Tur idag:d

dsc00325 (MMS)

Tur idag:d


Furuvik

Idag blir det Furuvik. Ska åka med Pia, julia&Ellen och William såklart, kanske Stellan & Hugo följer med. Tänkte bada lite men solar nog mer :) Har blivit en badkruka haha.
Efter det ska vi gå runt lite i parken , det ska blix kul.

Igår vad min prins hos Erika. Och då passade jag på att sola! Skönt var det. Sen gick jag hem och duschade o ch Erika kom med William :) Då åkte vi till Sikvik till Pias kompis o sen till Karin. På kvällen kom Mackan & Erika och åt med oss, lövbiff, potatisklyftor och creamy pepper sås, som Mackan gillar ;-) hehe.

Nu håller jag på att göra frukost. Väntar bara på att ugnen ska bli klar så ska jag stoppa in mackorna. Sen lär jag väl göra oss iordning. Ska bada William , han får inte bada på Furuvik för det e för kallt och han e skit rosslig, stackarn. Har vart det i några dagar nu. Om det e lika imon tänker jag ringa till HC.. Just ja, jag ska ju jobba imon, 8-17 fy va drygt. Jaja nu e ugnen klar. Ha en trevlig dag;)


Jobb jobb..

Hoppas ni hade en rolig dag igår, det hade jag iallafall. Förutom vissa stunder men sånt får man räkna med haha. Var hemma hos Pia o åt o sådär, var en massa folk.. Satt kvar till typ 22 sen gick jag & erika hem till oss med William, sen kom hampus & yasin . Mackan & joel dök upp senare, hehe. Men det blev inte jättesent eftersom både jag & Erika jobbar idag. Gud vad jobbigt o jobba ända till 20ikväll .. Men men har ej så mkt val . Hade hellre vart hemma med mina prinsar :) Men dom ska till GHammarby.
Ska snart baka bullar här, då går tiden snabbare ;-)


Fullt upp:)

Idag har vi haft fullt upp! Vaknade halv 9, upp duscha o greja, tog bussen 11.05 till stan o mötte Sanna:) Gick till banken o hon tog ut lite pengar, sen gjorde jag nytt pass och vi gick runt o kikade lite, åt kycklingsallad på 9an:) Hittade en klänning jag ska ha imorgon, med leopardmönster haha :-D Köpte även en tröja och present åt Hugo som fyller på tisdag =) När vi åkte hem vid 16 tiden så kom mamma o pappa, då åkte vi o köpte en gräsklippare, mycket bra. Sen solade jag med Erika och sen gick jag hem och gjorde potatisgratäng och diskade lite. Nu sitter jag här o ska snart bada sen ska jag lägga mej, är trött efter en lång o varm dag. Skönt som fan. Imorgon kommer älskade Hampus kl 8 på morgonen!
Ska äta lunch hos Pia med massa folk, sen på eftermiddagen/kvällen ska vi grilla. Jag har köpt 3 cider jag ska dricka, woho det var verkligen inte igår !=) Kul ska det bli .
Ont som fan gör det när jag skriver, råkade skala bort en bit av nageln när jag skala potatis. Klant :)
Nu måste jag raka bort orgäset som växer på mina ben, hehe. Hööres, ha en trevlig midsommar allihopa !


Jag & min lila älskling e påväg ner på...

Jag & min lila älskling e påväg ner på stan o möta sanna nu:) Sen ska jag baka kladdkaka tills imån, ska även köpa en gräsklippare. Orkar inte klippa me den man får låna här, hehe. Kanske skriver mer sen, tjing


Packelipack

Tja alla fäänz :)
Idag har jag vart o jobbat en snabbis, 3h rättare sagt :) William hade roligt hos farmor med sina kusiner, han var helt slut hehe :) Efter jobbet hämtade jag min prins ochv i gick till mackan & erkan o titta för dom har tapetserat o grejat, jättefint var det!:) Sen var det dags att gå hem för mamma o pappa kom o hjälpte mig o packa :) Så nu har vi börjat iallafall, tagit ner lite hyllor osv =) Bra det.

Imorgon har jag mycket för mig, ska välja nya tapeter, tråk jag ska ta samma som vi har nu hehe. Men det finns ju inte skit mycket att välja på hos gg precis, det är ju tråkigt ! Sen blir det stan med Sannisen ;) M & E skulle oxå komma förbi så det blir nice :-D

Nä nu ska jag beställa ett par nya converse, ett par röda tror jag :) fancy ! See you happy face´es



Tisdag

Idag har jag solat lite, men det var inte mycket må jag säga. Har inte riktigt tid för sånt nu :) Har även vart med Leila, vi gick o handlade mat o så, sen gick jag & min lilla bebis hem till Pia och åt pizza , smaskigt var det. Nu på kvällen har Leila & Bian vart här :) har alltid roligt med Leila, vi har sjuk humor :-D o tänker lika när det gäller vissa saker, ha ha :-D Vi satt o prata lite och kidsen satt o titta på varandra, Bian flinade åt William medans han satt o stirra helt förundrat på honom, haha så skit roligt ut :-D Dom blir nog jättebra kompisar sen eftersom dom kännt varann sen födseln!

Imorgon blir det jobb 11-14, sen ska jag till Mackan & Erika ett tag, sen kommer det någon och tittar på lägenheten vid 16 tiden. På torsdag ska vi ner till gavlegårdarna en snabbis för att byta tapet, jag ångra den jag valde. Ska oxå välja nu bänkskiva som jag (läs:Pia)  tjatat till mig ;-) hehe. Måste ju ligga på om man ska ha nått här i världen.

Nä nu blir det att lägga sig brevid gullrumpan, eller nä det blir det inte för han sover i sin egen säng, som vanligt. Skönt att han gjort det sen han var 2 månader :) Han e så duktig min prins. Behöver bara lägga honom med nappen och laban så somnar han på 10 min max ! Så kul när man tar fjärrkontrollen oxå o ska byta kanal då tar han den o byter ;) (Eriikaa hahah) Lika om man e ute o går och man bär honom, då brukar han ta tag i vagnen och dra den.
Närå självklart tar han tag i allt man har framför honom, om det så är en vagn, dosa eller nappflaska :) Men han e duktig min prins och jag blir så stolt när han håller på grejar !

Sängen var det ja ! Bye


Rubrik?

Idag kom Erika förbi vid 12.30 tiden och vi gick ner på stan, hon skulle på något möte så jag och prinsen gick och tittade lite själva. Hittade inget speciellt, eller det fanns massa fina grejer men orkade inte prova något. Inte för att det är något problem att prova kläder när jag e med William, han ligger/sitter så snällt i vagnen och leker med sina älskade leksaker. Han har en favorit som han fick av sin faster Karin :) Sen älskar han sina laban grejer oxå, hehe så söt :)
Efter att Erika var klar gick vi runt och tittade lite mera. Sen åtvi en glass på mcdonals och då fick lillhjärtat mat oxå.
Fanns inte så mycket att titta på längre så vi tog bussen till Ica maxi , orkade inte gå haha . Fixade Ica kort , var ju på tiden ;) numera är man ju stammis på Ica maxi, en riktig storkonsument !! haha. Brukar ofta ta en runda till Maxi o handla grejer, jag brukar inte storhandla för det behövs inte, tror inte jag lägger så mkt pengar på mat, handlar lite då o då bara, så brukar jag ofta gå förbi Barnens Hus, älskar den affären :-D

Imorgon tänkte jag sätta mig på Pias baksida och sola lite, det behövs verkligen, jag=snögubbe, hehe. Sen ska jag träffa Leila =) Alltid lika roligt, vi ska promenera lite. Hon e fan alltid ute o går den kvinnan, lika bra o joina henne så man slipper rullar fram snart. Folk pratar om "Beach 2010" men den har jag lagt på hyllan för längesen. Åter kommer till "Beach 2012" maybee, haha.
Pia och kidsen ska till Furuvik och bada imorgon, skulle ju vara trevligt, men som sagt, 2012 var det ja.. Nejdå men det måste vara snorkallt där, usch.

På onsdag ska jag jobba lite, 3timmar, ord. skulle ut & äta (?) så jag ska jobba 3 timmar. Hm alltid nånting iaf :) Så skönt att jag har börjat jobba lite nu, det behövs verkligen =) Ska köpa vagnen i juli tänkte jag, det är ju en framåt  vagn, och man ska ju ha barnen vänd mot sig först.. Men jag undrar hur länge? Äsch kan köpa vagnen och börja använda den i höst.

På torsdag ska jag gå på stan med Sanna, måste köpa present till Williams kusin Hugo som fyller 1år den 29onde! Sjukt vad fort tiden har gått alltså. På fredag ska vi grilla hos Pia och sen ska jag och Hampus umgås lite med Mackan & Erika ett tag, tror jag (?) tänkte dricka nån cider, eller ja 2 st hehe, tänker inte sitta som nått fyllo och mata min son på morgonen när han vaknar direkt. Hatar sånt, barnen ska inte behöva känns alkohol lukten!
Dessutom ska jag jobba kl 8-20  på lördagen så.. Då får min sötnos vara en heldag med pappa :)

Nu börjar det bli too much text så nu slutar jag och säger Godnatt för nu ska jag sova!




FINASTE BEBISEN NÅGONSIN <3 jag älskar dig v

Valbo

Idag har vi vart i valbo, köpte lite kläder till mig själv bara. Hade lite bråttom hehe.
William fick en Bobby car av mamma o pappa :) Tur att jag & Hampus har snälla o givmilda föräldrar, får en massa saker jämt, hehe :-D i dont say no .

Här kan ni tjuvkika på ett litet klipp av den 4e filmen av The Twilight Saga , alltså Breaking Dawn ;) heheh

Tjingelijg

Yesterday

Igår skulle vi ha träffat Erika men hon var visst sjuk så vi var med Leila istället, traskade till Willys o handlade o sen Ö&B :) William fick ett paket av Bian haha, Leila är med i Go´boken eller vad det heter o hon hade fått dubbla så Willepill fick ett , snällt :D
Sen gick & William till Pia o satt på hennes baksida, så kom mamma o pappa, dom hjälpte mej o klippa gräsmattan. Hade bara trimmat bort det längstra gräset som typ vad en halv meter högt haha . Sen kom min moster med flyttkartonger så nu slipper jag inte undan hehe ;)
Idag ska vi till valbo med mamma o pappa =)

Nu måste jag gå o låsa upp nya lägenheten, har visst råka låst med överlåset hehe , då kommer dom inte in :P
Adjö

Sol

Skönt att det blev lite soligt idag iaf, trött på regnet. Ska strax åka till jobbet.. jobbar till 20 ikväll. Drygt men det e bra ändå :)
Lilleman sover, äntligen. Han var jätteledsen, det gör ont i tandköttet på honom, så drygt när man inte vet vad man ska göra.
Imorgon ska vi träffa Erika :) Vet ej vad vi ska göra , nånting :-D
Ja nu blev det ett tråkigt inlägg här men men så kan det vara ibland , nu ska jag packa lite grejer, c ya



Tittut <3


Kort

Idag har vi vart i Skutskär. Tog generationskort, det var William, jag, mamma, morfar och min gammelfamor :) Kul kul .. Sen har vi vart på polisen igen o jag skullegöra pass, men detär ju fan 1,5 h väntetid o det hade vi inte tid o vänta. Så vi åkte till skolan o tömde mitt skåp o lämna nyckeln, sen hem. Efter det gick vi på promenad med Leila & Bian. Så roligt att William & Bian e lika gamla, det skiljer 5 dagar mellan dom :)

Imorgon blir det fullt upp. Ska upp tidigt o göra oss klar, BVC kl 11 sen vid 12 kommer Erika och då ska vi ner på stan, sen kika på min kära klass som tar studenten ! Önskar verkligen att jag hade kunnat tagit den oxå. Men det hade itne gått ändå med tankte på all frånvaro jag skulle få hehe, :-D Efter det vid fyra tiden ska  vi åka till Skutskär. Ska bli skönt o åka dit ett tag :) Har vart så stressigt . Längtar till nästa vecka, då har vi inget inplanerat, inte vad jag kommer på iaf. Förutom att jag ska jobba på ons..

Nu har vi fixat biljetter till Eclipse oxå. Så niiiice, ska bli skit kul o gå på den med Sanniss :-D Vi ska gå på den 21.30 så tror William ska sova hos mamma o pappa .. KANSKE då. Kan bli lite jobbigt. Dagen efter flyttar vi. wiho så bli SÅ skönt o flytta till marken . Och jag kan lova att det sticker folk i ögonen, endel går runt till grannar och undrar hur i hela världen vi kunde få den ... Inghen frågar oss, så det är väl som det brukar ;-) haha jag tycker det bara e kul jag.

Nä nu ska jag göra popcorn och läsa den 5e delen av Twilight Saga, Bree Tanners nya liv. Later


Onsdag 9/6

Idag har vi vart på stan. Jag & William tog Ellen med oss o åkte ner, köpte lite kläder åt William och leggins och lite kraffs åt mig själv :) Skulle gå till polisen o göra pass men de e lite svårt o gå dit med William själv. Så jag ska göra det imorgon så ska Pia skjutsa mig o passa William medans, ska även förbi skolan och tömma mitt skåp o lämna nyckeln. Det är så tråkigt nu för jag ivll oxå ta studenten i år. Men men får göra det nästa år, jag har ju faktist fått världens finaste lilla son :) Han ligger just nu o sover.. hmm antar att han kommer sov för hela natten nu , hehe , då blir det att gå upp tidigt imorron, men det gör inget =)

Jag har jobbat ganska mycket på sistone oxå. Känns bra men samtidigt lite dåligt att lämna William, men jag behöver ju jobba, tjänar in föräldrapenningen på typ 3 nätter så det känns som det e värt det. Det bara ramlar in jobb nu, dom ringer flera ggr i veckan :)

Nu ska jag gå o skölja bort min ansiktsmask, använder Deep Down Detox, den e grryyym =) Värt att prov kan jag lova. Smell you later ;)

  


Sitter på jobbet o kikar på bingolotto. Sa...

dsc00275 (MMS)

Sitter på jobbet o kikar på bingolotto. Saknar min älskling så jag dör :(. Han e hemma me mamma, dom hämtar mej här 8 imån:) Älskar mina grabbar <3


Besök

Imorse gick vi upp kl 7. Gjorde iordning min lilla älskling sen duscha jag själv och sminka mej o platta håret, ja sånt där vanligt :) Skyndade mig lite eftersom jag skulle till polisen vid 11 och göra pass. Men vid 9 tiden ringer det en tant o frågar om hon får kika på lägenheten 10.30 så det var bara att börja panikstäda lite. haha, plocka undan o greja så hon såg nått :-P skit stökigt hehe. men nu e det fint.

Challe dök upp innan tanten kom. Och sen skjutsade hon mej till polisen, men det var 1,5h väntetid, så då sket jag i det. Vi åkte tillbaka o sen åkte vi o handlade lite o sådär.

Imorgon hade jag planer, men det sket sig. Jag ska jobba istället, 7h bara men det duger. Ska även jobba 16-08 på mån-tis. Skit nice , älskar verkligen den turen. Man kommer dit o umgås lite, ja vi umgås faktist. förutom när man delar medicin då men annars sitter vi o pratar, dricker the osv. skit skönt e det, behöver bara finnas till !:) o alla e skit roliga o snälla så det är jättekul, trivs skitbra. Ja som sagt så kommer man dit o umgås, äter lite o sen går man o lägger sig, går upp vid 7 tiden och tar 7.55 bussen hem :) Hoppas verkligen på fler sånna turer, och det vet jag att jag kommer få ;-)

Nä nu ska jag snart hoppa i sängen, e trött som tusingen :) Ha det så bra för det ska jag verkligen ha ;)


 finaste i världen <3

Länka och få roliga grejer !!



"Nu har vi färdigställt vårt taggsystem som består av ca 120 st smala kategorier. Taggarna finns på lite olika ställen på CoolStuff, bla kan du när du befinner dig på en produktsida se vilka taggar produkten tillhör och därmed enkelt klicka dig vidare för att se fler liknande produkter.Nu vill vi pusha för våra taggar och erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris!

Detta ligger i potten:

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid – inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Skicka ett mejl till [email protected] med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!"
  • Jag älskar sånna här grejer ! Skitbra att köpa till dom man verkligen inte vet vad man ska köpa till när de fyller år, som julklapp osv. Finns jätteroliga skämtgrejer och även barnsaker och grejer till barnkalas, och saker för bakningen, om man älskar att baka som jag ;-) Kika in på deras hemsida !


    Jordgubbar & melon

    Idag har det vart full rulle å oss :) Gick upp 5.30 (!!) hehe mem var rätt pigg, duscha gjorde oss i ordning sen gickvi till Erika o hämta jacka + busskort, åkte till bomhus, sen gick vi därifrån hem till andersberg :) kika in i nya lägenheten oxå. blää usch va risig den va , tur att det blir rust. :) Efteråt gick jag till konsum o köpte ersättning, jordgubbar o melon :) smaskigt. det ska jag äta ikväll, för idag e det veckans enda tv dag :D
    Snart ska jag lägga william, ska leka lite med honom först ! :D godebaj

    RSS 2.0