Sent/Tidigt

Sitter på jobbet & ugglar.. Trött är jag oxå. Måste stanna 1h xtra med eftersom att det inte går någon buss förns 6 och jag slutar 5. Imorse kollade jag på fel busslista, trodde att bussen gick 4.55 men den gick ju som sagt 6, så jag tog mitt pick o pack o knata till stan från Bomhus C, kom "lagom" 40 min innan 3ans första buss gick ..

Vaknade kl 13, då lekte jag med min prins sen vid halv fem lämnade jag upp honom till hans farmor, han sover där med sina kusiner som han verkligen äälskar =) så han var nöjd! Sen bakade jag en paj åt sebbe & hampus ha ha, tog en dusch och sen begav jag mig till jobbet igen.

William har ju flyttat in i sitt rum, och jag måste säga att han sover mycket bättre där, han brukar gå o lägga sig vid typ 20 tiden sen vaknar han vid 7 och äter välling och somnar sen om till typ 8-9 :) Han är så duktig mitt hjärta v.

Imorgon blir det jobb igen, sen ska jag till min praktik kl 8 så jag hinner inte sova nått.. stackars Hampus som ska stå ut med mig hela måndagen, de kommer inte bli så kul, he he ;)

Är inte så duktig på att skriva här nu för tiden. Men ska ändå försöka göra det för det är ju roligt att titta tillbaka under W´s uppväxt o sådär, och när vi får ett till barn osv:) Väntar på en ny design så då blir det nog lite roligare att skriva oxå!:)

Nu ska jag bara fördriva tiden lite till, ska kika igenom Ikeas hemsida, måste handla lite nytt hem. Tråkigt att ha samma grejer hela tiden.

That´s it för den här gången, återkommer senare ;)

Kommentarer
Postat av: fraajs

sv;Tack:)

det är jätteolika , men alltifrån varannat till var femte år ...

2011-01-11 @ 11:58:01
URL: http://fraajs.blogg.se/
Postat av: erika

ja Elise :P .. men de är inte ett av favoritnamen så de ligger långt ner på listan så ni kan vara lungna ;) .. lutar mest åt Melina om de blir en tjej :)

2011-01-14 @ 22:13:33
URL: http://eeriiika.blogg.se/
Postat av: erika

det har jag inte ens tänk på :P men som sagt de är inget av favoriterna ;P .. illamående går upp och ner faktisk, mår som bäst på kvällarna :) .. därför sover jag typ hela dagarna så jag ska slippa må illa. haha :) ..

2011-01-15 @ 14:46:06
URL: http://eeriiika.blogg.se/
Postat av: Ella

Hejsan!

Det var min mamma som började kalla honom för Lille Bror. Jag vet inte riktigt varför. Antagligen för att det bara har varit jag, min mamma och min lilla syster som bott ihop och vi aldrig riktigt har haft en pojke i familjen :P

Nej vi har bara ett barn :)

2011-01-15 @ 15:00:31
URL: http://mammaellas.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Jag älskar våran scooter men det är så drygt att behöva lyfta framhjulen för att svänga nu när grabben snart väger 9kg. Sen åker han ju inte i vagnen utan går bredvid för att han sitter med fötterna uppe, rakt fram. Om han har fotstödet nere sådär så kanske han vill sitta mer. Så är den liten och smidig med:D Allt är bra med oss, hur mår ni?

2011-01-16 @ 13:24:56
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Härligt, ska ni med till öppna förskolan någon dag då? :P

2011-01-16 @ 19:23:21
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Tack tack! VI går måndag, tisdag och onsdag förmiddagar =)

2011-01-19 @ 20:41:39
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Jaa alla hamnar där. Över 20 st i kö på alla dagis i centrala och mot fridhem. Det finns vissa som blir tvunga att söka dagisplats från barnen är några månader för att ens få plats med syskonförtur. Helt sjukt. Då komemr vi också hamna där. Det gör ont i hjärtat. När börjar william? Colins kompis Henry hade fått dagisplats i sätra på ett dagis som inte fanns på enirokartan och nummret han fick var inte i bruk. Känns ju tryggt det här.

2011-01-20 @ 19:00:35
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0