :-D Har vart nere hos svärmor hela dagen typ, folk har kommit & gått :)  Imorgon e det städdags .. måste ju va fint när babe kommer hem på fredag, he he :)
På lördag e det 2 veckor kvar till BF :-S helt sjukt ! Hoppas hon kommer snart. Orkar inte vänta=)
Ska kika på andra avenyn , har för mej att det börjar idag (?) sen ska jag titta på 3dje johan falk.
Imorron ska jag ner på stan o klaga på satans mobilen , haft den i 8 dagar o den e sönder :-S jaaja lär väl lämna in den ! Nu har jag annat för mig ! soo long :)

     Looove you

Frida - HampusÄlskar Hampus <3

Ikea

Har precis vart på Ikea med mamma&pappa o köpt madrass:) Skit skön e den , tror jag ska sova där inatt istället för i stora sängen haha !
Imorgon ska jag gå ner på stan o klaga på min n ya telefon , touchen funkar bara ibland . Kul , har haft en i 1 vecka idag lixom . jaja :) Sen ska jag göra tårta , fan va sugen jag är på den nu alltså , läängtar till onsdag :-D
Har jätte ont i ljumskarna nu förtiden oxå, riktigt jobbigt är det. Kan ju hoppas att det e över snart :-D Har lite förverkar då & då men sen äre inte så mycket mer .. Hon får komma när hon vill :)
Nu ska jag bädda sängen, och göra lite annat. Pusshej

Hampus :)

Måndag

Ny vecka och nya tag, haha possetivt väl .. :) Den här veckan händer det endel grejer, :) Pia fyller år på onsdag så ska baka tårta o greja imorron :) Idag ska jag vika in all tvätt, städa lite o så , sen ska jag handla med Pia, och sen kanske jag ska åka till Ikea med mamma & pappa o köpa en madrass till extra sängen , plus grejer till spjälsängen jag ska ha hos dom. SÅ nu har jag inte tid o sitta här längre =) Byebye

Sooova

Erika har precis vart här, eller precis gått hem rättare sagt, vi har suttit o ugglat o pratat som vanligt=)=)
Petra var även här en sväng :) . Så nu tänkte jag gå och lägga mej , är skit trött nu så lär väl sova länge imorron :) men men hörs imon :P

Lördag , maat

Tudelu , Har precis ätit middag som bestod av kyckling, pommes frites, stekta champinjoner, sallad & ranch sås, skiit gott som vanligt :-D Idag har jag inte gjort mkt , vart till konsum , 2 gånger till och med :D haha .
Tvätta ska jag göra idag , klockan 20-00 , haha enda tiden som fanns idag , men jag torkar allt här hemma så tar det inte sån tid :)
Imorgon ska jag & pia spela bingolotto ! Tänkte vinna lite pengar ;)
Nu har jag inget mer att skriva , så nu säger jag adjö =)


Graviditet

 Du är på dag 257 av 280. (91,8%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 4 fulla dagar (v36+4).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 feb 2010
Du har 23 dagar kvar till beräknad förlossning.
v


Jag ska gå och lägga mig nu , e heelt slut i kroppen .. Måste upp vid 6 imorron oxå så lika bra o sova =).
Allting börjar verkligen ordna upp sig nu :D Känns som det går framåt med stormsteg :) äntligen älskling <3
Det e allt ni får veta ;-) seee yoou !

Hampus , min prins :) Jag älskar dig !


Ändrade planer

Mm jag ska jobba 12.30 till 20 idag , typiskt , ja som skulle fixa lite grejer .. men men ja får vara glad att dom ringer haha :-D Speciellt bra äre nu eftersom min föräldrapenning verkar itne komma igång i februari så då äre bra med andra pengar ! Ska även jobba imorron , 8.30-16 , konstiga tider :-S har aldrig jobbat så några timmar på det här stället hehe. Men det kan nog bli roligt ändå för vi har fått en ny kund :)
Nu har jag inte tid nå mer =) Adjöss haha


Plättar

Tjingeling , sitter hemma hos mamma & pappa, har precis ätit plättar :-D väldigt gott :D
Allt gick bra igår hos BM , lite lägre hjärtljud än vanligt , 136 tror jag det var , brukar ligga på 144 typ men det gjorde inget sa hon . Bebisen har även sjunkit ner lite mer än sist, men e inte helt fixerad än utan det e fortfarande rörligt. Jag har också haft mkt förverkar / sammandragningar dom senaste dagarna .. Hoppas dom gör nån nytta snart haha :-D

Jag kanske åker hem sen, vet itne än riktigt , har lixom inget att göra hemma ändå så . När mamma kommer hem ska vi iaf kika i H&M katalogen o beställa lite tjusiga sommarkläder ;-) Hmm förövrigt händer det inte mkt :) Men det gör mej inget heller , så himla skönt o bara ta det lungt, jag brukar ju bli rastlös i vanliga fall o sådär men det tar mkt mer än man tror på kroppen att vara höggravid . Som imorse sov jag till 11.30 utan problem =) Och det är ju bra för dom krafterna lär ju behövas när det e dags :)

Bara för det ska jag bege mej till soffan igen, men jag tänkte höra mer er om det inte är någon som e duktig på designer ? eller vet någon som e duktig ? Jag e trött på min nu ! Och jag e heelt värdelös på sånt här haha :D Hojta till bara !

Ha en trevlig dag för det ska jag ha :D


Godmorgon

Här e man minsann uppe med tuppen :)
Jag ska ju till BM 8.30 , så jag tänkte ta tio i 8 bussen för det är så sjukt mycket folk på 5 över .. så here i´am :)
Sen ska jag & pia åka ner till försäkringskassan o fixa lite, o på eftermiddagen åker jag med mamma till skutskär o sover där , det vankas pannkakor haha;-)
Igår fick jag en ny mobil :D En sony ericsson aino , jättenöjd faktist =)


Bye bye =)


Trött

Nu har jag badat så nu känns det lite bättre :) ska lägga mej i sängen och titta på tv , e skit trött ... skönt o vila lite! Goodnight :)

Hoppsan

Ja det råka visst bli typ 20 inlägg på rad,  haha . jaja så kan de gå , jag har iaf inte satt upp nå gardiner , orkar inte . Har så jävla ont i magen idag .. vet inte vad det är , antagligen förvärkar men det är skit drygt så jag ska gå o bada nu för andra gången idag o se om dom avtar nått .. hoppas de. Det e ju trotts allt 3-4 veckor + - 14 dagar kvar ! så inte tror jag att jag har sån tur att det sätter igång tidigare ? (a)

Cool film

Hittade en film där man kan se hur en förlossning (vanlig) går till innifrån, skit coolt faktist =)
Klicka här och kika :)


10/1 2010

Vecka 37

I magen:

Den här veckan räknas bebisen som fullgången. Den ökar fortfarande lite i vikt men växer inte så mycket på längden. Bebisens koordination är så pass utvecklad nu att den kan gripa saker med fingrarna och om man skulle lysa med en stark lampa mot magen kan det hända att den vänder sig mot ljuset. Bebisen tränar sig inför förlossningen genom att dra in och trycka ut fostervatten genom lungorna. Den samlar också näring i organen för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet.
2.8-3 kg    
47-48 cm

Mamma:

Kan den inte komma ut snart? Känner du så? Det är vanligt att man blir otålig under graviditetens sista veckor. Det är ju så nära nu! Men många går över tiden, i synnerhet förstföderskor. Att föda mellan 37 + 0 och 41 + 6 anses som normalt.

Brösten producerar råmjölk och bäckenet är utvidgat. Det kan hända att slemproppen släpper. Det kan den göra några veckor, dagar eller timmar innan förlossningen.


Hemma

Ja nu e jag hemma igen. Mamma & pappa skjutsade hem mig, de stannade även kvar och hjälpte till med lite saker :-) Hade inte blivit många saker gjorda om dom inte kom hit ibland vill jag lova :)
Har haft en sköön helg, i fredags åkte jag ner på stan och mötte mamma, sen åkte vi hem o käka lasagne och titta på tv o så, sen i lördags åkte jag & mamma in till stan igen och klippte oss, och gick runt o kika lite, vi åt även på brända bocken :) skit gott . sen åkte vi hem och tog det lugnt bara, titta på film o så, och idag sov jag till 11 :S och då gick jag o lag mej vid halv tolv kanske i lördags . herregud, haha.. men lika bra o passa på när man kan =) När mamma o pappa  höll på tas bortalla julsaker o så bakade jag en äppelkaka =) gott gott .

Den här veckan händer der väl inte så mycket .. ska göra klart ett skolarbete, och ringa lite samtal o fixa o dona. Skulle behöva rensa alla barnkläder igen .. och tvätta .. Men nu e det mesta klrt i lägenheten o så :) Vi ska sätta upp lite mer saker, och köpa en madrass till xtra sängen jag har i barnrummet, :D men alla baby prylar e så gott som klara =) lite blöjor och barn olja, tvättlappar och sådant kvar bara. Men resten e done =)
Idag är det bara 27 dagar kvar till BF.. Tiden har gått sjukt snabbt verkligenn . Den lär väl knappast gå nå segare sen heller =) Men det e bra på ett sätt ändå ;-) .
Jag har rätt ont i magen idag . Som mensverk och ont mellan benen ( i bäckenet ) hehe . Hon kanske vill komma snart :-D ? haha kan ju hoppas .. Så länge jag slipper gå över tiden typ 2 veckor e jag nöjd iallafall .. Eller nä , jag e nöjd om jag får en frisk unge =)

Nu ska jag lägga mej o dega i soffan , nej nu ljög jag . Jag ska minsann sätta upp gardiner ! Hejs svejs !

     

Älskar dig Hampus :)


Skutskär

Hej hej. 
Igår gick jag och lag mej kl 22  och sov till 10.30 idag :-S Lite trött kanske =) hehe .
Har precis tagit mitt dagliga bad he he ;-) Vid 15 tiden ska jag åka ner på stan och möta mamma, vi ska gå runt och titta lite, sen åker jag med henne till Skutskär och sover där :-)
Jag längtar jättemycket tills förlossningen e över, så jag slipper vara så svullen överallt, självklart längtar jag mer efter bebisen men mina fingrar ser verkligen ut som korvar :-S och vaderna/fötterna som man har stoppat dom i en bikupa .. kan typ bara ha mina uggs och ett par tennisskor som e rätt så rymliga, mina vanliga gamla nike e för trånga :-S haha . Tuur att man inte e höggravid på sommaren =)!
Vafan jag råka trycka på nån knapp så texten blev stor .. jaja det är lika bra det så ni inte missar nånting jag skriver ;-) hahah .
Idag e min ääälskling i stan =) <3
Nä nu måste jag föna håret :D bye bye


Graviditet

v
Du är på dag 250 av 280. (89,3%).
Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 4 fulla dagar (v35+4).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 feb 2010
Du har 30 dagar kvar till beräknad förlossning
v


Tjoflöjt

Idag har jag tagit bort alla julgrejer , eller det mesta iaf. Har inte hunnit tidigare så det e skönt att det e gjort iaf =) Sen vid 16 tiden kom Malin och hämta mej för jag skulle vara barnvakt åt avkomman hennes ;-) hehe , hon och stellan skulle åka på ett mission=) Hugo var så snäll idag , gnällde ingenting alls , duuktig pojke :).
Imorgon ska jag till stan och leta gardiner !! Men det blir väl en del andra affärer oxå med tanke på att jag ska åka med Pia julia & ellen .. Snälla låt mej slippa BR, ush vilken tråkig affär :-P Dyrt oxå.
Jahapp snart ska man väl gå & lägga sej, men lägger jag mig för tidigt så sover jag skit dåligt på natten så jag tänkte trötta ut mej ordentligt så jag sover hela natten =). Skönt att man bli av med magen snart !
Jag updt laater on , :) bye

BRR

Jag har inget varmvatten :@ Bara kallvattnet funkar , så jag har ringt till gg så vi får väl se om dom kan göra nått. Antar att det frusit. blää jag som skulle diska för en gångs skull !

En sång

En sång för alla dom som vågar drömma och håller hoppet vid liv,
En sång för alla dom som står vid sidan och ser livet glida förbi,
En sång för alla dom som förlorat någon och aldrig funnit någon fridv Hampus Andriainen Ahlstedt v


Shopping

Har precis kommit hem från Valbo med mamma =) köpte en tv bänk o massa annat smått & gott =) sen åkte vi till ica maxi , köpte en massa apelsiner och blodapelsiner så jag ska göra juice sen :) gott gott
just nu sitter jag o käkar min smarriga pastasallad :-D Tänkte rensa lite kläder sen!
På torsdag kommer älskliing hem :) <3 som jag har saknat dig din lus =) PussinussMat

Har precis gjort pastasallad med kyckling fetaost och creme fraiche =) jag tänkte att jag skulle lägga in baugetterna i ugnen nu och sen äta medans jag kikar på film :)
Skriver senare ! Puss hej

Jag håller mina tummar & tår för det här <3

Happy

Tjiiing, =) jag har sovit så jävla bra inatt, hela natten igenom :-D sen vaknade jag kl 10 av att nå ungar i lägenheten under / brevid gapade, men det gör inget =)
Det är fiinfint väder ute :-D så jag tänkte bada nu och äta frukost, och sen gå ner och handla till pastasalladen, sen ska jag städa bort alla julgrejer =) sköönt.
Imorgon ska jag kanske åka med mamma om jag hinner till Ikea och handla lite, men vi ska till Hampus syster och hennes karl som fyller år så vi får se hur det blir =).
Nu blir det baaad :) tjoflöjt !

         Looooove

För alla dom

Lyssna :)


La la la

Ni som e intresserade - klicka på länken och gör/köp ett aktiebolag:)
Still going strong

Jag e så sugen på våfflor :-D men imorron ska jag göra pastasallad , skit sugen på det med haha :D jaja nog om mat ;)
Det gick bra på jobbet idag , lite segt bara . men det är som vanligtt på söndagarna =)
I veckan ska jag nog åka till min kusin igen i stockholm ? måste kolla upp de:) annars blir det lugna gatan ! skit skönt faktist, det har vart så mkt med jul & nyår å så.. men det är nice :-) jag o mamma ska nog till ikea o handla en tv bänk o de sista till bääsen , mysigt :)
Sitter och lyssnar på gamla ken låtar, hihi jag tänker på alla åren som gått , både bra och dåligt, men mest bra, och det bästa av allt e såklart att jag fortfarande har mitt älskade hjärta <3
Tänkte lägga upp lite nya bilder =) bl.a. på lite kläder jag & hampus fått av stellan, malin & hugo =)
Och det var nog allt för mig just nu , men jag skriver nog endel i veckan eftersom jag inte ska göra nått speciellt :-) ha det så bra så länge ! byebye

 Dom här 2 e från hampus systers kompis =) det e vantar & mössa till skorna oxå. :) skit sött
 v. 35+0 (36)


Sida vid sida föralltid älskling, 3 år <3 we belong together


Pigg

Idag e jag piiigg :D skönt som bara den =) har precis ätit frukost, och såklart så tappar jag flingorna på golvet så det blev ett fling hav :-D sen tog jag upp allt , men jag såg inte att jag glömt några så dom trampa jag sönder så nu måste jag gå o dammsuga haha =D men först ska jag ta ett bad !:) Goood byye

2010

Idag har jag jobbat från 14 till 20, det gick snabbt ! Inge kul att åka bussen hem sen , men det gick bra hehe ..
Ska strax gå och lägga mig, är skit tröt som vanligt .. Jag jobbar ju imorron till på söndag så jag tänkte ta lite nya bilder på sön kväll o lägga ut, var ju ett tag sen haha =)
Ush jag har som små förvärkar lite då och då , det gör inte så ont precis men det är mer som en dryg och jobbig känsla. Hmm dom här e väl inget jämför när man får smaka på dom riktiga värkarna , men bring it on haha jag e rätt trött på gå runt som en flodhäst nu , mina ben och fötter och händer e så svullna så benen liknar inte ens ett par ben utan mer 2 stockar ! och händerna ser ut som 2 bullar med 10 prinskorvar typ , hahaha! Svullen i ansiktet är jag med, kan inte förstå hur man kan tycka att det e "de finaste som finns" när en tjej e gravid? Visst e det fint och mysigt med magen, men that´s it. Resten e pest o pina =) Jaja nog om klagerier , nu ska jag gå o lägga mej istället = ) Pusss hej 

 Du är på dag 244 av 280. (87,1%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 5 fulla dagar (v34+5).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 feb 2010
Du har 36 dagar kvar till beräknad förlossning. shit 36 dagar ??

hampus andriainen min pääärla =)

RSS 2.0