På promenad genom stan tralalal

Idag har jag & William promenerat med Erkan ner på stan :) Det var jättetrevligt,vi gick runt o tittade lite o käkade o så :)) Sen traskade v i hemmåt, gick förbi Willys på hemvägen oxå. Vi gick förbi Pia ett tag o prata lite med henne , sen kom Mackan o då gick vi hem till mig, Mackan & Erika fikade o lekte med William medans jag lagade mat :) sen gick dom hem o då var det sovdags för älsklingen o ja han ligger här nu o sover:)
Imorgon ska vi gå med Erika till polhem, vi skulle gå dit för att möta Mackan som går på kurs där på Komvux, så kom  vi på att jag kan ju hälsa på min klass då oxå!=) Så det ska  vi göra. På kvällen sen ska vi på besök. <3
Nu tänkte jag sova så man orkar gå upp imorgon, imorse försov vi oss, hehe :) Hejs svejs

Helt vanlig tisdag

Haha ja idag jar detvar en helt vanlig tisdag :-P Lillhjärtat e fortfarande krasslig :( fast bara på kvällen/morgonen.. Iaf, vi sov till 10 idag, sweeeet :) sen låg min älskling o lekte i babygymmet och jag duschade, lite senare traskade vi ner till Pia, Ellen & Hugo för att äta lunch, blev hemmagjord pizza. Efter ett tag blev William trött o eftersom Hugo sov i sovrummet och Ellen lekte i det andra så tog jag & W en promenad till Apoteket & Ica maxi så fick han sova i vagnen :)
Vid 18 tiden kom mamma o hämtade oss så åkte vi till Ikea, vi var ju där i förrgår o då köpte jag lampor som man skulle hämta ut på varuutlämningen men det glömde vi så vi hämta dom idag ist, sen kika vi runt lite inne på köpis oxå . Jag köpte en tröja & ett linne. Konstigt nog sov William hela tiden, och när vi kom hem vid 20 tiden så mata jag honom sen lag jag han i hans säng så slockna han o nu sover han för fulla muggar :) skönt . Ska börja vänja han varje natt nu att somna i sin egen säng. Tråkigt för mej, jag vill ju ha han brevid mej men orka problem sen när han blir äldre , typ 3 år o fortfarande sover i våran säng, nää :P
Imorgon ska vi ta en promenad med Erika ner på stan , det ska bli roligt !:) få se om man hittar nått, jag som verkligen behöver handla massa (inte).
Nej nu ska jag nog sova tror jag. Tråkigt att det inte var nå desperate idag !
Hejs svejs

Smoothie ala Frida:) Möms som Maria skulle...

dsc00139 (MMS)

Smoothie ala Frida:) Möms som Maria skulle ha sagt ;)


Snor & Ikea

Min prins har blivit snorig :( eller han var det inatt oxå, o hostade lite o hade sig, stackarn. Han e lite bättre så det är inte så farligt, men ändå, han har vart lite kinkig idag för det oxå.
Mamma o pappa kom hit ett tag tidigare, vi satte upp lite grejer o så, bl.a tvn, så nu sitter den äntligen på plats =) Efter det åkte vi ut till Ikea en snabbbis , jag köpte lite lampor, blommor o lite annat smått o gott. Handlade även på coop , sen åkte vi hemmåt igen. Lilleman har mest sovit hela dagen, och vart ledsen .. Lill hjärtat, hoppas han e bättre imån <3
Imorgon händer det inget speciellt, skulle egentligen spå mej men det blev inte så, ska göra det senare ist. Annars tänkte vi bara ta en promenad, ska förbi konsum o hämta mina kläder från nelly=) Nu sover prinsen och jag ska packa upp lite grejor , sen ska jag kika på nån film : ) Vi hörs, so long


Polly

Jag sitter och äter polly och tittar lite på datorn och lite på män som hatar kvinnor :-) brevid mig ligger min ängel och sover :) Tänkte att han skulle få sova i sin säng inatt, så när han hade ätit lag jag honom där, och jag fortsatte kika på datorn, så vips kom jag in på en mammas & pappas blogg vars barn hade dött, jag satt och läste lite och då hörde jag W som började gnälla så jag hämtade tebax honom till mig <3
Jag sover faktist bäst när han sover med mig, då känner jag att jag har bäst kontroll och slipper släpa upp honom ur hans säng när det e dags för mat osv.
Men jag måste seriöst börja låta han ligga själv, just nu sover han ju som sagt med mig och när han vaknar till kan jag ligga o hålla han i handen o då blir han lugn, det e inte så bra då han måste hitta trygghet i sig själv när han vaknar till, men blä va jobbigt o tråkigt o hålla på börja med det då.
Det e nog alltid lite svårare med första barnet, lika på dagarna, han vill inte ligga själv förutom i babysittern i max 40 min, sen blir han lite putt o då lär man ta upp han o ha han i knät, och han vill absolut inte ligga så som man brukar hålla spädbarn, han vill bara sitta och vara med hela tiden =)
SKulle va skönt om han ville ligga lite själv oxå, typ på en filt på golvet eller i babygymmet, som jag för övrigt funderar på att sälja för det tycker han vekrligen inte om.
Funderar på om jag kanske ska plocka ut lite kläder han växt ut, o kanske lägga ut bild på de här i bloggen om nån e intresserad, inga risiga kläder, har rätt mycket lundmyr i strlk 50 o sådär. Ja vi får väl se :) 
Nu e snart män som hatar kvinnor slut och jag ska lägga mig brevid mitt älskade barn :) Imorgon kommer mamma& pappa och ska sätta upp en tavellist, tror dom skulle ta med mat åt mej oxå , haha :-D 
Vi får väl se när jag skriver igen, tänkte skriva ner förlossningberättelsen snart oxå . GODNATT !

William min ängel jag älskar dig över allt annat i hela världen, min prins <3


Sitter hos mormor, har ätit här o nu ska v...

dsc00124 (MMS)

Sitter hos mormor, har ätit här o nu ska vi snart fika :) sen ska vi gå hem till mamma o pappa , dom ska passa min lilla älskling o jag ska bada för jag fryser ihjäl snart ! Nu blir det fika:)


Godmorgon:) Vi ska snart gå över till morm...

dsc00118 (MMS)

Godmorgon:) Vi ska snart gå över till mormor petra o barnen :) sen ska vi gå ut o gå lite. William ligger brevid mej o pratar o skrattar, haha :d nu ska jag klä på mej ! Bye


Vb: Sötnos

dsc00111 (MMS)

Sötnos


Beställt

    Från Nelly

    
   Från H&M

GODNATT !  

Sleepyhead

Klockan 15 gick jag o William o lag oss en stund för att vila, vi vaknade tjugo över 17 och då fick han mat, sen somna han om o sover fortfarande :O haha , lillahjärtat va trött efter han lekt med pappa :) Nu kikar jag på desperate housewives och äter popcorn :-) har beställt lite kläder åt mej o lillen från h&m oxå  :-)
Imorgon åker vi till skutskär, för imrgon kommer min moster och kusiner från österrike =) det ska bli jätteroligt, det var ju ett tag sen man såg dem!
Saknar hampus jättemycket <3 han e så sööt med william =) igår var tobbe virre mackan erika & daniel här o hampus skulle ta hur många kort som helst på dom när dom höll i W :)
Nu måste jag fortsätta titta :) hejpa


TRÅK

Nu har min baby åkt .. :( så tråkigt . saknar dig redan :)<3
Igår var vi på famrätten , det gick bara bra, o  innan det köpte Hampus en jättefin adidasdräkt o en Bamsedräkt till våran älskling =) Sen traskade vi hem och lagade mat :)
Idag har vi vart på BVC, han väger 5120 g nu =) skulle bara skrvia lite , han vaknar nu . byyye


Snöndag

Jävla skitsnö. Trodde det skulle vara lika fint som igår... Jahapp, idag har vi vart till city gross med pappa, skulle handla lite till imon som jag o mitt stora hjärta ska ha :-)
Just nu sitter jag i sovrummet och ammar, William somnade ett tag men vakna efter 15 min o skrek o skrek så jag tog in datan hit för jag tycker jag gör inget annat än att ammar, ska börja kalla mej för Arla tror jag:) det e självklartjättemysigt men vissa dagar (läs idag) känner man sig som en mejerifabrik. Förr i tiden har jag hört att man skulle hålla 4h mellan matningarna. HAHA skulle jag göra det skulle mitt älskade barn hungra ihjäl. Usch hemska tanke. Nu somnade han så då kanske jag hinner dammsuga resten av rummen oxå. Det återstår att se när herrn vill vakna :-P Nu ska jag gå. Byebye

Älskar mina killar <3


Fredag hela veckan

Hallå i stugan .
Idag har jag och min älskade son promenerat ner på stan, jag gick verkligen loss med mitt stackars kort , fick med mej både det ena & det andra hem. Bland annat gardiner ! haha . Hjärtat sov hela tiden :)
Efter stan gick vi direkt hem till Pia , satt där ett tag, sen åt jag o sen åkte vi till Malin för att passa Hugo medans hon skulle göra nått , sen åkte vi till CityGross där dom hade massa extrapriser på godis o chips o då dyker såklart fläsk fian i mej upp och jag köpte massa skit , ha ha . Meeen jag får fortsätta gå en massa så gör det kanske inte så mycket :)
William har somnat nu iallafall, eller det gjorde han för en och en halv timme sen typ. Får lite panik när jag inser att han har sovit så länge, känns som jag förloras sömn, och det gör jag ju . Men man måste ju passa på att göra saker man kanske inte kan när han e vaken. Förresten så inatt sov han hela natten (!!!) Skit skönt , förutom att knas jag låg vaken o vänta på att han skulle vakna (?) Låg bl.a. o tänkte på gardinfärger .... haha. Ja så kan det vara.
Ska lägga in lite nya bilder men sen blir det sängen minsann ! Kan förövrigt tipsa om fuji där man får 100 gratis bilder :-) naaaajs. Tjjiiiing 

  Är han inte charmig så säg .. ;) han skrattar jätte mkt när man pratar med han :D







 ¨såhär tjusig var han när morfar ( min pappa ) fyllde år i onsdags =)

Jag älskar min lilla son över allt annat . Finns ingen starkare kärlek än den man har till sitt barn ! Går igenom eld och vatten tusen gånger om för dig älskade vän <3

Onsdag

Oj nu var det längesen jag skrev, hehe.
William ligger o sover och jag har badat och gjort mej klar :) Idag fyller pappa år så vi ska åka dit. W ska ha skjorta & jeans haha :-D han kommer bli så fiin lilla hjärtat:)
På måndag ska jag och William åka ner på stan o möta Hampus , han skulle köpa lite kläder åt W:-P Sen ska vi till familjerätten och skriva på faderskapet :) På tisdag ska vi först till min BM på efterkontroll och "utskrivning" och sen BVC, och på onsdag kommer min moster och mina småkusiner från Österrike :) det ska bli jätteroligt, har inte träffat dom sen ja ja kommer inte riktigt ihåg när det var. Förra vintern (?) jaja nu kommer dom iaf :)
Nu ska jag passa på att äta innan min lilla älskade prins vaknar ! Skulle kunna gå in o pussa på han så han vaknar, men det ska jag verkligen inte göra.. Men det e svårt o låta bli , han e så söt, så igår råka jag väcka honom. he he ;) tjing !


Torsdag

Idag har vi vart till BVC för läkarkontroll, allting var jättebra. Efter det så gick vi till Barnen Hus för jag skulle leta efter en vagnleksak , men såklart har jag inte 2 fästen som man ska ha på vagnen, utan 1 i mitten bara o då fanns det inga fina sånna där så jag sket i att köpa nån.
Nu ligger lillhjärtat ute i vagnen på balkongen och sover så sött :) Hoppas han vaknar asnart för mamma kommer o hämtar oss kvart i fyra typ.  Jag måste fortsätta packa nu , kanske skriver nå mer ihelgen=) so loong

Hampus&William jag älskar er

Onsdag

Min lilla älskling sover sött i sin säng, äntligen . När BVC kom så låg han o sov i sin vagn här hemma, men då var jag ju tvungen att ta upp honom för att han skulle vägas, o det var kl 14:30, sen dess har han vart vaken för han har jättesvårt att koppla av och somna om så han har vart jätteledsen lillhjärtat.. Han har ont i magen lite då och då oxå. Det är jättejobbigt o se när han e sådär ledsen :/
Jag har precis tittar på Andra Avenyn och ätit salta pinnar :) Tänkte lägga mig i sängen och kika på nått annat nu innan jag ska sova. William somna ju rätt tidigt för natten idag så bäst o sova lite utifall han vaknar många ggr inatt.
Nån dag tänkte jag skriva hur min förlossning gick till :) Svårt o få tid bara men det kan vi nog ordna, jag själv tycker det är jätteroligt och läsa folks förlossningberättelser ! Alla är helt unika:) Min var snabb som tusan, 6h efter första värken var han ute!
Nu börjar goltimmen, hahah närå Efterlyst :P så tjingeling !


 Älskar mina pojkar mest av allt i hela världen <3 Min fina familj


1 Månad

Idag är min lillplutt 1 månad :)<3 Bvc har nyss vart här, nu väger han 4800 g :) Min stora kille <3
Idag har vi vart ute ett tag med Erika :) så skönt väder ! nu väntar vi på mamma som ska komma med vegetarisk lasagne till mig :D smaskigt .
Imorgon åker vi med mamma hem efter hennes jobb, för på fredag kommer kusin Malin och hälsar på :-D trevligt trevligt.
Nu ska jag titta på tvn, det blir jobbigt o skriva med en hand, William ligger på min andra arm :-P tjing

William Ahlstedt Noren <3

Hampus Andriainen Ahlstedt <3

  

Vår

Det känns verkligen som våren e påväg nu :) Fast det e riktigt kallt på kvällar/nätter, men det skiter jag i så länge det e fint på dagarna:) Skulle vara skönt om det höll i sig !
Jag & William e i skutskär nu hos mamma&pappa , han ligger ute o sover i vagnen :) skönt att kunna ha han där ute, det kan jag ju inte hemma om jag inte ställer ut han på balkongen men då somnar han aldrig haha :-P
Han vill aldrig sova min lilla bebis:) 
Nu tänkte jag gå o kika om det finns nått att äta, hann inte äta nån frukost idag så jag e lagomt hungrig.
Puss hejs

Älskar hampus & william <3

Trött bebis

Ja det vill jag lova, han har sovit endast EN gång idag, visserligen i typ 4h men ändå, men nu har han ÄNTLIGEN somnat, stackarn var så trött, men envis, han ville inte somna hehe :) Vi gick till Ö&B idag, han o jag. Det var jobbigt men skönt ändå o röra på sig lite, o han sov som en stock :) Mamma kom hit o ch hälsade på efter jobbet oxå och då passa vi på o städa lite, BVC kommer ju nästa vecka.
Imorgon ska vi gå ut en stund med Leila & Bian, sen vet jag inte vad vi ska göra, vara hemma bara, det e skönt det med o vila hehe :P
Nu ska jag passa på att gå o sova så man får sova lite iaf om han skulle vara vaken nått inatt. Godnatt =)

Tisdag

Nu har min lilla älskling precis däckat, hehe :) stackarn var jättetrött. Han sov bara 30 minuter på förmiddagen idag, och ändå var han jättesnäll och nöjd när vi var på Lufkuddelandet :-P Men fy va äckligt det kändes där inne, luften var typ som vatten, det lukta barnsvett o det var tusen så svettiga ungar överallt som skrek. Antar att det är lika bra att vänja sig, hehe =) Julia & Ellen hade jätteroligt iallafall medans vi tittade på nmär de hoppa omkring. Efter vi vart där åkte vi till Maxi o sen hem o gjorde mat. Marie kom ner till Pia sen oxå, o William fick en jättefin t shirt och en jeansväst :) han kommer bli så fin i det :D
Imorgon ska vi äta lunch hos Pia, pannkakor blir det :) Sen ska vi gå ut och gå på en promenad=)
Just nu sitter jag bara o väntar på att klockan ska bli 21 så efterlängtade Desperate Housewives börjar :-D  Har även fyllt i lite i Williams "Mina första år bok" Ska bli roligt och fylla hela och sedan ha den kvar hela hans liv=) har själv en sådan, min första tjuga ligger där i =) haha.
Nu tänkte jag titta runt lite på tradera efter nå roligt :) tjingeling

Malin: Jahaja ja men då ses vi nästa vecka istälelt då!:)


Mer bilder

Blev mycket uppdatering idag minsann :-P  Det funka finfint o lägga över bilderna, så jag tänkte lägga in några här :)

 William gäspar hahah

 Idag =)

 Åker bil :)


Lägger in fler en annan gång :) So long

Kväller

Hade fel där i förra inlägget, William fick mat sen somna han direkt igen, och jag med:) skit skönt. Efter typ 2h  vaknade han igen o fick mat o nu sover han igen ;-) känns som jag inte får sova mkt inatt eller så sover han då oxå .. han har ju sina sov perioder ibland sötnosen:)
Imorgon ska vi till nått luftkuddeland (?) med Williams kusiner :) Har ingen aning om vad det är för nått, men lovade att följa med iallafall :-P
Nu ska jag försöka lägga in bilder på datorn från mobilen, hoppas det inte krånglar som vanligt . Hejs svejs !

Malin: Skulle du inte komma hem i helgen? :)

 Älskling

Stan

Lilla hjärtat väger nu 4590g och är 56cm lång :) Efter att vi vägt honom åkte vi som sagt ner på stan.
William fick 5 bodys hehe och jag köpte 2 jeansleggings och en skit snygg Nike tröja till mej själv :) sen gick vi bara runt o kikade lite , åt på mcdonalds , haha :P nu är vi hemma igen, skönt det , blev ju helt slut av att pulsa med vagnen i snön här i andersberg :P Jag e skit trött o det skulle va jäkligt skönt o sova , men men Lilleman har ju sovit sig gienom hela visiten på stan så han lär knappast somna nu :-P
Nä nu ska jag göra nått vettigare, tvätta kanske ?

BVC

Tjing, tänkte bara göra en snabb uppdatering =)
ska vara hos BVC kl 1, måste skyndaa , sällan jag e seg :P William e nere hos Pia, har precis vart där, gick bara hem igen för skulle lägga in nåra bilder från kameran på ett USB för efter BVC ska vi till stan så jag ska ta ut lite bilder på honom :) UNdra hur mkt han väger nu .. hm så mycket som han äter så ligger han säkert på 4600 nånting nu :P vägde ju 4310 sist och det var ett tag sen .. aja nu har jag inte tid längre , vi hörs senare:)

Petra : kan jag få ditt lösen till bloggen?? Det var Leilas son som skulle heta Ismael, inte min :) hihi puss.

  Världens finaste bebis <3 looove

RSS 2.0