Lilleman o jag låg i sängen o lekte igår, ...

dsc00593 (MMS)

Lilleman o jag låg i sängen o lekte igår, när jag skulle hämta välling sen hade han somnat:) hehe. Nu är vi hos W's farmor o dom härjar o har sej:p ska snart gå hem, william har pyamas på sig så det blir läggdags för honom:)


Måndag 16/8 2010

Hade lite tid över så jag tänkte skriva lite:) I helgen har vi vart på yran, William fick en sån där heliumballong av Pias jobbarkompis. En motorcykel :D Sen köpte vi munkar o gick till pias jobb o fikade lite.. Igår gjorde vi inget speciellt. William är skit förkyld. Snorar o hostar jätte mycket :/ Men han e lika glad som alltid ändå hehe.
Just nu sitter jag & väntar på mamma, vi ska åka till Ikea o handla lite hyllor o sånt :) Pappa ska följa med hit fast han stannar hos oss så William får vara med honom. Imorgon ska jag jobba, o på onsdag blir det bio. Ska titta på Vampyrer suger med Julia haha. Hon vilel se den o hon fyller år snart så :)
Nu vaknar William så ska gå o hämta han. Bye


Hopp hopp

dsc00580 (MMS)

Hopp hopp


William äter lunch:) ser ni hans 2 små tän...

dsc00578 (MMS)

William äter lunch:) ser ni hans 2 små tänder?


Lite händelser

Hej igen nu är det dags att uppdatera lite tycker jag :D
Kan börja med förra helgen, då var jag i Stockholm med mamma, moster, mormor, kusin Malin & hennes vän. Kikade såklart på Pride paraden :-D så jävla kul haha måste åka nästa sommar oxå ! :D Pappa hade William :) Jag & Willpi åkte hem igen på söndagen, då var det bara att packa upp och packa igen, på måndagen åkte vi på kryssning med Pia, Karin Julia& Ellen :) Det var skit kul oxå, vi åkte Cinderella. Var verkligen jättelätt att ha med William, han e så duktig o lugn. På kvällen när vi skulle äta satt han o skrek (glädjeskrik) och skratta o höll låda för hela båten, haha sötnosen våran :) Sen låg han i vagnen, sov, eller spelade på maskinerna ha ha ha  det ligger i släkten ;)
Det var en jätte rolig tax free oxå, William fick massa tjusiga grejer från Lundmyr, det var väl lite billigare än i land så jag passa på, har ju rätt mycket lundmyr kläder, jag gillar det märket för dom har så bra kläder, William har lixom en pyjamas med strlk 50 på som han använder än hehe. NU börjar den bli lite liten så jag har köpt en ny sån. Lundmyr e bäst.  Han fick även ett mat set, en tallrik, skål, pipmugg, gaffel & sked med Mumin på :) .
Köpte bara en sak åkt mig själv, en typ av rouge från Smashbox, de e typ gel man smörjer på kinderna så blir det ens egen färg som man får om man typ rodnar, svårt o förklara med den e riktigt bra. Hampus fick en parfym :)
Idag har jag vart på bio. Julia ville så gärna se Eclipse, så vi såg den. Inte gör det mig nått att se den 2 ggr :D Imorgon blir det jobb 8-17, och på fredag ska jag & Hampus & William åka till mamma o pappa i Skutskär o sova där:) Dom åker ju till Turkiet imorgon.. fuskigt ;) men det hade inte alls vart snällt att tagit med William dit, det e typ 44 grader där just nu så det e ju nästan barnmisshandel o släpa en bebis i sån värme. Fy ja skulle inte ens palla det. Nä så vi ska åka dit o mysa lite :) Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på. Jobba på söndag iaf :)

Nu måste jag sova e svin trött. Godnatt med er:)


      Åh det gör ont i hjärtat när jag ser bilderna för han e så vaacckkerr min son, den finaste bebisen på hela jorden ! Mamma älskardig över allt annat hjärtat <3

  


Älskar min familj över allt annat, jag dör för er <3

RSS 2.0