update

Okej jag orkar verkligen inte skriva blogg haha :P Men jag skriver väl lite då & då :) I helgen skulle vi ha lite folk här, men det slutade med att vi gick hem till Makcan & Erika, Pia stannade hemma med prinsen som sov :) . Sen åkte jag o Hampus moppe hem ha ha ha :D
I lördags storstädade vi och sen var vi iväg på 70års fest:) promenerade hem från borgis. Sen kom Marcus o Angelica ett tag o sen kika vi på film, Snabba Cash, den var väl sådär . Idag har vi bakat muffins o ja det var typ allt haha, Yasin var förbi ett tag o lekte med William oxå:) .  Har fått sovmorgon av mitthjärta oxå, det får jag alltid <3 Han går jämt upp med William : )
William har nu 2 tänder o fler is on the way, kul :D Jag var oxå tidig med tänder, så gulligt hehe :) Var på BVC i veckan , han väger 8,6kg och e 68,5cm :) Min gosbebis ÄLSKAR hans lår haha, han e precis som en bebis ska vara, gosigaste benen <:D Man vill ju inte ha en sticka till unge, fast de e klart alla mammor älskar väl sina barn hehe:) Nä men det såg finfint ut o han ligger precis på kurvan så han växer som han ska, han fick vaccin oxå, sa inte ett knyst på första sen på andra gnällde han till men sen hitta han ju sin giraff då skratta han istället :)
Han e alltid så glad och alla man träffar säger att han e så snäll o glad jämt. Grinar aldrig, förutom när han e trött eller hungrig :) Och han har börjat med mat oxå, eller har gjort det ett tag nu. Äter lunch och middag och gröt på kvällen. Fast han får välling efteråt oxå, men det slutar väl snart det med.. Har bara köpt burkmat än så länge men imorgon ska jag göra poatis o morötter o sånt o frysa in, det e bättre:)
Har funderat på sittvagn oxå. Han har fortfarande liggvagn för jag vill inte börja för tidigt, e nojjig att han får ont i ryggen.. Först hade jag tänkt köpa en ny i augusti, den som jag har visat er tidigare, och jag ska köpa den fast det blir nog i typ december för jag har kollat runt på internet och frågade BVC tanten oxå och man ska inte ha barnen utåtvända förns dom e typ 1 år. Jag vet att det finns dom som väljer att ha det ändå o jag tycker lite synd om barnen då.. Dom e ju faktist viktigaste man har. Det e så mycket intryck och det kan tydligen skada dom väldigt mycket, man märker det oftast inte förns dom blir äldre heller så jag vill inte riskera nått.. Så det får bli senare med den vagnen :) Min lilla älskling ska ju ha det bästa och hans bästa går alltid i 1a hand.
På måndag så ska vi åka på kryssning. Jag, William, Pia, Karin, Julia&Ellen ska åka med Cinderella, hehe. Det blir kul, får bra lön så det e nice, då kan man handla nå kul på taxfreen :)
I veckan tänkte jag gå ner på stan o handla lite 74 kläder tills det e dags att byta, än har han 68 men rätt som det e växer han ur det så då är det bra att ha :) Åker nog till valbo imorron med mamma oxå, lär handla lite på Ikea, har inte vart där på ett tag så nu börjar jag faktist få abstinens :P haha

Nu ligger tvätten o väntar på mig så ska hänga den o sen titta på film :) Får se när jag skriver igen, har endel nya bilder så det fixar jag nästa gång. Tjing



 Gud va liten han var här min älskling:)

 Tjejerna kommer sukta efter min PRINS ;) <3

Älskar min familj mest av allt ! Föralltid

Bad

Idag har vi badat på Harnäs, såklart ringde dom från jobbet så jag åkte dit till 15 och jobbade till 20, men det gör inget , det e ju bra och det var rätt roligt idag :-D hehe.
Imorgon blir det bad igen, så nu ska jag gå o fixa iordning sallad till dess. Först ska jag kika vart man kan köpa massa grejer, vi har ju skaffat en iphone , haha :-D Tänkte bara slänga in en länk som ni kan kika på om de faler er i smaken ;) en tjej som e gravid med två bebisar och 4 dagar mellanrum :S skuumt. Aja ha de bra=)

HAMPUS&WILLIAM

juli 12 2010 tand

Tjenis . Idag upptäckte jag att min lilla killes tand har spruckit upp :) ÄLskade lilla barn <3 Man känner den jättebra oxå , tur att jag inte ammar längre hehe ;) Han växer så fort . Inte alla som får tänder nu heller :) Nästa månad e han ett halvår.. shiit tyckte jag nyss födde sötnosen =)
Idag har jag lämnat nycklarna till gamla lägenheten till en kille, skönt då e man av med den :) Rutan e fixad oxå . Var ju nått smarto som kasta sönder den. Och jag tror jag vet vilka oxå . Antar att det e dom när dom går o glor i backen när man ser dom ! Fjantar .  Tur för dom att dom inte hade sönder rutan där vi bor nu kan jag säga.¨
På kvällen grillade vi med Mackan & Erika . Gott somfan var det :)
Imorgon blir det jobb 8-17 . Nu ska jag fortsätta titta på Dr Drew , så jävla bra . Tjaa

Sommar

Idag har vi badat i Bönan. Det var jag, Pia, Nattis, Nellie & William . skönt var det, men jag brände mig.. jag brukar aldrig bränna mig men jag hade å mej nån kräm så jag får väl skylla mej själv :-D
Vid 16 tiden kom mamma & pappa hit , vi satte upp litefler grejer osådär. Mackan & Erika kom oxå förbi :) Sen har det inte hänt så mycket mer !
Imorgon ska jag & Hampus göra nått, vet inte vad för det säger han itne , överraskning :-D På lördag kommer Mackan & Erika hit, vi ska grilla o så :) trevligt . Härligt nu när man bor på botten ! trivs skit bra här :) William fick en pool idag av Ninna, så den ska vi minsann bada i sen ;)
Förövrigt mår han bra, han växer o växer, just nu håller hans första tand på spricker upp :-D svullen o sådär e han, idag var han jätteledsen ett tag för det gör ju ont på honom, men så fick han alvedon och då blev han lika glad som han alltid är :-D Han står jättebra, själv mot soffan oxå , o ligger o hasar runt på golvet hehe sötnosen :) På lördag blir han 5 månader (!!) gått så jävla fort. Kaske ska börja med smakportioner snart, har ine gjort det än för jag tycker det är lite onödigt när han e så liten , dumt o ha så himla bråttom med allting jämt! 
Nej nu ska jag gå o lägga mig tänkte jag så man e pigg imorgon, det behövs för jag ska dricka nåra cider då, wiho :-D Ha de så bra för det ska jag ;)

Tråkig??

Japp det e vad jag e, hehe :) Men orkar inte sitta o skriva blogg varje dag. Har vart fullt upp med flytten o sådär.. Den blev ju försenad 2 dagar, men nu e allt på plats och jag trivs skitbra här:-D såå nice med altan så kan man gå ut o sätta sej o sola när hjärtat ligger o sover osådär :)
Idag har Erika vart här, o vi har vart lite här o var.. Sen kom mamma o pappa oxå :)
Imorgon blir det iallafall bad :) Ska åka med Pia & Hugo.. ska försöka få sola lite iallafall ! blir väl inte så mkt bad, har blivit en badkruka faktist. Och det e för kallt för William att bada, iallafall i havet.
Resten av veckan har jag ingen aning om vad som händer, förutom i helgen, då ska jag vara med mina 2 älskade änglar :)
Nu tänkte jag sova så man orkar upp imorgon. Ha det så bra i sommarvärmen :)

RSS 2.0