White Lion

Idag stod storhandling på listan. Att glömma hälften på listan hör till :) William är så rolig, när vi e på affären skriker han jämt så mycket, alltså glädjeskrik, och alla tittar o skrattar åt honom och då skrattar han ännu mera :) Sötnosen <3
Efter vi handlat, började vi baka, det e ju dags för lussekatter och pepparkakor så vi gjorde förstnämnda, William satt snällt o titta på eller kröp och leta smulor, he he :) Nu har han precis somnar och jag tänkte färga håret.
Imorgon kommer Hampus, och vi ska umgås med Mackan & Erika :) På lördag blir det julklappsköp, lika bra och göra de så man får de gjort ! Sen ska vi minsann pynta. Verkar som att vi e bland dom sista, iaf här i området. Typ alla har börjat, men jag brukar göra de 1a adventshelgen!
Nu lär jag börja med hårfärgningen :) So long



När William föddes spelades den här låten på radion :) <3

Dålig uppdatering

Hoppsan nu var det dålig uppdatering, hehe.
Väntar fortfarande på bilder från dopet, sen ska jag lägga ut dom. Idag ska jag iaf hem till mamma o pappa, min kusin fyllde år i onsdags och min lillebror fyller år idag så vi ska fria dom =) William är redan där, han åkte dit med mamma igår så jag har vart ensam här, skulle bara ta det lungt men jag började tvätta med Pia, plocka leksaker, diska, byta sängkläder i alla sängar, rensa alla garderober och dammsög så vi 22.30 vad jag klar, men skönt o få det gjort :D
Nu ska jag stänga av och börja klä på mig för snart kommer Martin och hämtar mig.
Fridens liljor ;)


Födelsedag & Dop

Idag fyller min älskling år <3 Grattis ! Sen har vi haft dop för lillhjärtat oxå :) Det gick jättebra, han pratade när prällen pratade och sjöng när man skulle sjunga, he he. Låg på rygg i mitt knä o chekade in tjusiga lamporna i taket oxå :) Sen var det fika i lokalen här ute, det var jättekul o träffa allihopa och han fick såå mycket fina doppresenter ! Tack allihopa för för att ni delade dagen med oss & alla fina presenter! v
Vi är Jättenöjda med dagen och William somnade 17.40 ungefär, helt slut, hehe.
Hampus e påväg hem & jag ska sätta mig o läsa lite, är jätte trött jag med efter en lång dag!
Imorgon är det farsdag så man lär väl gå upp o göra frukost åt karln då ;)

Adjööss : ) fixar bilder sen !

Baka liten kaka

I fredags åkte jag och prinsen till mamma & pappa i skutan och sov där, alltid trevligt att slippa laga mat och vara hos dom tycker jag :D William tycker likadant, han älskar sina mor & farföräldrar vill jag lova :) Vi åkte hem igår kväll, idag har vi vart med Hampus <3 Sen har jag bakat morotskaka.. eller hälften typ, ingen glasyr. Jävla kaka blev torr bara för jag hade en för stor plåt så mamma tar med en mindre imorron så bättre lycka nästa gång ;) Sen har jag gjort maränger.. Dom är så goda kommer inte kunna låta dom vara ända till dopet, hehe. 
 Har lite kvar att baka till dopet men snart e det klart, skönt.. Det blir ca 37 st :) Kul att det är på Hampus födelsedag haha :)
Imorgon har vi ingenting planerat, sköönt. Ska nog promenera till stan och handla lite grejer:) Sen ska vi baka igen, och ordna lite andra saker. Ska handla till middagen oxå.. Ska göra ädelostpaj:) skit gott
Nu ska jag ta på mig pyjamas och invänta beck !


Vår dag

Kl 7.15 slog mitt lilla hjärta upp sina blå. Förståeligt eftersom han somnar 17.30 igår kväll, hehe. Vi lekte lite i sängen och kollade på Jims värld i vanlig ordning ;) Sen blev det lite lek, Ellen kom hit oxå. Kl 10 tog jag bussen till jobbet, hade en kortis idag, 11-14 för ord pers hade atp.
Efter jobbet åkte vi och handlade på Ica Maxi till maten, sen kom min kära vän Sanna förbi:) Vi åt mat och lekte med William och kikade på ph :) Hon tog bussen vid 20.30 och jag har bara suttit här sen dess.
Just ja vi har köpt ny vagn idag, den kommer förmodligen på fredag annars i helgen antar jag =) Det blev en Baby City Jogger Elite, sån som jag har kollat på ett tag nu hehe:)
Nu ska jag gå o sova, är sjukligt trött (säkert pgr av skit vädret), imorgon har vi inga planer förutom att äta tacos hos farmor Pia på em. I helgen ska vi träffa Hampus och kanske sova i Skutskär hos mamma&pappa:) 


 
Lägger in en bättre bild när vi fått hem den :)
C YA


Fler besökare till bloggen

Hittade en sida där man kunde registrera sig och få fler besökare, det går ut på att man bara klickar på en länk då kommer det upp olika bloggar och man behöver bara vara på sidan i 10 sek, sen kan man klicka vidare o då får man poöng och därmed fler läsare. Jag har typ 160p och då får man typ 45 läsare :D Gå in här bara o registrera er om ni vill testa :)

Jag har precis vart ner i Centrum och mött Hampus, vi åt sallad, sen skulle han tilbaka och jobba på gymmet så jag gick hem. Mamma ringde precis o sa att hon var påväg så hon ska väl vara här ett tag:)
Kl 14 tar jga bussen till jobbet och då hämtar Pia & julia & ellen William, dom skulle gå o handla o greja.
Jag slutar kl 20 så lär verkligen skynda mig till bussen så jag hinner hem innan 21 då desperate börjar :D
Sen ska jag nog kolla på paranormal activity ... ensam ... få se om man vågar sova sen då haha :D
Nu måste jag gå o göra matlåda.. tråk. Hej!


RSS 2.0