Snorigt

Ja här har vi sjukstuga, William har vart dålig ganska länge nu och nu har han fåttt feber oxå.. jätte tråkigt är det. Han vill inte leka eller nånting, han föredrar att sitta hos mig eller hampus o pilla på nån mobil, hehe. :)
Även jag har vart dålig, och därför har jag missat 2 dagar av praktiken, INTE bra, men det är som det är, vill ju inte smitta ner gamlingarna precis.

Idag har jag vart o tatuera mig, hade jätte tur, hampus ringde åt mig igår och jag fick tid idag =) dom hade en avbokning. Jag skrev William på armen och byggde ut den gammla litegrann. Jättefint blev de och jag e nööjd =) Lägger in en bild sen, vet ej vart kamera sladden är.. 

Nu ska blir de GLEE , som vanligt =) sen kommer Hampus hem o då kanske de blir en film, eller 2 ;-)


Sent/Tidigt

Sitter på jobbet & ugglar.. Trött är jag oxå. Måste stanna 1h xtra med eftersom att det inte går någon buss förns 6 och jag slutar 5. Imorse kollade jag på fel busslista, trodde att bussen gick 4.55 men den gick ju som sagt 6, så jag tog mitt pick o pack o knata till stan från Bomhus C, kom "lagom" 40 min innan 3ans första buss gick ..

Vaknade kl 13, då lekte jag med min prins sen vid halv fem lämnade jag upp honom till hans farmor, han sover där med sina kusiner som han verkligen äälskar =) så han var nöjd! Sen bakade jag en paj åt sebbe & hampus ha ha, tog en dusch och sen begav jag mig till jobbet igen.

William har ju flyttat in i sitt rum, och jag måste säga att han sover mycket bättre där, han brukar gå o lägga sig vid typ 20 tiden sen vaknar han vid 7 och äter välling och somnar sen om till typ 8-9 :) Han är så duktig mitt hjärta v.

Imorgon blir det jobb igen, sen ska jag till min praktik kl 8 så jag hinner inte sova nått.. stackars Hampus som ska stå ut med mig hela måndagen, de kommer inte bli så kul, he he ;)

Är inte så duktig på att skriva här nu för tiden. Men ska ändå försöka göra det för det är ju roligt att titta tillbaka under W´s uppväxt o sådär, och när vi får ett till barn osv:) Väntar på en ny design så då blir det nog lite roligare att skriva oxå!:)

Nu ska jag bara fördriva tiden lite till, ska kika igenom Ikeas hemsida, måste handla lite nytt hem. Tråkigt att ha samma grejer hela tiden.

That´s it för den här gången, återkommer senare ;)

RSS 2.0