Söndag

Söndag vare idag ja. Tråkigt i vanliga fall men vi har ju påsklov nu så det e lunch ;D
William har precis somnat och jag ska gå ut o sätta mig o sola på altan! Fixa lite mat sen o efter det blir de nog nån lekpark =)

Grillade här hos oss igår, jättemysigt, roligt sällskap & god mat & väärme <3
nu har jag inte tid att sitta här o slösa på soltimmar. so loong

Kommentarer
Postat av: Sandra, Colins mamma

Man får en lasdag för varje arbetspass. När man uppnått 700 + - så "blir" man anställad. Grejjen är den att om man närmar sig 700 slutar de ringa och man får inte nå fler turer eftersom det är anställningsstopp. Jättedumt och det är vist precis likadant inom landstinget. Verkar inte se så ljust ut för oss undersköterskor. Idag är det 444 dagar efter ditt bf vad coolt det såg ut.

2011-04-26 @ 22:22:58
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Jag har inte frågat men de som började jobba samtidigt som mig blir utlasade före sommaren så jag har tur att jag får sommaren iallafall. Man blir anställd som pol. Man får ett basställe. När det är någon sjuk någon annanstans får man åka dit när som hälst under arbetspasset. Jobbade som pol första sommaren. Åkte till forsbacka ut i skogarna på vak och runt i valbo långt ut i bomhus inte fick man bussresorna betalda heller. Att hela tiden vara stressad över vart man kan få vara och hoppet att slippa flänga runt. Jag kommer inte gå med på det då söker jag ett annat jobb. Helt sjukt hur det ska vara bara för att de ska dra in på personal.

2011-04-28 @ 08:41:02
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Jättedåligt, sen att dom som ringer ut har noll koll och varken hjärna eller hjärta är ju en annan sak. Ibland känner man sig bara som ett offer för pfv samtidigt som arbetsplasten är toppen. Det svider att veta att snart får jag inte komma dit något mer. Det är liksom ingen ide att säga något heller för då slutar väl dom ringa helt. Det går inte så bra med dagis. Vi sökte från 4:e april då vi tackade nej. Dom har inte hört av sig och jag ringer så ofta jag kan. Hade gärna haft en dagisplats innan sommaren för då ska vi båda jobba men det bryr dom väl inte heller sig om Gävle kommun.

2011-04-28 @ 12:36:44
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Man kan undra vad Gävle kommun har för syn på både våra äldre och minsta. Jaha är det så? Till mig sa hon att man stod kvar i kön eftersom det inte är dagiset vi valt. Hoppas att dom svarar imorgon ska banne mig ha ett svar annars går jag dit. Allt bra med er då?

2011-04-28 @ 21:05:27
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: erika

Hehe, ja jag är glad att den inte är för stor :p .. Det är du inte ensam om! :D .. jag hoppas sommaren går fort :p

2011-05-02 @ 20:20:46
URL: http://eeriiika.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Södergården men vi är fortfarande kvar i kön till vallback och mårdvägen men i höst var det fullt där för så många med syskonförtur. Jag är så glad!

2011-05-03 @ 08:07:18
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: erika

jaha ja det har du rätt i ;p. .

2011-05-03 @ 11:58:30
URL: http://eeriiika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0