T to the rött

Ja trött är jag. Som fan, ska alledelens strax gå o lägga mig. Imorgon väntar bad på fjärran med William, Pia, Julia&Ellen :) Kul ska de bli :D Efteråt ska vi äta nånstans, förmodligen Mcdonalds.. mm gott.. får väl ställa upp, kidsen har ju lov så det får bli som dom vill.
Det har vart en rolig dag på jobbet idag faktist :D Ingen gjorde nånting så jag börja baka med dom boende, vi gjorde kola kakor och kladdkakemuffins:)
Usch jag är så trött på det här vädret, skulle verrkligen behöva åka utomlands, eller åtminstone på SPA ;) Äsch får väl vänta, vi ska förmodligen åka utomlands nästa år, hela familjen:) I vår ska jag ta med mig mamma och åka till österrike tänkte jag, om de går då :)
Nu ska jag ta nått att äta och sen gå o sova ! Godnatt med er

-:- Sometimes it seems likes you're dancin...

-:- Sometimes it seems likes you're dancing with the devil, when you're recognize that the price for freedom is high -:-


jobb jobb

Hej, har jobbat idag med, blev mkt jobb den här veckan, ons tors fre lör :) ska jobba imon med, fast ja gska va ledsagare o åka på länsdans i delsbo ;D haha kyyl :) börjar 12 o slutar 00 :) Annars änder det inte mycket just nu , återkommer när det finns nå roligare o skriva om ;) bye bye

A la frida ;)

dsc00756 (MMS)

A la frida ;)


Vi e med williams farmor på ikea :)

dsc00752 (MMS)

Vi e med williams farmor på ikea :)


Live entertainment hahaha

Pratade precis med Hampus mamma i telefon, och hon bor ju tvärs över gatan, så sa hon at det har stått en bil på våran sidan av gatan jätte länge nu, typ 2h. Så jag gick ut på altan o kollade, jag känner igen bilen, det är en tjej som bor i nått hus bort och en kille, det är killens bil och dom "dejtar" tydligen, för jag har sett dom sen i somras, då stod dom utanför bilen och pratade i flera timmar men nu sitter dom i. Eller sitter o sitter.. jag gick ju ut o kollade så ser man killens huvud åka lååångt ner och hit o dit och jag såg inte tjejen så man kan ju undra vad dom har för sig :D ha ha ha lite rolig tisdagsunderhållning sådär ;)

Kom o tänka på en annan grej, i julas så var ju jag mamma moster o min mormor o sthlm hos min kusin, på kvällen när vi skulle sova kollade jag ut genom fönstret så ser jag 2 personer i lägenheten mittemot ligger o har sex. ha ha undra om folk tänder på att andra kan se dom :D

Nä nu blir de läggdags för mig, ska upp tidigt imorrgon.
G O D N A T T


William

 Imorse slog vi upp våra blå kl. 9, skönt att slippa gå upp 6 :) Vi åt frukost o lekte lite, och efter att William ätit lunch var det sovdags så vi klädde på oss och gick ut så han fick sova i vagnen. Gick till Hemtex och köpte då ljuslyktor och sen till Barnens Hus, Blomsterlandet och sen gick vi till Maxi o handlade choklad :) 800 g haha ! Men jag ska ha det när jag bakar, så tro inte att jag ska sitta o smälla i mig allting själv  ;)
Vid 14 tiden kom mamma förbi, hon tvättade fönstrena åt mig, på eget bevåg faktist hehe. Jag städade lite, det behövdes kan jag säga :P
Ja det var väl pretty much it. Imorgon ska jag jobba 8-12.30 sen kommer Pia & William och hämtar mig, så ska vi äta lunch med Hampus och sen till stan o hämta Williams armband, sen åker vi till valbo o tittar lite:).
På torsdag kommer fv hit och ska prata lite. Sen händer det inte så mycket mer. På fredag har jag sagt att jag kan jobba så får väl se om jag får nått, på lördag ska jag iallafall jobba, som ledsagare, ska på länsdans i delsbo ;) hähä kan ju bli kul !
Nu tänkte jag kolla runt lite på intra nätet och invänta Desperate. Veckans höjdpunkt ;) C ya






tävling




"Jag tävlar hos Erika om ett Presentkort värde 250 :- från
Okidoki Barnkläder & Damkläder
"

brr

shit va kallt det är ute alltså. håller på fryser ihjäl här inne :P så nu har jag tänt alla ljus vi har hehe :)
ska äta frukost nu och sen hoppa in i duschen o göra oss klara, ska ta bussen halv tolv o möta angelica för att äta lunch på stan:) nu ska jag hämta min bebis som har krypit in i köket o pillar med nått, hehe. Skriver sen !


Bilder

Tänkte bara visa en del av vårt vardagsrum, bilderna e inte skit bra men jag e fan inte bingo rimer heller så :)
   

Makeover

Mamma&pappa har precis åkt hem. Lilleman sover och jag sitter här :) Har gjort om lite här i vardagsrummet. Bytte gardiner i sovrummet och vardagsrummet så nu är det vita i vrummet och rosa i srummet. Bytte lampor och flytta om lite grejer oxå. Köpte en ny lampa till taket, maskros eller vad den heter från Ikea, skit cool är den :D Riktigt nöjd.
 Just ja, det där med tavellisten, ja pappa hade inte sin borr hemma, men då fixade jag en borr av en granne, sen skulle vi sätta upp listen, ja då har jag ingen, ha ha snacka om dum. Men då hade mamma o pappa en i bilen för dom hade precis köpt en, tog in den och skulle sätta upp, då passar inte dom jävla ramarna för dom e för stora. Jaha tänkte jag då sätter vi upp tavlorna utan tavellist, SÅKLART har vi ingen rumstock så vi kunde inte mäta ut. Men som tur vad så hade svärmor en ;) hehe dåligt drygt det va.
Nu sitter dom där iaf.
Tänkte ta bilder men batteriet e självklart slut, kanske laddar den o fixa dom ikväll, kanske inte ;)
Tänkte göra kvällsfika nu.
So long !


heelo sunday

Slut på veckan igen. Det går så jävla snabbt hehe.
 Baby har nyss åkt tillbaka så nu e jag all alone :( närå det e jag inte har ju min lilla kille :)
 Han har precis somnat och jag har listat ut att han nog kommer sova ett tag för han har inte sovit nånting idag, så då kan man ju passa på att göra lite mat.
 På menyn står ungsstekt kyckling med pommes frites dip och sallad. Kul o äta det själv då, hehe.
Senare kommer mamma & pappa hit o sätter upp en tavel list i vardagsrummet. Kan lägga ut en bild sen om nån e intresserad :)
Nu lär jag börja med maten, laatero


no need

Nä vi behövde aldrig åka. Jag & Hampus käka pizza och lilleman fick majskrokar o vatten och vipps försvann det :) Knepigt men skönt. Funderade på om det kanske var färg ifrån nån leksak (?) men jag vet inte jag. För isf tycker jag att de borde ha blivit nån färg på topsen. Aja nu e det borta iaf så no need to worry :)
Nu ska vi glo på dumburken litegrann. Bara skit, som vanligt men what the heck :)

Pyss


sjukan med william

Jag o william badade för typ 1h sen , så när jag skulle sätta på han pyjamas så grinar han för de e kallt, så ser jag att de e helt svart / brunt o skit konstigt i gommen och lite på tandköttet o de går lixom ner i halsen :S jättekonstgit, tog en tops o peta på de för jag tänkte om han hade ätit nåt, de ser faktist ut som bajs men vi har inga bajsblöjor inne så hehe men iaf så blev de inget på topsen o hampus kände på de o de kändes inge konstigt heller.. Vi ringde sjukvårdsrådgivningen o dom sa att vi ska åka o kolla så vi ska till södertull 20.40 .. dom hade aldrig hört nåt liknande. humöret e de inge fel på han e lika glad som vanligt så vi får väl se men man blir ju skit orolig när de e ens barn lixom . få se hur de går..


 älskade lilla barn <3

Helg:)

Igår bjöd min käre man mig på mat på Bienvenido. Det var gott så klart ;) Efter  det gick vi till M&B och mötte upp Linus & drack nåra cider (jag), sen tog vi bussen till Andersberg och gick hem till Hampus mamma sen gick vi o lag oss :) Lillhjärtat sov hos mormor&morfar :) Han kommer hem om 50 min ungefär, då ska vi åka in till stan o kika lite. Hampus skulle köpa nån tröja. Sen vetjag inte vad som händer. Lungt bara :) Hampus ska ju tillbax kl 13 imån. Tråkigt men men.

That´s it for the day :) Är inte skit bra på blogga men kan ju försöka bättra mej lite ;) cya

    ( haha inte me på noterna;) )

      Lite bilder på Ws rum :)




Söndag

Snart slut på söndagen och ny vecka. Idag har vi vart hemma bara, städat lite och ätit mat hos Hampus mamma:) Imorgon ska vi ner på stan och handla dopkort, titta på jacka åt Hampus och glo runt lite :) Måste posta korten imorgon oxå. Onsdag blir det jobb igen, sen har vi inge mer planerat, hoppas på lite mer jobb. På fredag kommer prästen iaf och pratar o så. Just ja, på torsdag har jag & Hampus vart tillsammans i 4 år, det går undan med stormsteg ;) Har hunnit med mycket under den tiden.. vips så hade man barn o bra boende :)
Fast även om jag gillar den här lägenheten, platsen den ligger på o sådär, så skulle vi vilja bo i radhus eller hus, men då skulle man ha bättre jobb position.
I januari ska jag ju göra klart mina månader på gymnasiet (suck ) tur att det bara e en termin och inte ett år iaf :P Sen vill jag göra socionomutb, helst på distans, och flytta till radhus/hus, jobba och därimellan någonstans ett till barn, vill inte ha för lång tid emellan, då det brukar vara så att syskonen får bättre kontakt ju mindre tid emellan.. Men man vill ju inte bara skaffa barn på löpande band heller, hehe :) Sen vill vi även bli kontaktfam/familjehem. Vill hjälpa utsatta barn, det finns så många överallt som man ser som far illa och inte har några som helst framtidsmöjligheter...
Vill ha ett bra jobb oxå, som ungefär behandlingsterapeut, skötare eller nått liknande. Skulle vilja testa jobba på psyk för jag e väldigt intresserad av psykiatri. Innan jag valde inriktning var jag inte så intresserad men efter tiden blev jag det. Dom flesta i min gamla klass ville bli poliser, (ush) endel kallade linjen till o med "plantskola för poliser" hmm aja inget jag e intresserad av;) men iaf så fick jag praktik på ett boende för psykiskt sjuka, och sen ett sommarjobb  & timvik på ett annat ställe och där trivdes jag jättebra så skulle vilja jobba inom det eller typ på ett behandlingshem.
Ja så låter det nu iaf, om 10 år kanske man sitter o ruttnar på ett kontor.
Nä usch man ska följa sina drömmar !

Over and out ;)

Måndag

Tjingeling, vi vaknade 8 idag, skönt :) vaknade imorse vid fyra tiden att det small som fan, men struntade i det. Sen när jag kom upp såg jag att det var en tavla ovanför soffan som hade ramlat ner:S konstgit, tråden var kvar o den har ju suttit "i hakad" på tavelkroken .. jaja.
Idag ska vi följa med Pia & Julia ner på stan, sen kommer nog mamma & pappa :)
Nu ska vi bada, dåvet jag en som blir glad iaf :)

 William & morfar :)

10-10-10

Idag blir våran älskling 8 månader v Nu låter jag väl som en gammal kärring men det går så fort.. Snart är han 1 helt år! 

I fredags gjorde vi inte så mycket, Hampus var ute med en kompis, sen kom dom hem o sov. Igår var vi hemma, gjorde god mat, städade lite o kikade på film :) Och idag har de inte blivit mkt heller, åkte till Hille för att se vart jag ska jobba, har intro på tisdag. :) Kul
Nu håller jag på bakar banansockerkaka. William ligger i sängen, han har sovit lite med vaknat igen pgr av det där förbannade snoret, jävla förkylning. Måste gå o slänga i lite näsdroppar. tjing

Torsdag

Mamma kom hit idag vid 10. Då hade vi nyss vaknat (!) haha. Vi åt lunch och jag duschade o sådär, sen åkte vi till Owe Jansson och vidare till köpis o ikea :) hitta lite roliga grejer. Åt mat på ikea, gott som vanligt :P Jag köpte 2 tröjor, body till W, lite ljus sen fick jag en tomte av mamma :) William hade bara sovit typ ½h idag, han gillar inte att sova i vagnen. Så han somnade efter en timme hemma.

Jag har fått nytt jobb oxå. Eftersom på mitt gamla ställe kommer det inte bli så jätte mycket tider o sådär framöver, skittråkigt, men men, blev erbjuden ett jobb i hille på ett boende för utvecklingsstörda, jag föredrar psykiatrin eftersom jag har jobbat där ett och ett halv år innan men det kan ju va kul o prova nått nytt så imorgon ska jag träffa chefen o prata lite o sådär :) Roligt . Sen kl 11 är det bvc, ska bli kul o se hur lång han e :) jag vet att han väger typ 9.8 kg för jag har vägt han hemma ;D han gillar vågen å brukar sitta på den så haha :P

Förövrigt kommer ju Hampus imorgon så det blir ju kul, få se vad vi hittar på :) <3

Nu ska jag ta nått att äta. Bye


Världens finaste bebis, & han e bara min o...

dsc00692 (MMS)

Världens finaste bebis, & han e bara min o hampus <3


Besök

Lilleman är sjuk igen. Jäklarns feber. Ligger på 39.5 ungefär hela tiden, inte när han har alvedon då. Inatt hade han 40.6 :/ Hoppas han blir frisk snart.

Idag har Sanna var här :) Vi fikade o sådär, gick till ica maxi o handlade lite :) Trevligt, det var så längesen <3
Imorgon ska vi nog ner på stan. Om William e bättre då såklart.. Ska leta en vinterjacka, sen äta lunch med Hampus nånstans:)
Nu ska jag gå o göra i ordning dipp o skära grönsaker som jag ska äta ikväll till Desperate såklart :D

Just ja, här är ett tips ; För er som är insatt i politiken och vill/tycker om att läsa andras tankar kring det kan ni göra det på Mattias blogg.

Tanken med hans blogg är att dela med sig av hans värderingar och politiska åsikter i olika frågor och hans inlägg kommer handla om allt från små lokala frågor till mer globala frågeställningar.

Kopierat av Sanna ha ha :)

Byyye



Spring spring

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Forsätter väl där jag sluta:) Gick ju till hälsocentralen o kollade magen, hon tog massa prover, får svar på tisdag, men hon och en annan läkare trodde att jag hade fått njurstensanfall, så vi får väl se :P

Annars har det inte hänt så mycket. Igår var vi på besök, sen åkte vi hem o badade och lekte en massa, han e så rolig min lille prins :) Han tycker det e skitkul om man rullar bollar till honom. Häromdagen var jag i köket, så satt han på vardagsrumsgolvet och lekte, så ramlade han så det gick hål i läppen (han hade nappen i) så var det massa blod och han blev jätteledsen, efter ett tag gick vi till spegeln, då vinkade han till sig själv o såg jätteledsen ut. Lillahjärtat <3 Han gör så ofta, alltså vinkar, mest till mamma/pappa, erika, pia & hampus :) Dom han gillar bäst med andra ord ;)
Han verkar vara inne i nån separationsfas nu oxå. Bara jag som duger, mestadels :) Gulligt men lite jobbigt ! 
Springer gör han oxå, nja inte riktigt men ungefär, han tar tag i mina händer o ställer sig upp o går raka vägen till badrummet, där står han o väntar på att jag ska ha i vatten så vi kan bada, he he sötnosen :P Om tvättmaskinen är på så får han ännu mer bråttom att hinna dit o titta, han kan stå där i timmar o titta. Intressant

Just nu ligger han o sover. Jag ska passa på att bada snart, sen ska vi äta flygande jacob hos Pia och sen kommer mamma & papppa hit, dom var i Uppsala igår o handlade lite grejer till willepill :)

Imorgon ska vi åka till Ikea med mamma en sväng. Måste köpa sånna stopp grejer man sätter på lådor/skåpdörrar, han öppnar ju allt o sliter ut grejer. Soporna är ju jättekul att kasta på golvet :) Det tycker inte jag. Så sånt ska vi införskaffa. Plus såna där hörn pluttar och skydd till kontaktuttag.

That´s it för den här gången. På återseende ;)

 Tittut

RSS 2.0