Godmorgon =)

Idag har jag massa saker att uträtta, ska snart åka ner på stan.
Igår var Erika här och skruva ihop min spjälsäng :D haha duktigt av henne må jag säga ;) Sen ville hon lägga in alla bebis kläder, okej då sa jag, och det tog tid vill jag lova. Fy så jobbigt haha :) men det blev tjusigt. Synd bara att ja måste ta ut allt o tvätta det sen hahaa, men då ringer jag erika får hon komma o hjälpa igen ;) hihi =)
Börjar få lite ordning i lägennheten, men jag längtar tills mamma kommer hem imorgon, jag behöver hennes hjälp, själv e jag kass på organisera, veta var jag ska lägga alla saker och sånt där jobbigt . Så när hon kommer hem imorgon har hon massa job framför sig :D mohaha.
Åkte även och storhandlade lite med pappa igår, köpte masssa bakgrejer så nu jäklar ska jag julbaka :D Det blir nog lite i helgen iaf, jag ska ha julia & ellen på lördag & söndag så då kan vi baka lite tänkte jag :)
Nu springer klockan iväg, måste skynda mig ! Ha en trevlig dag =)

Lite bilder

 Bebis rum och lite av hallen . Mitt & Hampus sovrum med en massa jox hehe .
v.30  v.30 =)

That´s all you get for noow :)

Slut

Jag e heeelt slut kan jag säga, gud så jobbigt det är att flytta ! Tur att jag har pappa, mamma & andra som hjälper till!:)
Idag har pappa vart här typ hela dagen, vi har vart runt o handlat lite granna, nu duschslag bl.a. jag tycker dom som e "standard" e så äckliga. hehe . Sen köpte vi skruvar o när vi kom hem o skulle skruva ihop sängen, (som jag har tappat bort skruvarna till) ja iallafall så funkade inte skruvarna så jag lessna och vi åkte till Ikea o köpte en ny :D hahah typiskt mej , men nu e den nya uppe och jag e skit nöjd !:) Jättefint.
Jag tänkte ta liite bilder sen o lägga upp =) men inte så många för de e inte klart på långa vägar ! men ni kan få ett smakprov ;)
Nu måste jag fortsätta : ) Pusshej


Skön dag

Idag har vart en riktigt skön dag i skolan =) men stand up grejser var inte så jätte roligt tycker jag .. alltid samma skämt, men men =) 
Nu sitter jag & väntar på att pappa ska komma :) vi ska åka till Rusta och Ica maxi o handla lite :) Sen ska vi sätta ihop soffan i lägenheten o så :D
Om jag har tid ikväll så lägger jag in lite nya bilder =) pusshej

7 januari :D:D <3

Fullt upp :)

Hej ! Har fullt upp med flytten, så jag hinner itne skriva nånting här nästan! Nu ska jag tvätta om några minuter så tänkte updatera lite grann ;)
Idag har mamma vart hos mig sen 8 imorse medans jag var iskolan. Hon har städat och sånt, :) Hon åkte precis hem nu för att hämta upp pappa, hyra släpkärra och packa på alla saker jag har hos dem o köra hit dem :) Vi ska ställa allting i mitt & hampus sovrum som e klart, och lite grann i köket oxå =) Imorgon e dom helt klara :D wihoo ! Dagarna går sjuk snabbt alltså. Imorgon e det hemskjukvård, sen är det nå stand up sen slutar jag :) på söndag byter vi vecka till 31 ! Riktig raketfart;-) snart e våran beebis här :D då blir de full rulle minsann :-D
Efter jag har lagt i maskinerna ska jag äta middag, kyckling och potatissallad med baugette och tomater =) mamma & pappa köpte det häromdagen när dom kom hit o hjälpte mej o packa =) har ju ingenting att göra iordning nånting med så lätta grejer passar utmärkt nu :D
Nä nu måste jag traska ner till tvättis :) Jag uppdaterar imorgn i min neew apartment :-D 

Jag e så glaad idag :-D Snart älskliiing :D <3<3<3

091124

Hejsan :) Idag har jag vart i skolan, det gick bra, på lunchen åkte jag med Pia och hämtade lägenhetsnycklarna :) sen åkte vi till Mc donalds o köpte lunch hehe : ) Efter det ´var det en lektion till, och sen åkte jag hem. Nu sitter jag o tittar på One tree hill, fast jag borde packa lite grann. Mamma & pappa e påväg hit för att hjälpa mig packar ner köket  :D Skönt med lite hjälp! Nej jag måste fortsätta nu så man får nått gjort . Seee yooou =)


Hemma

Tjing tjing . Har nyss kommit hem från en rolig dag i Linköping med Hampus, Karin x2, Pia & Mackan =) Vi åt mat, fikade och tittade i massa affärer :-) Nicenice .

Imorgon börjar flytten, he he.  Mamma kommer hit o hjälper mej packa ner grejer o så :) Senast fredag e gg klar med rusten så då kan jag moove in :D kul kul. Tråkigt att mamma ska åka till österrike mitt upp i allt, på fredag då.. men men =) det går bra ändå hehe ;)

Nu e jag helt slut så jag ska faktist lägga mej o sova haha :-D Gud va jag längtar till julen :D Måste hitta nått sätt så jag kan vara på 2 ställen samtidigt , dela mej kanske ? haha nä men ska ju vara med my loooove i stan sen ska jag ju vara med mamma , pappa o släkten såklart ! men de ska nog lösa sej på nått sätt :)

Förresten nu har vi ju bytt vecka till 30 oxå . Jeezes snacka om att det går snabbt alltså . Only 10 to go ;)

Nu blire sänge n! byebye

  Världens finaste ! Älskar dig över allt !

211109

Godmorgon ..
Jag har precis gått upp, ska åka om en kvart till jobbet hehe .. ush va trött jag är . jobbigt o jobba ända till 20 ikväll .. men det behövs , så de ska säkert gå bra =)
Det var trevligt igår hemma i skutan :)  hade absolut ingen lust att åka hem igen . Men var ju tvungen . Fick iaf med mej massa mat hem heehee:D
Nä nu måste jag klä på mej ! Hörs senare :)


Kväll

Godkväll
Sitter och kikar på 2 1/2 män, så jävla roligt hehe =) men nu e det slut .
Idag släpa jag mej upp runt 8, gjorde mej i ordning och tog bussen vid 9 till BM, jag tänkte vaccinera mig, men när jag kom dit så var det inte en kotte där, så då tänkte jag i mitt stilla sinna : Har jag missat nått?? haha . Ja så ja frågade i receptionen o hon sa att det räckte med 1 spruta, och att dom hade gått ut med det i massmedia som hon sa hehe, men tydligen har jag missat det då :P jaja.

Jag traskade vidare till skolan, sen åkte jag och Mimmi till bomhus för vi skulle på ett möte med en präst till vårt PA. Det gick bra o vi fick vad vi behövde ! Sen har jag inte gjort så mkt .. Kom hem, gjorde mat, kyckling o spaghetti :)
Mamma pappa & johannes kom förbi för 1h sen med flyttkartonger så jag packa ner lite grejer där ! Packade även ner alla bebis kläder , det var rätt mkt :D haha mysigt .

Imorgon börjar jag 10, har en lektion sen e det BM kl 12 och sen åker jag nog till Skutskär =) Min lillebror fyller ju 16 imorgon ;-)

Men nu ska jag lägga mej i sängen och titta på CSI !:) Tjaarå

Hampus <3
Felice <3


...

Vet inte vad jag ska göra ...





Älskar dig mest av allt
211006


Opss

Ja hoppsan hejsan hur det kan gå =)
Ska precisd börja rensa lite i städskåpet, just för att det ser ut som shit haha :D på torsdag kommer mamma med flyttkartonger =) och på fredag fyller johannes år , så då ska jag hem till mamma& pappa!:-) lördag blir det jobba , fyfan .. 8-20 , jag som e så morgontrött ! men det får gå :)
förresten , ja orkar inte rensa tror jag , skulle va skönare o titta på andra avenyn ? jaa de skulle det verkligen . så så får det bli iställetr :D hah ! imorgon e det Np i 5 h , niice där .. Men det ska nog gå bra!:) ska gå o handla lite til ldet senare . Hörs sen! bye


091116

Heejsan
Herregud , har panik för det där jävla talet imorron . Har inte ens gjort nått ... fyyy.. men jag vet inte vad jag ska skriva ???? aja får se hur det går .
Idag har jag iaf stekt mej lite granna, det vad skönt må jag säga :-) Efter det gick jag hem o käka sen har jag ionte gjort så mycket .. vart på konsum o handlat heheh =)
På tisdag (nästa vecka) så får nyckeln till nya lägenheten :D tjoho , skit kul ska det bli :D !
Nu klockan 21 ska jag lägga mig i sängen och titta på Mamma till en mördare .. :)
Imorgon ska jag till barnmorskan :-)
Nu har jag inte tid nå mer ;-) Pysshej


Hampus <3 Felice , mina älsklingar :)


Bad

Hello :-)
Mina köttbullar blev goda, som alltid haha ;) Har precis ätit glass , så nu ska jag lägga mig i ett bad :D Det ska bli skönt vill jag lova , älskar att bada :-D Imorgon ska jag bada med Malin & Hugo på fjärran, ska även sola ! Har läst lite på olika internet sidor om solning , men dt verkar inte vara nån fara eller? Tänkte inte sola nå länge ! Men jag ser ju ut som ett lik , och jag gillar inte B.U.S för jag tycker det luktar så äckligt :-S
Ska bara titta klart på Gossip girl, sen blir det badet på dirren ;-) Hejpa !


Nice va ? Nån som vill köpa till mej i julklapp ? :D Endast 55.000 !:)


Vecka 29

Bebis

Bebisens mått är ca 37 cm mellan fot och huvud och den väger 1250 g. Det är trångt i livmodern och bebisen trycker med armbågar och knän. Genom stresshormoner som kommer via ditt blod till moderkakan kan bebisen känna om du är stressad eller upprörd.

Du

 
Livmoderns topp är ca 10 cm ovanför naveln nu. Måtten är omkring 27 till 30 cm. Liten eller stor mage spelar ingen roll, det som är viktigt är att din kurva ökar som den ska. Viktökningen är ca 8,5 kg till 11 kg. Om du är orolig över din vikt så ska du prata med din barnmorska. En del gravida kan få problem med hemorojder eller åderbråck nu. Det är på grund av det ökade trycket på blodkärlen i underlivet och i benen.




Vecka 29 , redan .. har sagt det förr men det går så jäkla snabbt ! hehe, skönt faktist :D
Gick upp 8:45 idag och lag mej i soffan o kikade på mysteriet på greveholm :-) skönt, men nu e jag skit trött vill jag lova . Har tagit fram köttfärs, tänkte göra köttbullar ! Orkar nog inte åka till mamma & pappa idag , så himla jobbigt att först åka ner på stan o sen ta bussen därifrån , jag orkar inte det idag hehe. Men kag kanske ändrar mig sen, vem vet ? 
Nu ska jag vänta på att köttfärsen ska tina, och samtidigt titta på Trolltider =) älskar barnfilmer haha ! Hampus tycker jag e löjlig hahah . Bye


Bilder

Hejsan
Vad gör ni ? Alla e väl ute o festar säkert, haha :P Själv sitter jag och gör ingenting alls .. Jo jag har bakat sån där mjuk pepparkaka, skiit gott, den står i ugnen nu , och ni kan ju gissa om det luktar gott ;-) så den ska jag äta och dricka julmust och titta på mystriet på greveholm :) började ju titta på de förra helgen hos mamma & pappa så nu ska jag titta klart :-D
Annars har jag inte gjort ett skit idag ! Tråkigt men ändå skönt hehe ..
Den här veckan som kommer kommer inte bli rolig, iallafall ine på tisdag när vi har na svb prov , tal :/ har inte ens gjort nått ! Tänkte åka till mamma & pappa imån och göra det så man har de gjort .
Ja nu har jag inget mer roligt att säga :) Så nu säger jag hejdå istället !

Kläder till felice :
 



Kakan :



Magen:




En gammal bild:




Vecka 29 imorgon :-) <3


Trött

God eveniiing ,, . Läkarbesöket gick utmärkt, knölen jag hade vid bröstet var bara en fett/talgknöl så det e luunch .. :) Besiktningen gick oxå bra ! Inga anmärkningar =) kollade även nya lägenheten, inte en smula smutts så det var minsann inget att klaga på ;-) finemang ! Längtar tills det e dags att flytta :D
Sen gick jag o köpte pizza , mycket s maskigt. jag har även bakat mjuk pepparkaka ;-) skit gott haha ..
Efter det har jag bara tittat på Idol som jag inte ens tycker e nå bra men tittade ändå! Nu ska jag sova snart !
Imorgon kommer kanske mamma & pappa , vi får se hur det blir :-) Jag kanske åker dit istället.
Nu blir det sängen iallafall ! Höörs då :)


Malin : Ja det ska jag verkligen göra ! Jag ger mig inte ;-)

I got your name tatted on my arm so we both part to´my dyin´ days <3 Love you sweet hunnybun


Surig

Hejhej. Har nyss vart hos kuratorn, gick bra som alltid ! ska inte gå dit förns i Januari nästa gång, har inget behov av det !
Har precis städat lite , och nu håller jag på göra mackor i ugnen :-) Snart blir det vårdcentralen och sen besiktning ! Går säkert bra.
Satt och läste min mejl nyss , och som ni vet så ska min klass , plus dom andra 3orna på OP göra praktik efter jul ! Och då la jag fram som förslag att jag kunde få ta mitt sommarjobb som APU tid, för jag har ju gjort allt man ska o så .. Ohc de tyckte dom va en bra idé ! För jag kan ju inte göra APU ända in i februari som de andra gör .. jag måste vila lite innan vilddjuret kommer hehe ;-) Jaa men nu när jag läste min mejl så "kommer det troligen inte " att gå att göra så! Men jag ska tjata tills de går hål i öronen på dom ! Andra har ju fått göra så , varför skulle inte jag ? herregud jag blir så trött på den där M ... Men men vi får väl se men jag tänker inte ge upp !
Nu ska jag äta här innan jag går i taket ( höhö ) Hejs svejs !

OCH GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING HAMPUS SOM FYLLER 20 IDAG :) LOOOVE YOOOOOOOOU <3


miss u


091112

Godkväll kära läsare .
Vad händer och fötter ? haha ! Själv har jag nyss badat med min chokladtvål ;-) haha , det var skönt må jag säga.
Idag har jag vart i skolan, det var "trevligt".. nä men det var en helt ok dag =) Efter skolan åkte jag hem, sen gick jag ner på konsum och postade ett kort, handlade mat och hämtade ett paket med finfina kläder !:) Ja sen har jag inte gjort så mycket mer!
Imorgon e jag ledig från schoolan , ska till kuratorn kl 10 och sen till vårdcentralen kl 13, jag ska få ny medicin och sen ska jag kolla upp en grej oxå! sen kl 14 kommer gg och ska besikta lägenheten, och kl 14.30 ska vi gå till nya lägenheten och titta om hon som bodde innan har städat ordentligt ;-) hihi .. Förresten, vi ska få nycklarna till den 1 vecka tidigare! wehoo , passar mycket bra :D så den 23e kan vi hämta dom men då e jag borta så vi hämtar den dagen efter =) så nu i helgen tänkte jag börja packa lite!:) Så ligger det till med det iallafall.
Btw, jag skulle måla  tånaglarna nu efter badet, tror ni det gick bra eller? Kan jag inte säga att det gjorde ! Haaha , inte det lättaste !
Förresten imorgon fyller min älskade ängel 20 år! <3 Älskar han jättejätte mycket :) min monkeyman<3
Nej
nu ska jag titta lite på tv, och sen sova :) I helgen tar jag lite nya bilder på maagen:) Pusshej!

Kväll

Godkväll =)
Jag har precis ätit grönsaker och dipp och kikat på Desperate Housewives :) Nu tänkte jag gå och lägga mig ! Är som vanligt skittrött hehe .. Jobbigt.
Idag har iallafall Charlie vart med mig :) Vi har ätit mat ( ha ha ) och tittat på tv o sånt .. Skönt :) Sen åkte hon, och då traska jag in i dsuchen :-)
Nu är det sovtime ! Höörs
Puss

Malin: Ja ja men det är långt kvar tills dess ;-) Meantime duger hjärtan finfint! Hahah


Trööött

Godmorgon ! God och god vet jag väl inte ! Kan inte fatta hur man kan vara så trött alltså .. Antagligen för att jag har glömt ätit järntabletterna. Men ändå, skulle verkligen behöva sova liite till bara.. men det finns inte tid för det! Jag e så trött på skolan .. Skönt o sluta till jul , men det känns som de e så långt kvar till dess så de e ingen ide att längta haha :P men men man får stå ut!!
Det var roligt igår i Stockholm =) Var först på Silviahemmet, som inte e nått hem utan ett dagcenter , hehe . Sen sälppte busschauffören av oss på Malmskillnadsgatan (???) haha, och vi gick och käkade kina mat , =) sen efter det gick vi till Lagerhouse, skit rolig affär :-) sån skulle vi ha här hemma hehe ! Jag köpte en skärbräda (vuxenpoäng) haha , men den e rosa och formad som ett hjärta =) så där rök dom poängen. Sen köpte jag en servetthållare, och en chokladtvål ! älskar roliga grejer :D
Hoppsan nu e klockan 10 över, min buss går 20 över .. så Got to go ! Hörs sen :)



Älskar min hampus :) <3


Shoppat

Tjoho , sitter hemma hos mamma & pappa :) har ätit fläskfilé med klyftpotatis och bea och sallad, och sen kladdkaka :D Riktigt smaskigt . Vi köpte en morgonrock till pappa som han fick idag, konstigt nog blev han förvånad att vi hade köpt nått åt han (?) det gör vi ju alltid haha :D sweet =) .
Just nu tittar jag på Mysteriet på Greveholm, så jävla bra haha ! Är skit trött idag oxå , tur att man börjar 11 imån så man slipper gå upp mitt i natten ;-) .. Ska ta tio i tio bussen till stan för jag ska möta upp söörlie på vägen =)
Idag har jag beställt lite grejer till vår älskling oxå ! Finfint .. :-) Inge kul o betala dock . Men de e det aldrig !!
Nä nu ska jag återgå till filmen! c yaa

 Sweeet =)


Mat ? Hallisar ..

Godkväll ;-) Här sitter jag i min soffa och kikar runt lite, då jag känner mat lukt , och det luktar skit gott ?? haha såklart så blir magen helt crazy och jag e numera skit hungrig =) knepigt det där , mathallucinationer ! För just nu känner jag ingen lukt ? Och vem står och lagar mat nu lixom ? Nää det är skumt tycker jag . Hahah. Men fan va jobbigt att göra iordning nånting .. Men jag måste äta nånting innan jag sover, annars kommer jag vakna imorgon av att det svider i melonen :P haha .
Nu ska jag kika på nån film, och imorgon bär det av till Skutskär till mamma & pappa =) Hörde nog att mamma skulle baka kladdkaka .. I´LL BE THERE ! Goodnight ya´ll !

    Loooove

Bilder'

     

Här e Felice´s hotell ;) Är visst lite svullen i ansiktet ser jag, vajert =) .

Vecka 28

Det är inte vecka 28 förns på söndag men jag lägger upp det här nu iallafall :)

Vecka 28: 8 nov - 14 nov 2009

 

Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?


Ajj!! OBS klago inlägg !

Aj helvete vad ont det gör i magen imellanåt ! Tror hon ligger och trycker på nått konstigt sätt ??? Gör ont som fan iallafall .. Ush . Ibland är det jobbigt att vara gravid .. T.ex. när man ska åka nånstans, så går man och kissar innan man går för att man ska slippa leta toa på typ stan sen. Men likförbannat när man sitter på bussen så börjar bebbson sparka på kissblåsan, och ja ! då är det inte nådigt må ni tro ;-) hehe . Då ere bara att uppsöka första bästa toalett hähä :P Men det är underbart ibland oxå såklart =) Det är mer bra än dåligt ! Men man får klaga när man är gravid  ! Och när jag ändå håller på så kan jag tillägga att jag har så jäkla ont i ryggen så jag ska nog gå och lägga mej i sängen nu istället. Over and out.

Helg igen :-)

Hej ! Hehe återigen var det rätt längesen jag skrev nu, men det är inte alltid man har nått vettigt att skriva om, därför struntar jag idet !  Men nu så .
Jahapp, igår och idag har jag vart hemma från skolan för att jag har haft feber, e bättre nu men fortfarande lite dålig. Idag har jag bakat negerbollar och kokostoppar med Julia & Ellen .. Sen på kvällen kom Malin och Hugo , Malin skulle måla Pias panel i köket. Jag och Pia passade på att låna Malins bil, så vi åkte till Ica Maxi, där jag köpte lite mat, hårfärg, godis och lite annat :-) Sen åkte vi hem och lagade kyckling med pommes och dipp sås och sallad. Gott skit =) Hann även färga håret, - Lite ljusa slingor :) Blev nöjd faktist .. inte så ofta jag blir det hehe.
Förresten igår fick Natalie från min föräldragrupp sin son Liam :-) 18 dagar för tidigt :) Grattis till henne !
Imorgon kommer Malin igen, för hon ska tapetsera. Sen händer det väl inte så mycket mer imån hehe .. Vi får se :) På söndag åker jag hem till pappsen och sover där hemma ! och på måndag bär det av till stockholm :)
Förresten , jag köpte en mobil idag, en sängmobil alltså. Som ska sitta ovanför mitt hjärtegulls säng :) Den e så fin , det är tummen ! haha fenomenalt måste jag säga =) .
Nej nu har jag annat för mig ;)
Bye babes !

    Love you min prins !

Godmorgon

Hejsan. Sitter o äter frukost haha så då passar ja på att blogga lite ;-)
Idag är det ingen skola, däremot ska vi till HiG och gå på föreläsningar (?) . Kan ju bli roligt :-)
Falun gick jättebra, det var spännande på seansen må ja säga ;) hehe =) Efter det åkte vi till Lager 157, där hittade jag en tröja, och lite grejer till hemmet och julsaker såklart :-D
I eftermiddag kommer mamma & pappa och hälsar på så efter föreläsningarna blir det hem & städa ha ha :D
Har grejer för en 4a i en liten 1a. Inte så smart :) Men snart ska jag börja packa ner allting ! fan va skönt o flytta till stöörre :) Längtar.
Nej nu lär jag skynda mej , bussen går halv. C yoou

Falun

Har haft en trevlig dag i valbo med mamma, min moster och mormor :-) fick tomtar av mormor från Ikea ;) haha. Sen gick vi till Köpis och jag köpte en klänning till bebis , sen var det inte så mycket mer än så :) men det var trevligt iallafall.
Challe ringde precis och sa att vi ska ju vara i Falun imorgon kklockan 10 (!!!!) , det hade jag totalt glömt bort !
Vi ska på seans :D hehe-. Så vi åker härifrån vid 8 tiden :-) Roligt o se nått annat ett tag ! :)
Nu ska jag kika på film :) Hejdå

Hampus Andriainen Ahlstedt (L)


Falun

Har haft en trevlig dag i valbo med mamma, min moster och mormor :-) fick tomtar av mormor från Ikea ;) haha. Sen gick vi till Köpis och jag köpte en klänning till bebis , sen var det inte så mycket mer än så :) men det var trevligt iallafall.
Challe ringde precis och sa att vi ska ju vara i Falun imorgon kklockan 10 (!!!!) , det hade jag totalt glömt bort !
Vi ska på seans :D hehe-. Så vi åker härifrån vid 8 tiden :-) Roligt o se nått annat ett tag ! :)
Nu ska jag kika på film :) Hejdå

Hampus Andriainen Ahlstedt (L)


13 veckor to go

Ja som rubriken säger så har jag 13 veckor kvar till vecka 40!
Det går sjukt snabbt alltså , fast det e rätt skönt :D hehe.  

Du är på dag 183 av 280. (65,4%).
Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 0 fulla dagar (v26+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 6 feb 2010
Du har 97 dagar kvar till beräknad förlossning.

Idag lite senare ska jag åka till valbo med min mamma och moster :-) Jag ska inte köpa nått speciellt, men får väl se om jag hittar nått ändå haha :D
Nu blir det duschen =)
Hejdå!


RSS 2.0