Söndag

Söndag vare idag ja. Tråkigt i vanliga fall men vi har ju påsklov nu så det e lunch ;D
William har precis somnat och jag ska gå ut o sätta mig o sola på altan! Fixa lite mat sen o efter det blir de nog nån lekpark =)

Grillade här hos oss igår, jättemysigt, roligt sällskap & god mat & väärme <3
nu har jag inte tid att sitta här o slösa på soltimmar. so loong

16 +

Jajemensan idag när jag kom hem visade termometern 17 + :) sweeet! Hampus & William var på en lekpark o lekte lite, sen när dom kom hem laga vi mat och hampus åkte iväg på ett möte och jag & william gick ut på baksidan o lekte :) Saga & barnen kom förbi så vi fikade lite på altanen :)

Imorgon är det skola + dagis, på kvällen ska jag & hampus på mia törnbloms föreläsning :) det ska bli riktigt kul, hört att hon ska vara bra :)

på fredag ska vi hem till Maltesers som fyller 1år ! :) stor grabb =)
Hoppas de blir fint väder i helgen, på fredag skulle jag vilja gå på nationalteatern men vi får se.. på lördag blir de grillning :)

Nu ska jag fortsätta plocka på altanen så det blir lite vårfint där. See ya when i see ya

sundaay night

... så skönt när det är 12 + ute ! härliga tider :) älskar våren, som alla andra antar jag ha ha.
Idag tog jag & mina killar en promenad till maxi & barnens hus, sen stanna vi vid en lekpark & lekte lite med saga, malte & alvin :)
Sen traska vi hemåt och lagade lunch som blev fetaost biffar med ungsstekt potatis, tzatziki & sallad , skitt gott =) Hampus & William tog en promenad sen och nu har vi ätit bakad potatis med skinkröra, jag e en riktigt bra kock må jag säga ;)

William är krasslig, som vanligt :( Men det är väl dom flesta kan jag tänka mig. Han lixom snorar och hostar och är slemmig i halsen, så han får vara hemma med Hampus imorron :-) Själv ska jag till skolan med mina vapendragare frida & rebecka HAHA ! :-D
Nä nu ska jag ta tag i lite disk sen blire soffläge "! tjing tjong


RSS 2.0