Spring spring

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Forsätter väl där jag sluta:) Gick ju till hälsocentralen o kollade magen, hon tog massa prover, får svar på tisdag, men hon och en annan läkare trodde att jag hade fått njurstensanfall, så vi får väl se :P

Annars har det inte hänt så mycket. Igår var vi på besök, sen åkte vi hem o badade och lekte en massa, han e så rolig min lille prins :) Han tycker det e skitkul om man rullar bollar till honom. Häromdagen var jag i köket, så satt han på vardagsrumsgolvet och lekte, så ramlade han så det gick hål i läppen (han hade nappen i) så var det massa blod och han blev jätteledsen, efter ett tag gick vi till spegeln, då vinkade han till sig själv o såg jätteledsen ut. Lillahjärtat <3 Han gör så ofta, alltså vinkar, mest till mamma/pappa, erika, pia & hampus :) Dom han gillar bäst med andra ord ;)
Han verkar vara inne i nån separationsfas nu oxå. Bara jag som duger, mestadels :) Gulligt men lite jobbigt ! 
Springer gör han oxå, nja inte riktigt men ungefär, han tar tag i mina händer o ställer sig upp o går raka vägen till badrummet, där står han o väntar på att jag ska ha i vatten så vi kan bada, he he sötnosen :P Om tvättmaskinen är på så får han ännu mer bråttom att hinna dit o titta, han kan stå där i timmar o titta. Intressant

Just nu ligger han o sover. Jag ska passa på att bada snart, sen ska vi äta flygande jacob hos Pia och sen kommer mamma & papppa hit, dom var i Uppsala igår o handlade lite grejer till willepill :)

Imorgon ska vi åka till Ikea med mamma en sväng. Måste köpa sånna stopp grejer man sätter på lådor/skåpdörrar, han öppnar ju allt o sliter ut grejer. Soporna är ju jättekul att kasta på golvet :) Det tycker inte jag. Så sånt ska vi införskaffa. Plus såna där hörn pluttar och skydd till kontaktuttag.

That´s it för den här gången. På återseende ;)

 Tittut

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mami

Ush njursten är hämskt det hade jag två gånger. gjorde säkert 7 gånger ondare än att föda barn.

2010-10-03 @ 13:10:51
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Tess

Såna här barnsäkerhets grejor är mycket billigare på Coop Forum istället för ikea. På ikea kostar två 79 tror jag :S På coop kostar tre 40 :) Såna har vi :)

2010-10-03 @ 17:57:42
URL: http://tessgustafsson.blogg.se/
Postat av: Malin

oj stackare njursten, då förstår jag att du hade ont:S

2010-10-03 @ 21:38:16
Postat av: Malin

oj stackare njursten, då förstår jag att du hade ont:S

2010-10-03 @ 21:38:52
Postat av: Sandrah, Colins mami

Ja ush jag var ju gravid i vecka 26 då hade värkar samtidigt. Kräktes 14 gånger på en timme. Fick ju njusten 2 gånger sen propp i lungan fick ju ligga inne i flera veckor. Men du slapp spränga dom eller?

2010-10-04 @ 08:49:26
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandrah, Colins mami

Hehe jo det var hämskt. Jag trodde ju att jag skulle föda barn jag :P Men hoppas allt är bra på proverna :)

2010-10-04 @ 22:54:23
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0