Bilder

Leila & Bian har nästan nyss gått hem, gud vad liten han var mot för min William:) Men inte så konstigt när han vägde 2288 & W vägde 4160 g ;-) Det skiljer 5 dagar mellan dom :) Kul att det e så pass lite.
William ligger och ska sova nu, skönt , så han kanske sover läänge , hoppas verkligen det !:) Jag sitter här och äter popcorn och dricker vatten ha ha :D har cola o juice o grejer hemma men man blir bara sugen på vatten när man ammar, iallafall jag :P Har även lagt över bilderna från kameran så tänkte lägga in några innan jag joinar min söta lilla son i drömmarnas värld :)

 i babysittern=)

 i mammas o pappas soffa:)

 mammas älskling <3

 William & Bian , tittar på Leila som står på andra sidan, hahah :)

Det var allt från oss :) Älskar  dig Hampus <3

Godnatt

Lördag

Hoppsan nu var det visst nästan en vecka sen jag skrev .. men jag hinner knappt sitta vid datorn. När W sover så är det massa andra saker som ska göras .. aja det ordnar väl upp sig ;)
Just nu sove rhan hehe , han har vart skit lugn hela dagen, och sovit jättebra inatt, bara vaknat 1 gång , plus att han har sovit i sin säng så jag har inte legat som en stel pinne :)
Idag har vi vart ute och gjort lite ärenden, ett besök och sen till Pias jobb och lämna ett halsband, vi fick pengar av hennes jobbkompis till W som vi ska köpa nått för =) gulligt hehe. Sen har vi handlat oxå, massa godis har jag köpt , fy fy :P Förresten, har 3 kg kvar tills alla grav kilon e borta=) sweet.
Snart kommer Leila och hennes Bian hit och hälsar på :-) det blir trevligt. Hennes son e 5 dagar äldre än min , men William var dubbelt så stor som hennes typ =) haha .
Förresten ska jag lägga in massa bilder på W på datorn ikväll tänkte jag så om jag får nån tid över kan jag slänga in någon. Nu ska jag fortsätta äta min goda fläskfilé stroganoff :) Ha en trevlig kväll ;-) bye

Sunday

Tudelu .
I helgen har jag & lilla hjärtat vart hos mamma & pappa i skutskär. I fredags var bara pappa hemma, så vi tittade lite på OS o så :-) Igår var vi och hälsade på mammas farmor, och sen på kvällen var vi bjuda på middag hos kära moster :) tråkigt bara att när alla åt låg jag o amma, lika med efterrätten, haha ! men så kan det vara:)
Nu är vi hemma och William ligger o sover och jag ska städa upp lite här tänkte jag. Sen ska jag lägga mej i sängen med sötnosen och kika på tvn ett tag :)
Imorgon ska vi abra vara hemma och mysa med min stora älskling :) <3 Ska äta pizza o så =)
På tisdag kommer BVC på hembesök oxå, så de kan ju va bra om man plockar upp lite så hon inte tappar hakan haha ;) närå så  farligt e det inte.
Nu ska jag börja städa lite ! ha det så bra:)

Älskar er, Hampus & William över allt annat ! min fina lilla familj <3

Onsdag

Min sötnos ligger o sover just nu, och jag ska strax plocka bort lite grejer o hänga tvätt.
När han vaknar ska han få bada o få rena kläder o sen ska vi traska iväg till BVC :-) Ska bli intressant o se hur mycket han gått upp=)
Fick ett jättefint kort av min stora älskling idag :D jaghar tur som har sånna fina pojkar!=)
nu läår jag sätta fart här , so long ;)

Tisdag

Hejsan, idag har vi vart på stan med farmor Pia=) köpte lite kläder i 62 till William som vi förövrigt bestämt att han ska heta=) Hittqde även kläder åt mej själv på H&M, gud va skönt det är att kunna köpa vanliga kläder!:)
Sen blev hjärtat hungrig och vi åkte hemmåt. Stannade och åt middag hos Pia oxå, och där var även  farbror stellan & malin & kusin Hugo :) 
Imorgon ska vi till BVC och väga & mäta honom :-) Han har säkert gått upp en massa , så mycet som han äter ! min stora kille=)
Jag ska snart gå o lägga mej i sängen o titta på tv tänkte jag, är jättetrött.. fast jag fått sova hur mycket som helst inatt.

Just ja; du, Caroline som kommenterade, Tack så jättemycket ! Vad heterdu i efternamn?

Nu ska jag titta lite på tv ! Blir inte så mycket updatering här just nu , har inte så mycket tid för att sitta vid datorn, och lika med sms , om jag inte svarar så är det för att jag inte kan just då och sen kan jag glömma bort det. Så det är inte så att jag inte vill svara, hehe.
Men ha det  så bra :) fridens liljor;)

 Min finaste älskling <3

14/2

Idag har min mormor & moster vart här o hälsat på =) fick pengar& blommor & jättefina kläder till lilleman:) tack!  har fortfarande inget namn till honom .. men det lär väl komma ett snart.
just nu ligger han o sover , som vanligt, hehe. blev orolig igår för dom sa på BB att om han e slö o så så skulle jag ringa, för han hade risk B i gulsot lr nå sånt (?) o igår sov han o vägrade vakna så vi åkte till bb men det var helt lungt , dom sa att han var en nöjd bebis :) haha så det var skönt ! o han e verkligen helnöjd, sover o sover o äter lite o sådär . imorse sov vi till 9 då sa mamma till mej att gå upp o äta frukost, men han sov vidare han =) hoppas det fortsätter ett tag till iaf :) förövrigt är han världens snällaste o finaste kille, skulle göra om graviditeten, värkarna , förlossning o allt 100000 ggr om för honom ! <3 mitt hjärta .
Imorgon kommer nog mathilda , jones challe o dom på besök ? =)
Just ja , det är ju alla <3 dag idag . haha hade totalt glömt bort det ! kom på det när dom sa de på tvn .. det betyder att jag & mitt stora hjärta har vart förlovade 2 år =)<3
nä nu ska jag kika på andra avenyn , missade det i onsdags eftersom jag inte hade skit stor lust o sätta mej vid allmänna tvn på BB o titta haha !
oj nu vakna han hör jag :) vi hörs,  jag lägger in lite bilder under veckan =) byebye

jag har verkligen världens bästa killar <3 älskar er

Fredag



Biggest love of all:)<3


Tisdag

Det gick väl sådär idag på förlossningen , hade hoppats på att det var vatten som läckte men det var slemproppen . så det e bara o vänta ... men jag har rätt ont i magen och ibak i ryggen nu , inte så att det kommer i intervaller men ibland gördet riktigt ont .. men jag skulle inte bli förvånad om vi får gå över typ 2 veckor ! hehe.
Idag fyller Mackan  år (grattis) :D ska gå ner dit om ett tag tänkte jag. Sitter o väntar på mamma nu , hon e här i stan o skulle handla så hon handlar lite åt mig med snäll som hon är:)
Annars händer det inte mycket just nu .. tänkte kolla på film sen om jag orkar , det gör jag nog inte med tanke på att jag faktist gick upp halv 6 imorse. jaja jag skriver väl om det händer nått ;-)

Hampus på mitt hjärtas tron :)


Förlossningen

Godmorgon .
Har precis duschat o sitter nu o äter frukost. Ska till förlossningen vid 8a för undersökning, tror det läcker lite vatten =) spännande ;-) tänkte bara skriva det, så skriver jag när jag kommer hem igen =) bye


hampuus <3


BF + 2

Tjingeling.
Jag har nyss ätit frukost och tittat på Våra bästa år, hahah :-D Idag ska jag åka hem till andersberg, men inte förns mamma&pappa kommer hem för dom ska skjutsa mig :-D
Igår på eftermiddagen gick jag och mamma ut o gick ett tag, sen efter det fick jag skitont i ryggen och i nedre delen av magen, o inatt gick slemproppen ... så jag hoppas att det händer nånting snart=) Kanske får gå ut o gå lite idag med haha :) Annars är allt som vanligt . 
Ska kika runt lite här på neetet sen ska jag gå o klä på mej o greja ! Ska träffa erika senare oxå :-) Skriver sen, ! Hejs svejs.

Hampus <3

Graviditet

Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning.


Nu orkar jag inte vänta längre, så joobbiiggt=)

Hampus, min älskade prins<3


Lördag 6 februari

Jaha, idag har vi BF men här händer det inget :( haha.. trodde väl kanske inte det heller.
Är hos mamma & pappa , ska kika på melodifestivalen nu :-) jag skriver väl senare. byebye

Torsdag 4 februari

Shululu
Inatt kunde jag inte somna,vid 1.30 var jag skit hungrig så jag traska upp och kokade spagetthi hahah. Gott var det.
Sen satt jag och glutta runt på intranätet till kl 3 och efter det somna jag.
Klockan ringde 9 imorse, var lagomt trött... men upp gick jag iaf=) Har vart hos barnmorskan, allt var bra :) Det var min sista gång hos henne, iaf som gravid. Men ska ju dit sen på återbesök o så:-) Om inget har hänt tills nästa fredag (12) ska jag ringa om ett UL ... men hoppas hoppas att bebisen har kikat ut tills dess=).
Efter BM åkte jag till C o skulle gå till biblioteket men det var stängt, så jag ska gå tillbaka dit nu och låna nån bok, sen ska jag traska hem till Hampus mamma & äta semla:-)
Nu ska jag kila , adjökens:)


Tvätt

Har precis tvättat bebiskläderna som vi fick av mamma & pappa =) jag köpte dom o mamma pröjsa haha :-D Så nu finns det inga mer otvättade kläder=) Gud så skönt det är med tvättmaskin hemma, underlättar verkligen mycket! Jobbigt o gå fram o tebax till tvättstugan nu , iaf när det e kallt o massa snö och med en liten inneboende i magen:)
Medans jag tvättade laddade jag ner 2 filmer , barn filmer haha ! älskar sånna. så nu ska jag kika på The princess and the frog , o sen kanske Till vildingarnas land ;-)
Imorgon blir det BM (förhoppningsvis för sista gången) och sen ska jag nog gå till biblioteket o låna nån bok som jag kan läsa, för nu går tiden rätt segt, o som endel vet (challe hahah) så läser jag verkligen 24/7 när jag hittar nån bra bok, och det e ju bra för då kan jag sitta här o läsa och vipps så får jag värkar ! Låter bra tycker jag=)
Vid fyra tiden hämtar mamma mej så ska vi åka förbi Maxi o köpa hårfärg o sen åka till Skutan, då vankas det god mat ;-)
Nä nu ska jag kika på filmen o äta gurka . E hungrig men har sån jäkla halsbränna så jag får nöja mej med gurka, haha! Ha det så bra=)


Lista

Vagn:
(X) Vagn
(X) Filt
(X) Åkpåse
( ) Plastad frotté
(X) Vagnleksak/Mobil
( ) Reflex
(X) Skötväska

Bil:
(X) Bilstol

Sova gott:
(X) Spjälsäng/Vagga
(X) Spjälskydd
(X) Madrass
(X) Täcke
(X) Kudde
(X) Lakan
(X) Plastad frotté
(X) Påslakanset
(X) Leksaksmobil/speldosa
(X) Gosedjur

Sköta om:
(X) Skötbord
(X) Skötbädd/skötskydd
(X) Våtservetter
(X) Tvättlappar
(X) Blöjor
(X) Blöjhink

Äta mat:
(X) Amnings-BH
(X) Bröstpump
(X) Nappflaska
( ) Flaskborste
( ) Modersmjölksersättning
(X) Amnings kupor
(X) Haklappar
(X) Dreggelhaklappar

Bada:
(X) Badbalja
(X) Tvättlappar av frotté
(X) babyolja
(X) badhandduk med huva

Kläder stlk 50/52
(X) Body
(X) Dress
(X) Mjukisbyxor
(X) Mössa
(X) Pyjamas
(X) Strumpor

Kläder stlk 56:
(X) Bodys
(X) Strumpor
(X) Pyjamasar
(X) VelourByxor
(X) Mössor
(X) Overall-tunn
(X) Overall-tjock
(X) Tossor

Mini-Apotek:
( ) Kräm mot röd bebisrumpa
( ) Näsdroppar för spädbarn
( ) Panodil, stolpiller för spädbarn
(X) Febertermometer
(X) Kräm mot torr hud
( ) Idomin
(X) Barnolja
( ) Xylocain

Övrigt:
(X) Filtar
(X) Amningskudde
(X) Bärsele
(X) Babysitter
(X) Snuttefilt
(X) Nalle/gosedjur
(X) Nappar
( )Napphållare
(X) Fårskinnspläd
(X) Förvaringsmöbel till bebiskläder
(X) Babygym

I brist på annat så kan ni ju få veta vad vi har och inte har till bebisen haha :)
Såg förövrigt att det var besöksförbud på BB pgr av svinis .. fatta man ju nästan ! Tråkigt men kanske behövligt.
Folk får vänta tills vi e hemma ist:).

Onsdag

Tjing .. Idag mår jag bättre, :) inte helt bra men mkt bättre än igår iallafalll=)
Ska snart lägga mej i ett bad o sen äta lite .. Sen blir det inte så mycket mer idag haha :)
Har inge roligt o skriva, förutom att det bara e 3 dagar kvar till BF:) undra när hon kommer ... time will tell=) bye

men uusch

sötnos =) hahah


Tisdag

Hejhej, har legat i sängen hela dagen... ringde till hc imorse, och jag har tydliugen vinterkräksjuka , blää. men det känns rätt bra i magen, inge illamående iallafall, men har mkt feber... men jag e sååå hungrig , har levt på blåbärssoppa och hårdbrödbitar idag, hehe. men vågar inte äta nått annat..
ska snart förflytta mej till sängen igen o titta på nån film:-) Imrron ska jag bara vara hemma o ta det lungt.
Torsdag ska jag till BM först, sen ska jag till skutskär för mamma fyller år=) , får se när jag skriver igen. Hasta la vista=)

sjuk

mja , jag har varit sjuk hela veckan, ont i halsen, snorig och hostig som bara den, så nu när det går bort så är det väl klart att jag ska bli mer sjuk:) inatt har jag vart uppe & spytt 2 ggr , och har jätte mycket feber . Åh det är så jobbigt , speicellt när jag inte kan äta nånting, och därmed inte ta nån alvedon för det blir så starkt för magen ... har inte sovit mycket inatt , fem minuter hit & fem minuter dit . När kl blir 8 ska jag ringa HC ! Nu ska jag vila tills dess.. förresten, mamma kommer på luncehn med blåbärsoppa åt mej ;-) hon e swnäll hon :-D
adjö

Jobbigt

Ush jag mår så illa !
Har precis hängt upp massa tvätt på tork så det luktar gott här iallafall haha :-D , ska gå och lägga mej i sängen alldelens strax, e helt slut ... det märks att graviditeten går mot sitt slut, jag e konstant trött alltså.. Lite jobbigt, men den kanske e kroppens sätt att säga att man ska vila för vad som komma ska?:) Mja..
Har rätt mycekt sammandragningar oxå , har haft det i flera dagar nu , och "molande" värk i längryggen och där man har mensvärk . Jag bara hoppas att det gör sitt nångång =)
Skulle vara skönt om man va på förlossningen på torsdag istället för hos BM, haha ! Mamma fyller ju år då, så det skulle väl va trevligt o få ett barnbarn på sin födelsedag=) På lördag när jag har BF så fyller även min farmor år, tråkigt att hon inte hann se sitt första barnbarns barn. <3 Tror hon ser oss från himlen ändå;)
Nu ska jag dricka upp samarinen , sen sätta kameran på ladd! Jag har förresten packat klart BB väskan oxå =) Har säkerligen glömt något men får checka det sen=)
Lägger ut lite bilder i veckan oxå !

Hampus Andriainen<3


Måndag

Ny vecka igen, skönt :) haha, skönt tycker jag. Speciellt nu när jag e ledig =) .
Är hos mamma & pappa fortfarande, vi var och badade igår på pappas jobb, skit skönt var det:)
Jag har precis ätit lunch och ska strax ta bussen till stan, ska bl a in på fkassan och fixa lite, sen ska jag köpa lite små grejor , en body och amnings bh t.ex. :)
På torsdag fyller mamma år oxå så då ska jag tillbaka hit:) men släkten kommer på söndag istället, så då ska jag hit igen haha :-D märks inte att jag har flyttat ? :D
Hoppsan nu springer klockan iväg,jag måste skynda mej om jag ska hinna med tio i bussen ! Hörs då=)


RSS 2.0